tisdag 22 juli 2014

Moderat dissar kommunistiska Public Service.


Moderaten Gunnar Axén skrädde inte orden och gick till total attack mot bolsjevikerna i Sveriges Rödio och hela den Sverigehatande kommunistiska Public Service under måndagskvällen och även tisdagen. Han har helt enkelt fått nog av kommunisterna i radio, och tänker inte längre delta i tvångsfinansieringen av extremvänsterns propaganda.

BRAVO!!!

Droppen som fick bägaren att rinna över var den våldsglorifierande, vänsterextremistiska, tokfeministiska, iranska invandraren, Athena Farrokhzads, hatpredikande agitation, under Public Service programmet Sommar i P1. Programmet var fylld av uppvigling, hets, antisemitism, uppmaningar till brott, samhällsomstörtning och glorifiering av politisk våld.

För en gångs skull, på väldigt länge ser vi en moderat som med stake vågar föra kulturkampen mot socialisterna. För lite, för sent för Alliansen. Men Gunnar Axén är i alla fall värd alla hyllningar. Kanske den sista riktiga moderaten vi har kvar. Han tänker nämligen lägga ner politiken, och ställer inte upp som kandidat i höstens val.

DM, SVT.

1 kommentar:

  1. Det var en dag i juli, dagen då det kom ett UTbetalningskort från Radiotjänst.
    Tack för mig.

    SvaraRadera