söndag 15 juli 2012

Jag fick svar från Galne-Gunnar.Jag skulle ha kunnat svara på Galne-Gunnar. Men hans enorma arrogans får mig att tro att det inte är av betydelse. Han är orubblig. Som om folkpartiet inte redan har förstört sin trovärdighet. Vad är det dom har rätt i egentligen? EU? Integrationspolitiken? Invandringspolitiken? Listan kan egentligen göras lång. Anledningen till varför de fortfarande är en kraft inom svensk politik är för att de är duktiga valspurtare. Och varför är de det? Jo, för att många väljare har väldigt korta minnen och sen så är ordet "liberal" en väldigt mysig ord som alla mittenväljare kan känna igen sig i. Detta trots att folkpartister själva inte verkar tycka att deras parti är särskilt "liberal".

Men för att ändå ge något svar så är sanningen det att SD aldrig varit emot ett femte jobbskatteavdrag. Att de själva inte fick något igenom med förslaget var anledningen till deras invändning. Men nu dels med uttalanden från Finanspolitiskarådet med fler, som Jimmie Åkesson själv påpekat flertalet gånger, så ser SD att de bör stödja det de aldrig egentligen var emot. Även om de inte får igenom allt de skulle vilja få igenom.

Det väsentliga borde väl vara att man får igenom de man själv tror på. Så kommer nu Alliansen att inte lägga fram sitt eget förslag om skattesänkningar endast för att ett "populistiskt" parti skulle kunna se till att det gick igenom? Det är i alla fall det intrycket jag får från den arrogante Galne-Gunnar.

Jag avslutar med några inlägg så att folk förstår varför just denne Gunnar kallas för Galne-Gunnar i vissa kretsar.Just det, professorn verkar inte ha riktigt bra koll, och även hans damage controll misslyckas helt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar