söndag 31 maj 2015

Sossarna tänker sno pengar från våra äldre. (IGEN!).

Stefan Löfven gör precis som Göran Persson.
Nu märks det tydligt att Sossarna är tillbaka vid makten! De vet precis vilka de ska ruinera. Det är våra gamla. Dom som varje år mödosamt lagt hoppet åt arbetarrörelsen som förförde dem med sina röda fanor och löften om guld och gröna skogar. Dessa gamla svenskar som sökt sig till Sossarnas varma famn, ska återigen få en knivhugg i ryggen.

1999-2001 gjorde Sossarna det, och det funkade. Visst skapade man fattigpensionärer som knappt ens fanns i Sverige innan (vi får gå långt tillbaka för att hitta den typen av fattigpensionärer). Men det funkade. Göran Persson, sägs det, "tog svenskarna ur 90-talskrisen". Nej det gjorde han egentligen inte. Som jag förklarade, så förde han över Statens skulder till folket, vilket skapade den nuvarande skuldbubbla och bolånebubbla som just nu bara växer och växer, då allt fler svenskar skuldsätter sig. Sedan snodde han pengarna från pensionärerna för att täppa till alla andra ekonomiska luckor som fanns.

Nu tänker Stefan Löfven göra exakt samma sak. Och vet ni vad, han kommer att komma undan med detta. För att den 14:e september 2014, valde drygt 30% av svenskarna att lägga sin röst på arbetarpartiet, denna socialistiska vargflock av lögnare och bedragare.

Men valet spelade egentligen ganska liten roll. För att det här hänger ihop med vad IMF bestämde redan 2013, precis som Pastor Lindsey Williams sa. Som jag redogjorde redan då, för snart två år sedan, så kommer du, om du är under 50 år, att med all förmodan inte få ut en endaste krona i pension. Allting kommer att gå till IMF för deras valutaåterställning. (Läs länkarna nedan). det är därför Anders Borg kom ut under våren 2014 med att han skulle höja skatterna. För att Borg hade blivit underrättad om IMF:s planer, och även så Löfven. Det här utspelet var alltså väntat.

Tanken är att dessa pengar ska gå till underhåll av järnvägen och satsningar inom Sveriges infrastruktur. Förvänta er inte allt för mycket nu! Vi vet hur det gick till sist. Fast den här gången lär det bli ännu sämre för svenskarna.

Göran Persson på plats i S-kongressen. Gav tips till Stefan Löfven om hur man ska handskas med svenskarna och köra över dem.
SVT

PS:

För att få en mer kompletterande bild om vad som pågår med Sveriges ekonomi, och varför nu Sossarna ska sno ännu mer pengar från pensionärerna läs följande länkar. Dessvärre saknas nu många av videorna som lagts upp då. YouTube har rensat mycket av det som Pastor Lindsey Williams lagt upp. Men jag har som sagt antecknat en hel del, som lär vara av intresse.

 Pastor Lindsey Williams förklarar de kommande faserna inför Dollarns slutliga kollaps!

Pastor Lindsey Williams: Global Valutaåterställning kan ske inom 3 månader! 

Lindsey Williams förklarar hur Valutaåterställningen kommer att gå till. 

Anders Borgs skattehöjningar - MSM:s usla analyser - Alternativ Medias tystnad - Och sprickan inom Alliansen.

3 kommentarer:

 1. Gäller att mata det nya valboskapet, invandrarna.
  Pensionärerna har visat om och om igen att de röstar Socialdemokraterna även om de så skulle stjäla även kläderna på deras lekamen. Så indoktrinerade verkar majoriteten av pensionärerna vara.

  Så hur gör man när pengarna sinar? Man rånar sina kärnväljare allt i toleransens namn. Samtidigt som invandrarna mer fysiskt rånar pensionärerna via personrån och stölder när de arbetar som hembiträden.

  Vågen av åldringsrån
  https://www.flashback.org/t1263488

  zigenarna har givetvis del i det hela också men främst muslimska invandrare gillar även de att råna dessa sossepensionärer.

  SvaraRadera
 2. Sen får man inte glömma bort att Sosseriet har satt i system att åka till alla åldringshem och se till att poströsta åt gamlingarna där de fula sossarna "övertalar" gamlingen att rösta Sosseriet och stoppar ner deras lapp i röstkuvertet och sedan får gamlingens fullmakt att rösta Sosseriet.

  Gamlingen som troligtvis är senil ska ju inte ens få rösta då den är senil men se det vill inte sossarna ha då de skulle bli av med massa röster, på samma sätt som de inte vill att utlänningar inte ska få rösta. Folk som inte ens kan språket får alltså rösta i Sverige, det är ju helt galet, men folk i allmänhet är ju galna som går med på detta, vi har en invasion av efterblivna tredje världen folk som alla röstar på Sosseriet men inget av de andra partierna protesterar mot att dessa får rösta trots att det skulle innebär att deras egna partier fick mer makt och även mer pengar om Sosseriet skulle förlora 10% av sina röster om de blev av med invandrarrösterna (genom att de inte får rösta) och senildementa och andra som inte är tillförlitliga mentalt.

  De andra partierna verkar mest vara tentakler på Sosserietbläckfisken. Sjupartiet helt enkelt, Sjupartiet som fått sig en liten Babybläckfisk i formen av den lede FI.

  SvaraRadera
 3. Sen så kommer ju ingen av dessa undan med något, Löfven likt de andra kommer att brinna i helvetet. Så det är ingen av dessa som kommer undan med något, tillfälligt så kommer de undan, men hur lång tid lever en Löfven? 40 år till? Sen är det helvetet nästa.

  De tror de är så balla om kommer undan med sin skit men helvetet nästa är vad som väntar dessa onda korkade kreatur. Gud Fader har full kontroll.

  Ps 37:13 The Lord shall laugh at him: for he seeth that his day is coming.
  Ps 37:14 The wicked have drawn out the sword, and have bent their bow, to cast down the poor and needy, and to slay such as be of upright conversation.
  Ps 37:15 Their sword shall enter into their own heart, and their bows shall be broken.
  Ps 37:16 A little that a righteous man hath is better than the riches of many wicked.
  Ps 37:17 For the arms of the wicked shall be broken: but the LORD upholdeth the righteous.
  Ps 37:18 The LORD knoweth the days of the upright: and their inheritance shall be for ever.

  Sossarna är döden getter.

  SvaraRadera