torsdag 27 oktober 2011

DN-ledaren vill att VPK ställer sig in i ledet.

Annika Ström Melin
I dagens DN-ledare, signerat eurofilen Annika Ström Melin, påpekar hon att det gamla VPK-gänget numera "fiskar i grumliga vatten", då de (fortfarande) är negativt inställda till ett svenskt deltagande i den europeiska "krishanteringen".

"Inte ur min plånbok!" Utbrast Sverigedemokraternas Sven-Olof Sällström i debatten om eurokirsen. Och det är den sortens EU-kritisk röst som hon som vänsterliberal verkar avsky. Hon noterar samma EU-kritiska ton hos VPK:arna på grund av sin kritiska syn på att svenska folket ska behöva betala något de inte är skylldiga till.

Hon stödjer sig på samma keynsianska argumentation, dvs, dumpa mer pengar in i en stor svart hål. Ja Annika! Det kommer att fixa allt!

Men jag har goda nyheter för dig Annika, det är nämligen så att VPK insett att de inte vill lämna EU. Detta kan bero på att EU för samma centralstyrda ekonmiska policy som kommunister i övrigt förespråkar med femårs planer och en massa regleringar på marknaden. Så det är bara en tids fråga innan VPK skalat bort all form av nationalism och blivit Sveriges främsta EU-kramare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar