tisdag 25 oktober 2011

Vatikanen kräver "världscentralbank"!

Vaticanus heter kullen där satanisttemplet Janus en gång fanns. 
I en artikel publicerad på amerikanska CNBC skriver man att Vatikanen kräver en världscentralbank. Mycket vågat att gå ut så tydligt. Även om nu denna storyn inte uppmärksammats särskillt mycket hittills.

Enligt artikeln så var det en artonsidor långa dokument från Vatikanens "freds och rättvise departement" som förklarade Vatikanens begär. Något som OWS-rörelsen lär älska då Vatikanen angriper den fria marknaden och begär mer solidaritet och ett slut på girighet.

Vatikanen vill nu se etablerandet av en "överstatlig auktoritet" med ett världsomfattande och "universell jurisdiktion" för att styra över ekonomisk policy och beslut. En sådan auktoritet skulle börja med FN som referens punkt.

Vatikanen vill dock avskaffa IMF, då den visat sig inte längre ha makten eller möjligheten nog för att stabilisera världsfinanserna genom regleringar på pengamängd och inte längre kunde "övervaka mängden kredit risk som tas av systemet".

De vill se att antal regleringar för världens finasiella marknad och "någon form av global monetär förvaltning". De vill se en "världens centralbank" som reglerar och fungerar på samma sätt som en vanlig nationell central bank. Vaticanen erkännde att denna förändring skulle dröja år, och skulle förmodligen få möta motstånd. Denna förändring skulle ske "på bekostnad av en succesivt, balancerad transferering av nationell makt till en världsauktoritet." Men denna förändring är nödvändig, menar Vatikanen, i vår tid, "då dynamismen i det mänskliga samhället, ekonomin och framsteg inom teknologin passerar nationella gränser. Gränser som faktiskt redan är väldigt eroderade i en globaliserad värld".

Lite chockad blir man ändå. Att de skulle våga gå ut så öppet med detta. Det finns många där ute på nätet som talar om en "judisk konspiration" (Sionisterna). Jag känner till den, ty jag var en av dem som trodde på den konspirationen, en gång i tiden. Sanningen är dock att det här går mycket djupare än till några "sionister". Den här bloggen ska jobba på att försöka övertyga er om vart världen verkligen styrs ifrån, och att avslöja den saturnaliska tron som driver världens riktiga makthavare.

Till kristna läsare, så ber jag er att läsa de heliga skrifterna. Så kanske ni lär er om att "Alla vägar leder till Rom". Och då kanske även ni förstår vem (Mystery Babylon The Great) Den Stora Babylon är. Hon som är moder till skökorna och styggelserna på jorden.....

1 kommentar:

  1. Det jag ser just nu är vem som äger vad och vem som gör vad. Jag ser fram emot mer information om Babylons sköka och din information om vilka som drar i olika trådar.

    SvaraRadera