lördag 18 juli 2015

Agent åt John McCain sprider NATO-propaganda via svensk MSM.

Katarina Tracz.
Katarina Tracz är en polska som idag är gästkrönikör hos GP. Som polska vill hon läxa upp svenskarna för att vi är så dåliga att vi inte fullständigt skänkt bort vår utrikespolitiska och militära suveränitet till NATO än.

Men det är inte bara så att hon är personligen frustrerad över den här saken. Precis som många andra polacker (HOST! USA:s ambassadör i Sverige. Host, host, host!). Det är nämligen så att ingen mindre än John McCain betalar hennes levebröd. Hon arbetar dels för The McCain Institute, som är en tankesmedja som arbetar med att hetsa mot Putin på internationell nivå. Och så är hon Chef för Sveriges avdelning av tankesmedjan Frivärld baserad i Stockholm, där man hetsar mot Putin på nationell nivå här hemma i Sverige.

Katarina är i praktiken en polsk John McCain-agent som kommit till Sverige för att lobba för att Sverige går med i NATO. Men varför ska vi lyssna på vad McCain vill att vi ska göra? Det ska vi ju så klart inte!

GP, McCain Institute.

3 kommentarer:

 1. Tumme för inlägget! Jag skrev också: https://eaqhan.wordpress.com/2015/07/20/polska-propagerar-for-svenskt-nato-medlemsskap/

  /Skvitt

  SvaraRadera
 2. Apropå John Mccains besök i Sverige för möte med Wallström och som ett led att ansluta Sverige till NATO. Inslaget i SVT Rapport onsdag 19 augusti 2015:

  McCain fick som väntat oemotsagd mala på om Rysslands aggression i Ukraina,
  till den svenska journalistkårens tigande och medhåll liggande vid Husses fötter.
  Vad fan har hänt med svenska journalistkåren egentligen? Tror dem att dem jobbar
  i Nordkorea? Vem är eg. McCain och vilka krafter umgås han med i Ukraina, typ,
  trodde man at ngn jämra s.k. nyhetsjournalist skulle fråga sig för "objektivitetens
  skull åtminstone, men nehej, icke så.

  Jag kunde inte låta bli att sända några foton till SVT där McCain och Nuland ses leende med vännen Oleg Tyahnybok's sida. Ja, med Svoboda legenden alltså.
  En annan bild visar hur han gör Sieg Heil hälsningen på ett möte.
  Om en politiker medvetet umgås och rör sig bland sådana krafter, borde han då få framföra sin propaganda agenda helt oemotsagd i svensk media ? Verkligen?
  Varför är det så förtvivlat svårt för svensk Riksmedia att visa fram en enda bild på
  neocon-hjältarnas väl dokumenterade umgänge med nazister?

  Nazism är ju Nazism trots allt och The Ultimate Evil hur man än ser på saken.
  Kanske skulle polletten trilla ner för några fler svenskar om de fick se bilderna
  på västpolitiker och nassar och nazi-insignia som ännu florerar i västra Ukraina.
  Berätta om Banderismen och Bandera och om vad denna Kiev-Ukrainas hjälte
  sysslade med under WW2. Vad tycker du Wallström om detta? You Like?

  Om svensk censurmedia också hade berättat om vad deras kelgrisar i Kiev sagt
  till sina egna så .... som Poroshenko's att den etniskt ryska civilbefolkningen i östra Ukraina skall tvingas ner i källarna (av terrorbombningarna) aaah, en sån god landsfader, som Yatsenjuks "Subhumans" om samma befolkning, om de planerade filtreringslägren för denna befolkning, om Kievpolitikers firande av Odessa massakern på årsdagen den 2 maj. Nä, just det Odessamassakern låtsas ju inte svensk media om ja

  SvaraRadera
 3. Unga tjejer blir anställda för att föra fram Mc Cains propaganda......ingen vanlig vettig människa skulle vilja göra det?

  SvaraRadera