måndag 7 november 2011

Luciferianska krafterna bakom OWS-rörelsen.

Skökan från Babylon på Besten.
Djävulen finns i detaljerna. Till vänster har vi Occupy Wall Streets officiella poster som uppmanar folk att ockupera Wall Street.

Innan ni ger er in och läser klart den här artikeln föreslår jag att ni läser det jag tidigare skrivit om OWS-rörelsen för att bättre kunna förstå min kritiska ställning till rörelsen som bara förstärks för varje dag. (Här och här hos GK, och så här och här, och även detta som är relaterat på min blogg).

Som ni ser i den officiella OWS-postern finns det en kvinna på Wall Street Tjuren. Man kan fråga sig varför just "en kvinna". Varför inte ett gäng människor omkring tjuren, eller kanske en bild på klassiska Wall Street då man brukar se på amerikanska flaggor hänga. Av någon anledning valde man just en kvinna (inte flera kvinnor och inga män) på Tjuren.

Har detta ett symboliskt värde? Jag frågade mig detta första gången jag såg den. Men det kanske bara är en konstnärlig tillfällighet. Men allt eftersom upptäcker man hur globalisterna mer och mer visar sig stå bakom denna rörelse. Och här om dagen upptäckte jag något som inte bara förstärkte att globalisterna är bakom denna rörelse. Nu handlar det om deras religösa och filosofiska grund.

George Soros inblandning i rörelsen är glasklar. Men han är endast toppen av ett enormt isberg. Även Vatikanen gick ut med sitt stöd för OWS-rörelsen nyligen som ni tidigare kunde läsa på min blogg. Min förhoppning är ett nationellt uppvaknande men även ett protestantisk uppvaknande (mot Rosenkreuzare, jesuiter, frimurare och andra Saturnaliskt baserade religösa element) på sikt för att undvika sådana subversiva manipulationer från eliten som i fallet OWS. För detta måste New Age rörelsen grund, luciferianerna och Babylon att avslöjas.

För att kunna förstå sammanhanget måste jag återge lite bakgrund. De flesta av er är säkert medvetna om det poltiska målet av den Nya Världsordningen som i stort sätt enklast kan sammanfattas som den marxistiska drömmen om världs kommunism. Det finns även en ekonomisk element vilket en del känner till baserad på kollektivism och centralstyrd kontroll. Det som man talar allra minst om är de religösa element. Och målet att ersätta alla religioner med en enda världsreligion baserad på den luciferianska doktirnen. (Jag inser att jag kommer att få skriva en separat artikel som förklarar vad den luciferianska doktrinen innebär).

På senare år har neo-hedniska rörelser så kallade New Age röröelser vuxit sig allt starkare, främst i Väst men även i tredje världen. Den som pekas ut som grundaren till denna New Age rörelse är den teosofiska ryskan från 1800-talet Madame Helena Blavatsky. Alice Ann Bailey var i sin tur en lärjunge till denna Madame Blavatsky. Och Alice Ann Bailey är den som år 1920 grundade föreningen Lucifers Trust. 1922 ändrade hon dock namnet till Lucis Trust. Precis som frimurare och många andra var Lucis Trust starka anhängare till grundandet av FN. Inom FN har föreningen en "konsultativ satus" idag. På det här sättet sprider de sina ockultiska- och frimurarideal bland världens alla ledare.

Lucis Trust har bara ett stort problem. Något som hindrar deras ideologi från att ta över. Och det är Jesus hans budskap och det bibliskt-kristna budskapet. Därför kan deras mål förstärkas då ignorans gällande den bibliska tron växer, så som är fallet idag. Deras mål är att ersätta Jesus med Lucifer. Och de använder sig av teosofin och lögner om Jesus för att föra fram detta. De talar om en återkomst av en ledare, lärare, en individ. De vill dra paraleller mellan ledare inom alla världens religioner. I själva verket kommer denna läraren att vara Lucifer, men de vill visa upp honom som Jesus eller en Maitreya, eller en Buddha eller en Krishna, eller någon annan religös återkomst som ska "rädda oss".

Följande video sammanfattar nätverket mellan frimurare, teosofister, Lucis Trust och FN. Den här videon gjordes av en ateist, som förklarar varför just Jesus och den bibliska kristna tron är det enda verkliga hindret för luciferianerna. Jo, det är viktigt att förstå att världseliten dyrkar Lucifer. Även om det kan vara svårt för många (främst ateister) att förstå. David Spangler, direktören inom FN:s världs initiativ sa följande:

"No one will enter the New World Order unless he or she will make a pledge to worship Lucifer. No one will enter the New Age unless he will take a Luciferian initiation."

De har en agenda och Jesus står i vägen för den:


 Även Vatikanen, som är Babylon förflyttad, stödjer idéen om en världsreligion. Därav följer inte Vatikanen den bibliska kristna tron. Därav 1986 mötet för "religös samförstånd". Här menar Påven, Johannes Paulus II att de alla ber till samma Gud! Med dessa uttalanden går Påven emot Bibeln och Guds ord! Ted Turner från CNN avslöjar även FN:s verkliga syfte.
Men för att återgå till OWS-rörelsen.

