torsdag 2 juli 2015

Riksbanken lanserar ytterligare QE för att förinta den svenska Kronan!

Riksbanken.
Det är all in som gäller. Riksbanken har bestämt sig att Sveriges ekonomiska suveränitet måste förintas. Det är värdet på den svenska kronan som är problemet meddelade Riksbankschefen Stefan Ingves idag. Svenskarnas köpkraft måste alltså angripas.

Klockan 9:30 idag meddelade Riksbanken att de sänker räntan från den redan rekordlåga nivån på -0,25% med 0,1% till -0,35%! Dessutom utökar Riksbanken köpen av statsobligationer med ytterligare 45 MILJARDER KRONOR!

Det finns inget återvändo. Sverige kommer att kollapsa. Svenskarna ska skuldsättas. Bostadsbubblan ska bara blåsas upp så mycket det bara går. Riksbanken använder Grekland som ursäkt för sitt agerande. Men säger ingenting om valutakriget som pågått i snart två år. Alla världens Centralbanker devalverar sina valutor. Runt om i världen växer bubblor. Och i Sverige fortsätter skuldberget att växa.

I praktiken innebär detta att vi nu är bara en ekonomisk kris från att få en kraftigt sänkt levnadsstandard. Sverige kommer på många sätt, rent ekonomiskt att likna dagens Spanien efter denna krasch, (förmodligen även värre).

Värst av allt är att Riksbanken kanske fortfarande hinner sänka räntan ytterligare några gånger innan kraschen. Och ju mer Riksbanken sänker räntan, desto hårdare kommer smällen att bli när väl kraschen kommer. Det är det som är så farligt, ansvarslöst och rent av omoraliskt med detta! Riktiga människor av kött och blod kommer att råka riktigt illa ut. Småbarnsfamiljer kommer att drabbas hårt. Det är de hårt arbetande medborgarna, dom som försöker vara skötsamma och försöker snåla och spara, som kommer att drabbas allra värst. Förstår ni hur djupt omoraliskt detta är?

Och den enda anledningen till att Riksbanken kommer undan med detta, är folkets ignorans. Ekonomi är inget huvudämne i skolan. Många ungdomar kan knappt räkna eller kommunicera idag. (Och då menar jag etniska svenska ungdomar). Inser ni hur illa det är?

På grund av Riksbankens agerande så är Sverige i praktiken redan körd. En ekonomisk krasch innan valet 2018, kommer i praktiken att innebära att det valet i praktiken inte kommer att kunna genomföras. Ty även om Löfven nu gör som Persson gjorde och beslagtar pensionärernas pengar, så räcker det inte. Även om Löfven gör som LO vill och skuldsätter även Staten Sverige för att finansiera all sin socialistiska slöseripolitik. Så räcker det inte! Det är Game Over för Sverige. Risken finns även att om Riksbanken sänker räntan tillräckligt mycket, kan vi även börja diskutera hyperinflation, då den svenska kronan blir fullkomligt värdelös när väl marknadskorrigeringarna slagit igenom.

Vi bör dock komma ihåg eliternas plan. IMF har för avsikt att introducera SDR:s (Special Drawing Rights) för att ersätta värdet av ländernas respektive valutor. Det är "valutaåterställningen" som Lindsey Williams och Karen Hudes har varnat oss om sedan 2013. Kom ihåg det.

Läs även: 

Sossarna tänker sno pengar från våra äldre. (IGEN!).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar