måndag 30 juli 2012

Brittiska Daily Mail lanserar propaganda åt globalisternas Preject Greenstar (och kanske även Project Blue Beam).Var inte så dåraktiga nu! Utomjordingar existerar inte, det finns inget som helst bevis för det! Men sedan länge har eliten velat få er att tro att de finns på riktigt! Det är för att de vill kunna ena hela världen under global socialism under FN. Hela Roswell insidenten tillhör Project Greenstar som handlade om att försöka lura folk till att tro att utomjordingar verkligen existerade.

Nazisternas "tefat". 
Det handlar om den globala eliten som använder sig av dold högteknologi. Nazisterna arbetade med att skapa de första rymdskeppen som liknade tefat. Efter operation paperclip fick NASA med sig nazisternas vetenskapsmän för att utveckla denna teknologi. De har redan utfört ett flertal experiment i olika småbyar där folk idag är helt övertygade om att utomjordingar finns på riktigt. Så framgångsrik har denna Project Greenstar varit.

Ytterliggare ett Nazi-"tefat". 
Nu i OS i London (aka Nya Jerusalem) kanske de vågar sig på något stort. Det vet man aldrig. Nu presenterar brittisk media lite propaganda åt eliten för att få alla att tro på denna bedrägeri. Avslutningsceremonin i OS pekas av många som dagen då något stort kan uppenbara sig. Under öppningsceremonin var det några som såg ett tefat flyga ovanför OS-arenan och nu undrar alla dårar ifall utomjordingar äntligen planerar att visa upp sig. Daily Mail talar med "experter" som menar att det lär handla om att de (utomjordingarna) visar gärna upp sig vid stora evenemang under sommaren.

Daily Mail artikeln går också igenom en massa snack om att Knight of Malta socialisten, Tony Blair, skulle ha försökt dölja information om UFO:n och annat kring detta. Rent nonsens, för att hajpa upp alla till att börja spekulera ifall utomjordingar kanske ska komma och landa  någon gång snart.

Gör de det så hoppas jag att läsarna av den här bloggen är vettiga nog att förstå att det snarare handlar om en show som den globala eliten gärna bjuder på för att se hur massorna går på det hela. Sorgligt men sant är att större delen av världen kommer att gå på det här, kanske i synnerhet ateister som förmodligen kommer att använda det som ett belägg för att avskaffa den Bibliska Guden. Detta har dock mer med globalisternas Project Blue Beam att göra.

4 kommentarer:

 1. Påminner mig om Watchmen där Ozymandias försökte föra samman världen genom att fejka en UFO-attack.

  SvaraRadera
 2. Rockerfeller Fundation sid 34.

  SvaraRadera
 3. Finns det någon annan information om Blue Beam mer än den där gubbens påståenden? Alla verkar basera sina artiklar på en enda gubbe, känns lite instabilt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken gubbe?

   Det finns massvis med källor. Ska jag hänvisa till någon "gubbe" för att hävda att jorden är rund?

   Både Blue Beam Project och Greenstar Project har tagits upp av forskare som William Cooper, Phil Schneider, John Coleman (f d MI6) och en del andra som både arbetat inom NASA, MI6 och CIA.

   Radera