måndag 7 juli 2014

Socialister och luciferianer får frispel när SD:are ifrågasätter den hedniska evolutionsteorin!


Den Sekulära-Humanistiska (läs luciferianska) organisationen Humanisterna (även med starka kopplingar till Uppsala Initiativet som är Sveriges främsta klimatalarmistiska Agenda 21-propagandacentral), ledd av Christer Sturmark, har nyligen publicerat en artikel i sin tidning Sans Magasin. Där intervjuade man Julia Kronlid från SD. Hon förklarade där att hon är kristen och att hon inte köper evolutionsteorin. Då fick luciferianerna direkt frispel! Vilket självklart ledde till reaktioner från sina socialistiska undersåtar.

Den LO-understödda Aftonbladets skvallerblogg för praktikanter, Nyheter24, såg sig tvungna att ta upp ytterligare en diskussion om saken, i förhoppning om att Julia skulle göra bort sig. Så skedde dock inte. Till socialisternas stora förtret.

En annan LO-finansierad blogg är IRM. Även i den slår man nu upp med stora krigsrubriker om ifrågasättande av luciferianernas helgonförklarade evolutionsteori, som så klart aldrig ska få ifrågasättas i ett samhälle där yttrandefriheten är som bortblåst.

Känner man inte till lögnen som är evolutionsteorin, så vet man inte vad NWO-elitens verkliga agenda är, och då förblir man ignorant till det som komma skall. Evolutionsteorin är från början en gammal hednisk tro, och faktumet är att det krävs faktiskt en mycket stark tro, för att över huvud taget köpa denna teori. Ateister är som sagt själva troende, även om de inte vill erkänna det.

Läs även: 

Evolutionsteorin är en teori som har sina rötter i hedendomen och är helt beroende av tro.

4 kommentarer:

 1. Intressant. Visste inte det om Sturmark. Han verkar vara en riktig NWO-skurk.

  SvaraRadera
 2. Lite utanför huvudämnet men eftersom ni nämner dem.
  Uppsalainitiativets rent vetenskapliga/upplysande gärning är behövlig.
  Skeptikerna har väldigt många sakfel. UI har vanliga arbeten att sköta vid sidan.
  Vad fakta sen skall leda till för åtgärder är en helt annan sak.

  SvaraRadera