torsdag 9 juli 2015

Nigel Farage: Goldman Sachs lurade grekerna in i Euro-fängelset!


3 kommentarer:

 1. Ett stort problem med Grekland (och resten av Medelhavsländerna) är att de är fruktansvärt lata. Man bygger inga nationer med lata människor.

  Det är där Farage missar, han tror att Medelhavsfolk är som Nordeuropeiska folkslag, villiga att arbeta för allas bästa, i verkligheten är de betydligt närmare negrerna och araberna som bara om de måste arbetar för sitt egna bästa och aldrig för hela gruppens bäst.

  Plus som sagt lata som få. Det finns en anledning till att om vill få de till framgångsrika nationer så måste man ta bra stora piska, sen har vi Katolska och Orthodoxa kyrkorna som saboterar dessa länder tillsammans med socialism och kommunism.

  Det här enbart skylla på banker och annat slödder funkar inte, vilket kommer synas när bankerna är bortkopplad och det fortfarande inte fungerar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Det finns en anledning till att om vill få de till framgångsrika nationer så måste man ta bra stora piska,"

   ska lyda: Det finns en anledning till att om man få de till framgångsrika nationer så måste man ta fram stora piskan. Dvs. ett nytt fascist system eller ett Romarrike. Och där finner vi Vatikanen som stora intressenter...

   Radera
  2. Nja, så sa inte Nigel. Han menade att grekernas sett och tyskarnas sett är inte riktigt det samma, och att EU och Euron därför funkar inte.

   Det är rätt att Goldman Sachs lurade den grekiska socialistregeringen in i EU, men "it takes two to tango". Så självklart har grekerna ett ansvar då de röstade fram dessa korrupta socialister som gick med på Goldman Sachs lurendrejerier. Oerhört ansvarslöst.

   Radera