torsdag 3 november 2011

Ron Paul möter Marine Le Pen - patrioters sammarbete mot den Nya Världsordningen.

Ron Paul och amerikanska flaggor.
Marine Le Pen och franska flaggor.
Marine Le Pen mötte Ron Paul häromdagen för att diskutera guldmyntfoten. Detta är kanske det som bankmaffian fruktar mest av allt, då en övergång till guldmyntfoten skulle avslöja dem.

Både Le Pen och Paul är president kandidater i sina respektive länder för valen 2012. Att deras stöd växer på var sin sida av Atlanten menar vänstermedia handlar om växande "intolerans" och "rasism". Faktumet är dock att både dessa kandidaters politik går stick i stäv mot det globalisterna vill, och de är även ideologiskt sätt mycket problematiska för globalisterna då de båda vill värna om sina länders nationella suveränitet.

Även om jag tror att globalisterna kommer att dra det längsta strået år 2012. Så kommer både Ron Paul och Marine Le Pen att påverka kampen mot globaliseringen något stort. De kommer att väcka många människor gällande hur illa det ligger till på var sin sida av Atlanten.

2012 kommer det att bli tydligt att det mer patriot orienterade högern kommer att vara globalisternas enda riktiga utmanare då vänstern har avslöjats som globalisternas starkaste anhängare, tack vare internet och fri information och snabb spridning har detta varit möjligt. Sedan Obama tog över makten har detta märkts, men tydligast sedan den "arabiska våren" lanserades av globalisterna har vänsterns vurm för samma globalism blivit synlig för alla som kan och vill se.

Intressant i sammanhanget är att De Gaul, dåvarande franske president, faktiskt varnade USA och världen, år 1965, om vad som skulle hända med ekonomin på grund av övergången från guldmyntfoten till värdelöst papper.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar