tisdag 16 september 2014

SD att leda oppositionen i Svalövs kommunfullmäktige.

Svalövs kommunval efter valet 2014.
SD är nu största oppositionspartiet i Svalövs kommun. Detta innebär att Teddy Nilsson (SD) kan bli SD:s första oppositionsråd. Något unikt inom svensk politisk historia.

När resultaten strömmade in insåg Anders Svärd (S) att de kanske tvingas låta SD få lite inflytande över politiken ändå.

– Det oroväckande är dock SD:s framgångar. Jag tror helt ärligt att de når 20 procent i Svalöv. Om så sker kan vi ju knappast stänga ute dem längre. Kanske bäst att släppa fram dem och låta de ta ansvaret de vill ha, säger han.

Det är inte heller uteslutet att Sossarna gör upp med både M och C för att hålla SD ute. Andra kommuner har gjort så förut. Men för första gången, verkar man i alla fall tvingas ta i SD, om än, endast med tång. 

HD.

1 kommentar:

  1. Kan bli en S+C+MP också, då har de 50,7%

    C har ju krupit i sängs med S tidigare och C behöver ju bara säga till M att de gör det för att stänga SD ute. Voila "problem solved", tills om fyra år då SD får 40-50% i samma kommun för att de vägrade lyssna på folket, uppenbarligen har de stora problem med invandrarna där, problem som tystas ner av massmedia och antagligen även resten av Samhälls"eliten" eller vad man ska kalla de som styr.

    "Det är bra folk som kommit hit, de är fantastiska dessa muslimer med sin fantastiska och rika kultur, mångkulturen är evangelium"

    medans folk undrar om de är riktigt kloka när de ser stråtrövare, religiösa extremister, folk som hatar Sverige och går hemma på bidrag och generellt krashar hela samhället. Parasitism.

    SvaraRadera