tisdag 25 oktober 2011

Occupy Wall Street motarbetar oss i kampen mot globalisterna.

Nu vill jag inte dra alla över den berömda kammen. Men det är tydligt att en majoritet av deltagarna i OWS-rörelsen är antingen helt blåsta, agenter åt eliten, eller en kombination av dessa.

Anledningen till detta är för att Adbusters (En av George Soros alla tentakler) var de och startade hela OWS-rörelsen. Jag rekomenderar att ni läser de två artiklar jag skrev åt Gotiska Klubben: här och här. Det borde ge er en hel del om kött på benen.

Jag minns att jag kollade på ett inslag på statlig Public Service TV (SVT via webben) där två deltagare till "Occupy Stockholm" skulle ut och göra vad.(?) Det här var dagen innan Occupy Stockholm skulle komma igång. Det är lite tråkigt att jag inte kan hitta klippet. Men kanske någon lyckas vaska fram den sen. För att det är nästan tragikomiskt att höra på dem. Särskillt en kille (som verkade ganska normal först) kunde inte prata. Jag skojar inte! Det verkade som att han och tjejkompisen inte kunde prata. De fick inte något konkret sagt. Jag skrattade, men inuti grät jag. Det är tragiskt att unga människor inte ens klarar av att formulera vad de är för (eller emot).

Men anledningen till det här blogginlägget var för att ni skulle se följande YT-klipp av YouTube:aren Mark Dice. Han tog sig till San Diego för att uppleva OWS-rörelsen på nära håll. Tyvärr var det ingen glädjande upplevelse. Han anklagades för att vara en kvinnofientlig, rasistisk, homofob, för att han ville framföra sanningen om den amerikanska central banken, The FED, och att man inte bara kan få allt graits som i en socialistisk stat, och försökte förklara att någon måste betala i slutändan.

Varsågoda. Här möter vi, the Sheeple:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar