söndag 13 juli 2014

Muslimska Brödraskapet öppnar upp för homosexuell "anal jihad".

Nu kanske folk börjar förstå hur det hela hänger ihop. Muslimska Brödraskapet (MB) är en muslimsk frimurarloge i sig. Grundaren av MB, Hassan al Banna, var själv en frimurare, utöver att ha varit en MI6-agent. Så det är inte så konstigt att MB nu säger att det är fullt rimligt med en så kallad "anal jihad". Där alltså, islamister får ha sex med andra män, då de inte är med sina fruar. 

Denna Måndyrkarreligion (Islam) har faktiskt mer gemensamt med sina hedniska "syskon" (Den Babylonska Katolska Kyrkan, och diverse New Age:iga hedniska och sekulära-humanistiska-ateistiska-rörelser) än vad många brukar tro. 

Detta är så klart inte så konstigt för någon som är insatt. Frimurare vill gärna se den här typen av perversiteter växa. En fatwa från en islamist kan likställas med Påvens Bulla, eller Påvens bannlysningar. Skillnaden är att Den Katolska Kyrkan är bättre organiserade och kan dölja sina ogudaktiga perversiteter bättre. Men dessa är alla Babylons barn som arbetar för den Nya Världsordningen (NWO) och emot Guds Ord. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar