söndag 28 september 2014

SD i Lerums kommun bekämpar elitens Agenda 21.

I Lerums kommun var det debatt om de kostsamma vindkraften som slukar åt sig skattebetalarnas pengar i kommun efter kommun. Så väl Alliansen som den RödGröna röran visade här sitt tydliga stöd för att slösa bort kommuninvånarnas pengar på den dyra vindkraften. SD med Ralf Inge Dahlgren i spetsen var de enda som argumenterade för ett nej, till denna enorma slöseri av kommuninvånarnas pengar. 

Ursäkten som 7-klövern hade, var så klart klimatalarmismen. Alltså den propagandan som kommer direkt från eliten via Romklubben. För att bättre förstå vad de vill, så uppmanar jag nytillkomna läsare att läsa på om Agenda 21

SD är det enda partiet som inte gått med på den klimatalarmistiska lögnen. De är den enda riktiga oppositionen, inte bara i Riksdagen, men även på lokal nivå, mot den globala elitens Agenda 21, som har som syfte att ruinera de lokala ekonomierna i glesbygden, och centralisera mer makt in till storstäderna. 

1 kommentar:

  1. Inte bara centralisera makt till storstäderna utan helt avfolka landsbygden och packa in folk i städerna som sardiner.

    Lite som i filmen Soylent Green eller varför inte i serietidningen/filmerna Judge Dredd där man har olika Megacities. Lättare att kontrollera och ingen risk för gerillor som gömmer sig ute på landsbygden, skogarna osv. som enkelt kan attackera regimens styrkor.

    Det så kallade Rewilding programmet där tokiga miljöfanatiker (eller jord-dyrkare som jag kallar de) vill tvinga in alla i städer så att "miljön kan leva och återgå till sitt vilda ursprung" dvs. tvärtemot Guds kommand att:
    Genesis 1:28 And God blessed them, and God said unto them, Be fruitful, and multiply, and replenish the earth, and subdue it: and have dominion over the fish of the sea, and over the fowl of the air, and over every living thing that moveth upon the earth.

    SvaraRadera