Om folk fortfarande inte tror att OWS-rörelsen är skapad av eliten, så tror jag den här videon kommer att krossa all romantiserande med OWS-rörelsen. Det här är utan tvekan 100% NWO-propaganda som OWS-rörelsen vill ha.Häromdagen upptäckte jag en italiensk blogg som avslöjar att det är ingen mindre än Lucis Trust som ligger bakom OWS-rörelsen. Bloggen förklarar i detalj hur en kvinna som är fru till en ekuadoriansk ständig representant. För fler detaljer kolla länken till bloggen. Han sammanfattar även en del figurer som stödjer OWS-rörelsen, här är några:

Mario Draghi (den nya presidenten till ECB, som alltså tar över efter Jean-Claude Trichet nu).

Paul Robin Krugman: Nobelpristagare och kanske vår tids starkaste anhängare till Keynsianism (vilket är den ekonomiska politiken som skapat vår nuvarande ekonomiska kris).

Joseph Eugene Stiglitz: Ytterliggare en nobelpristagare som dessutom arbetat för Världsbanken.

Jimmy Wales: en av skaparna av den fria enciklopedin Wikipedia.

Bloggen visar även en protest aktion som några italienare gjorde mot idéen om en världsreligion. Jag lämnar er med en video gällande OWS:s officiella poster. Skökan från Babylon är Semiramis, är Inanna, är Ishtar, är Astrate, är Europa:

6 kommentarer:

 1. Jag som är en gammal konspirationsteoretiker
  måste här inflika ett par saker.
  Med största sannolikhet så finns det ett ILLUMINATI + minst två super ondskefulla grupper till som vill styra och ställa i världen.
  Dessa grupper ligger konstant i fejd med varandra,
  därför är det så förvirrat.
  Ta två av världens sjukaste och onda länder Haiti och Nord Korea - vem är det som styr där ??
  Yohti_ Tarzan

  P.S. Alla konspirations sajter är bra , tack för du har satt upp denna.

  SvaraRadera
 2. Hej Yothi.

  Det som förenar alla grupper är den luciferianska doktrinen. På lägre nivåer kan det finnas fejd. Men på högre nivå finns de som styr. Det märks främst då agendan fortsätter utan någon större stopp.

  Utifrån min research är Jesuiterna, som är sprugna ur spanska tempelriddare, de mäktigaste med direkt kontakt med Påven och Svarta Påven som ser sig som ersättare till Kristus på jorden.

  Nordkorea är hjälplös utan Kina. Och jesuiterna kontrollerar Kina.

  I Haiti dominerar New Age ockultuismen med Afrikansk inspiration. Området söder om USA är helt klart jesuiternas bakgård.

  SvaraRadera
 3. Det finns idag bara tre ideologier som är stora och samtidigt väldigt olika. Två av dessa har samma mål, men olika vägar till målet: Totalt Världsherravälde.

  Ideologierna är:
  Islam
  Kommunism
  Demokratin

  Alla tre avskyr varandra, och har svårt att samverka. Bara en av dessa leder till ett bra samhälle, gissa vlken av dom?

  /Sanningen Vinner

  SvaraRadera
 4. Tack för ytterligare en bra artikel kring denna rörelse. Bra jobbat!

  "Vi kommer leda varje revolution mot oss"
  - Theodor Herzl

  .

  "Det finns idag bara tre ideologier som är stora och samtidigt väldigt olika. Två av dessa har samma mål, men olika vägar till målet: Totalt Världsherravälde.

  Ideologierna är:
  Islam
  Kommunism
  Demokratin

  Alla tre avskyr varandra, och har svårt att samverka. Bara en av dessa leder till ett bra samhälle, gissa vlken av dom?"


  Du borde kolla in talmud.
  Jag rekommenderar Michael Hoffmans föreläsningar i detta ämne. De finns att hämta på isohunt. Mycket bra.

  Jag tror inte några system eller ideologier kommer hjälpa oss så länge som mänskligheten befinner sig på den nivå vi är nu. Utan andlighet finns det bara en väg och den leder till helvetet.

  SvaraRadera
 5. Du har slarvat med Bibel-läsningen ser jag.

  A woman rides the beast...

  Här har du något att sätta tänderna i:
  http://video.google.com/videoplay?docid=2989771338920955977

  SvaraRadera
 6. Kan du vara mer specifik i vart jag skulle ha "slarvat"?

  Jag citerar inte Bibeln i det här inlägget. Och det mesta av informationen är inte mitt, utan det information som finns tillgänglig från andra.

  Egentligen så handlar inte det här inlägget om Bibeln i sig. Så jag förstår inte hur du kan komma fram till din slutsatts.

  SvaraRadera