fredag 5 september 2014

Vloggare exponerar Common Purpose!

Vloggaren, Pat Condell, som har många följare på YouTube, valde i sin senaste video att avslöja Common Purpose för vad de verkligen är! Jag har tidigare skrivit om Common Purpose och förklarat vilken mäktig roll den har inom det engelska samhället. Och även påpekat dess band till andra vänsterextrema och elitistiska tankesmedjor. Jag påpekade även dess roll inför framtiden i England och i resten av Europa och Världen. 

Pat Condell tar upp Common Purpose i samband med fallet i Rotherham där 1400 engelska flickor våldtagits av invandrade muslimska män från Pakistan. Anledningen är för att kommunarbetare, myndighetspersonal och byråkrater hade inte agerat, när de mycket väl visste att muslimska män våldtog flera vita engelska flickor. Dessa är samma kommunalt anställda som varit med och på väldigt lösa grunder tagit bort barn från vita engelska föräldrar som uttryckt ej politiskt korrekta åsikter (t ex genom att vara medlemmar i EDL, eller genom att ha varit aktiva inom UKIP). Gemensamma nämnaren är Common Pupose. 

Condell nämner att Common Purpose är väldigt hemlighetsfulla, att de har starka band till frimureriet, och att de har läger för att hjärntvätta kommunanställda i deras sinnessjuka politiskt korrekta vänstersocialistiska ideologi. 

Bara bra att sanningen om Common Purpose kommer fram!


2 kommentarer:

 1. Jag älskar din blogg, även som katolik
  (även om jag ser mig som kristen och inget annat).

  Keep up the good work!

  SvaraRadera
 2. kära anonym,(även som katolik) titta på den här:

  https://www.youtube.com/watch?v=WLs5guwO4Ns

  SvaraRadera