onsdag 13 januari 2016

Ukraina bygger klassiska nazi-koncentrationsläger för ryssar och illojala ukrainare.

Klassiska Nazi-koncentrationsläger byggs i dagens Ukraina.
Det har varit ganska tyst om Ukraina sedan 2:a Minskavtalet. Trots att Ukraina flera gånger brutit avtalet genom diverse bombningar på civila områden och mindre lokala stridigheter uppstått kring mindre byar.

Etablissemanget har som de flesta av mina läsare vet gett den kriminella Kiev-juntan sitt fulla stöd med vapen pengar och även islamister som assisterat nazisterna i kriget mot rebellerna i Östra Ukraina.

Nu har det gått så långt att de, av väst understödda, ukrainska nazisterna har hunnit bygga klassiska Nazi-koncentrationsläger. En ukrainsk soldat vid namn Alexander Nemirovski har skrutit om detta sociala medier (VKontakt). Av hans konto att döma är det klart att Nemirovski är en hängiven nazist.

Koncentrationslägret ska enligt uppgift vara till för ryssar och illojala ukrainare. Ukraina verkar planera för en offensiv mot rebellerna och har som mål att sätta fångarna i koncentrationsläger om de lyckas med sin offensiv.

Enligt uppgifter ska koncentrationslägret ligga strax utanför Mariupol, alltså inte allt för långt ifrån fronten där kriget förs.


UN.

1 kommentar:

  1. We are really grateful for your blog post. You will find a lot of approaches after visiting your post. Great work.

    SvaraRadera