söndag 27 november 2011

Anders "Bolsjeviken" Borg!

Borg avslöjar sig själv som vänsterextrem kommunist!
Vem f*n tor du att du är?! Sheriffen från Nottingham? Mona Sahlin? Karl Marx?!

Håkan Juholts bedrägeri borde vara väntat. Men detta... det här måste vara årets skandal! I alla fall för alla som ser sig som konservativa. Men Borgs uttalande är ytterliggare ett bevis på moderaternas omvandling till den vänsterextrema rörelse de i själva verket är, i synnerhet i ekonomiska frågor! Snart kommer Stefan Ingves historiskt låga räntor innebära välfyllda och så småningom spräckta bubblor; och vad kommer Borgs lösningar att vara?! Mer Keynsianism? Alltså fler sattsningar? Släng svenskarnas skattepengar in i ett stort svart hål!

"Rädda jobben"? Nej det kallas att blåsa svenska skattebetalarna! Så att företagare och banker gör det helt naturliga! I ekonomiskt språk kallas det "moral hazard". Nej, sluta gnälla på privata banker, det var inte dom som tog era pengar. Det var politikerna som gav dem era pengar!  Om några tonåringar vill ha mer sprit så är det inte deras fel om föräldrarna som är ansvariga för dem, ger dem mer sprit! Vem straffar ni då? Tonåringarna? eller föräldrarna som bär ansvaret? Givetvisst är det föräldrarna! På samma sätt så är det politikerna som blåser folket, inte några "onda" och "giriga" bankirer!


Nu är det minst två stora bubblor som är på gång. Studentbubblan och bostadsbubblan. När de väl spräcker, hur tänker Borg egentligen lösa detta? En amnesti för studenter? Fler sattsningar för bostäder? Hur mycket kommer inte det att kosta skattebetalarna. Inte nog med detta. Vi talar inte ens om Riksbankens skatt. Det osynliga skatten, inflation.

Kronan blir allt svagare och när maten börjar bli dyrare, vad kommer lösningen att bli? Euron? I grunden tror jag att tillräckligt många svenskar har varit indoktrinerade in i välfärdsstaten att de kommer att köpa varenda "sattsning", "investering", "räddningspacket" eller vad man nu vill kalla Alliansens smyg socialism.

Efter Borgs uttalande är vi faktiskt inte så långt ifrån en rejäl skattehöjning! Nu borde allarmklockorna runga över hela Sverige. Ska vi verkligen till baka till socialismens idéer att staten ska ha mer makt över individen? Vänta bara 2012-2013 lär den feta skattesmällen komma. Min förhoppning är att SD kapitaliserar med att skattehöjningar inte är lösningen.

När man sänker skatter brukar intäkterna öka. Det är bättre för hela ekonomin. De enda som egentligen är intresserade av höjda skatter är byråkrater och sådanna sossar som Håkan Juholt som bara vill roffa åt sig mer. Tydligen så håller Borg att bli samma sorts klassisk social demokrat.

Anders Brog den tidigare anarkokapitalisten har avslöjats som välfärdsstatskramare, av den värsta sorten! Det vill säga, en socialdemokrat i moderatakläder.

Herregud! Jag undrar hur de mår i Föreningen Heimdal i Uppsala just nu. Det här är en förening som tydligt kritiserat kulturmarxister och tagit avstånd från de liberala inom moderaterna. Dock har de haft en del "otydligheter". Vad gäller EU är de delade exakt 50/50.

En tidigare kvinnlig ledare, Li Jansson, bjöd in Pridemänniskor till föreningen. Hon jobbar numera för Svensk Näringsliv. Våren 2010 var hon med och genomförde en "hit piece" mot SD för Adaktussons program i TV8, Angeläget. Denna undersökning visades inte för Jimmie Åkesson i för tid, så han skulle alltså inte få titta lite närmare på hur de hade räknat. Anledningen visade sig vara att Jansson och Svensk Näringsliv räknat fel med en decimal. Huruvida det var ett misstag eller om det var medvetet vet vi inte säkert. Men med tanke på Janssons inställning till särbehandling genom "frizoner" skulle jag tro att det var medvetet och skulle dessutom passa bra på Adaktussons ohederliga journalistik.


Konservatismen är svag och splittrad i Sverige. Och så har det varit de senaste hundra åren. Men Anders Sannerstedt talade om att konservatismens återkomst var på väg tillbaka på ett sätt som inte skådats på länge inom svensk politik.

Jag säger då, ni konservativa som fortfarande är kvar hos moderaterna, hur många spottloskor och käftsmäll är ni berädda att ta för ert parti? När tycker ni att ni har fått nog? Och ge mig inte den om att SD är sossar, i synnerhet inte nu när Anders "Bolsjeviken" Borg ger oss det här! SD har åtminstone värnandet av Sverige som utgångspunkt. Byt parti, och börja påverka SD, lägg in en rejäl dos konservatism till SD som kan var just en platform av diskussion över vad som är bäst om man vill värna om Sverige.

Herregud! Vakna! Moderaterna var inte ens riktigt konservativa under Carl Bildt. Ändå så dyrkar ni en landsförrädande Bilderbergare. En som gång på gång sviker Sverige, konservatismen och högern, varje chans han får!

Och nej Anders, det är inte häftigt att betala skatt. Det är bara ett rån, som innebär att en byråkratisk elit roffar åt sig mer makt och pengar under skenet av något politiker brukar kalla "solidaritet", "empati", "medmänsklighet". Det är dags för svenska folket att vakna och inse att när politiker använder sånna uttryck, så kan man inte lita på dem.

4 kommentarer:

 1. Har Anders också varit hos Bilderbergarna?
  Vi vet att Mona varit där och hon sedan tyckte det var häftigt att betala skatt.

  Jag har något vagt minne av att han varit där minst en gång.

  SvaraRadera
 2. Det har han. Skulle nog också tro att det är därifrån det kommer. Bilderberg tycker det är häftigt att betala skatt.

  SvaraRadera
 3. Du menar väl att, Bilderberg tycker det är häftigt
  att,andra betalar skatt?

  SvaraRadera
 4. Precis. Elit vill gärna att man betalar dem en "tribut".

  SvaraRadera