söndag 28 september 2014

ISIS: "Vi har goda relationer med våra bröder inom FSA".

ISIS och, de av väst beväpnade, finansierade och tränade, FSA, firar tillsammans segern efter slaget vid Menagh, i Syrien.
Jag är uppriktigt trött på alla lögner och förvrängningar om kriget i Syrien som vi nästan dagligen får från MSM i väst, och i synnerhet den propagandan som spottas ut via framför allt svensk Public Service. Västs MSM:s senaste trick är att försöka övertyga massorna om att man måste finansiera och stödja rebellerna i Syrien mot Assad, så att inte ISIS får mer makt i regionen.

Med detta underförstått att Assad och ISIS skulle vara lika illa. Trots det faktum att Syrien inte låg i ruiner tidigare under Assad, men har de facto ödelagts sedan, det av väst understödda, beväpnade, tränade och kraftigt finansierade, FSA kom in i bilden.

MSM vill gärna skilja FSA från så väl al-Nusra Fronten som ISIS. Men faktumet är att det inte finns några "moderata rebeller" i Syrien. Och värst av allt är att de tre nämnda har faktiskt slagits sida vid sida mot Assads trupper i otaliga operationer och slagfält.

Nyligen förklarade FSA-generalen, Bassel Idriss, att de kollaborerar med både al-Nusra Fronten och ISIS.

“We are collaborating with the Islamic State and the Nusra Front by attacking the Syrian Army’s gatherings in ... Qalamoun,”

Många FSA-krigare som i Turkiet tränats upp av DGSE och beväpnats av NATO och finansierats av KSA, har nu gått över till ISIS, och tagit med sig pengar, kunskap och vapen. Det är inte så att folk verkligen tror att ISIS tillverkar sina egna vapen? Självklart inte! 

Den amerikanske Generalen Thomas McInerney förklarade också via Fox News nyligen att USA var med och hjälpe till att skapa ISIS, via deras stöd till rebellerna i Syrien, alltså FSA. 

“We backed I believe in some cases, some of the wrong people and not in the right part of the
Free Syrian Army and that’s a little confusing to people, so I’ve always maintained….that we were backing the wrong types.”


Banden mellan FSA och ISIS går dessutom minst ett år tillbaka då i en intervju med al-Jazeera. En av ISIS ledare i provinsen Aleppo i Syrien, Abu Atheer, sa att ISIS hade mycket goda relationer med FSA och såg dem som deras bröder. Deras relation är så pass nära att de köper vapen från varandra.

"Anyhow we are buying weapons from the FSA. we bought 200 anti-aircraft missiles and Koncourse anti tank weapons. We have good relations with our brothers in the FSA."

Senast bekämpade FSA och ISIS sida vid sida i slaget vid Menagh, för bara en månad sedan! 

En nyligen publicerad studie från Conflict Armement Research, visade att ISIS hade fått tag i amerikanska M16-attackgevär, som hade smugglats in via Jordanien. USA:s syfte var att vapnen skulle hamnat hos de syriska rebellerna. Men nu visar det sig att dessa vapen hamnat hos ISIS istället.

KSA hade även beväpnat FSA med kroatiska M79-raketer. Men även dessa vapen skulle visa sig ha hamnat hos ISIS i slutändan. Så det går knappast att förneka vad som ligger bakom ISIS stora framgångar.

Utan det stöd som väst, med NATO-länderna i spetsen, ger de syriska rebellerna, skulle ISIS aldrig vuxit sig så starka som de är nu. MSM i väst, och inte minst svensk MSM, vill nu att vi ska fortsätta skicka mer vapen och pengar till de syriska rebellerna, som kommer att vidarebefordra dem till sina bröder inom ISIS.

Nej! Nu får det faktiskt räcka! Ni får faktiskt sluta gå på medias lögner om att stötta den ena eller den andra sidan mot Assad. Han må vara en diktator, men det är inte han som försatt sitt land i ruiner. Det är tyvärr våra skattepengar som finansierat hans lands ruiner och det faktum att det faktiskt nu finns en stor flyktingkatastrof i Syrien.

1 kommentar:

  1. 1 miljard kronor har Bildt och Reinfeldt skänkt till dess, minst.

    SvaraRadera