söndag 10 maj 2015

Australiens finanspolitiska chefsrådgivare avslöjar eliternas klimatbluff och dess mål för en "Ny Världsordning"!

Maurice Newman är den australiensiske Premiärministerns finanspolitiska chefsrådgivare. 
Maurice Newman är chefsrådgivare i finanspolitiska frågor i Tony Abbots regering i Australien. Nu uppmanar han sin chef, Premiärministern Tony Abbot, att helt ignorera allt vad FN har att komma med vad gäller klimatbluffen.

I en lång Op-Ed i den australiensiska tidningen The Australien, beskriver han hur klimatbluffen konsekvent baserat sig på felaktiga och manipulerade siffror. Han menar till skillnad från många andra klimatskeptiker att detta inte är ett misstag från "vetenskapsmännen", utan att FN har en marknadsfientlig agenda för att medvetet centralisera mer makt hos en liten elitistiskt klick inom FN. Newman menar att denna elit försöker bygga en Ny Väldsordning, med klimatbluffen som grundsten för hela denna bedrägeri. Och han skräder inte orden!:

"This is not about facts or logic. It’s about a new world order under the control of the UN. It is opposed to capitalism and freedom and has made environmental catastrophism a household topic to achieve its objective." 

Håll ett öga på Maurice Newman! Cityn lär inte gilla hans uttalanden. Vi får be för den här mannens säkerhet. På flera håll har många redan avfärdat honom som "foliehatt" och att Tony Abbot verkligen inte ska lyssna på vad han har att säga.

Abbots regering går annars från klarhet till klarhet. De har satt stopp för massinvandringen, har ställt sig kritiska till klimatbluffen. Skulle de dra tillbaka den gamla regeringens stränga vapenlagar som kom på 90-talet, kanske Australien kan bli en ö av frihet i en ofri värld.

Att Premiärministern har en nära rådgivare som talar klarspråk om elitens planer för en Ny Världsordning gör så klart inte saken sämre.

Läs Maurice Newmans uppmärksammade artikel HÄR.

Läs mer om klimatbluffen hos KU.

3 kommentarer:

 1. Eliten måste vara riktiga idioter som tror att man kan bygga en världsordning på en packe lögner, ett korthus av lögner faller...

  De bygger hus på sand...

  Mt 7:24 Therefore whosoever heareth these sayings of mine, and doeth them, I will liken him unto a wise man, which built his house upon a rock:
  Mt 7:25 And the rain descended, and the floods came, and the winds blew, and beat upon that house; and it fell not: for it was founded upon a rock.
  Mt 7:26 And every one that heareth these sayings of mine, and doeth them not, shall be likened unto a foolish man, which built his house upon the sand:
  Mt 7:27 And the rain descended, and the floods came, and the winds blew, and beat upon that house; and it fell: and great was the fall of it.

  om och om igen framstår eliterna som idioter.

  SvaraRadera
 2. En video du troligtvis finner intressant då det handlar om AJ och Jesuiter:
  Alex Jones And His JESUIT Buddy Ray McGovern
  https://www.youtube.com/watch?v=GCdSkFmFIUI

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ray McGovern är ett riktigt avskum. Som ständigt hetsar mot Israel.

   Självklar är han en jesuit. Och jag har bråkat med flera av mina internationella kontakter om detta. Ray McGovern är en orm som ska behandlas som en fiende!

   Alex Jones kan man säga mycket om. Han väcker många i det tidiga stadiet. Men han är samtidigt en GateKeeper för de som vill börja ta upp jesuiterna som han oftast förlöjligar.

   Problemet med AJ som jag ser det är att han gillar att umgås med många kändisar. Många av dessa är Knights of Malta, som familjen Sheen.

   Sen gillar han inte att nämna CNP. Organisationen som dominerar den amerikanska högern. Det är liksom en variant av CFR fast för den amerikanska högern. CNP grundades och kontrolleras of Knights of Malta och har ganska stort inflytande över Fox News och många Alternativa Medier.

   Några av deras främsta medlemmar är Patrik Buchanan (ständigt dessa katoliker). Och där har vi även kopplingen till den europeiska identitära rörelsen Nouvelle Droite (Nya högern), MotPol, Fria Tider.

   En del menar att det här gänget väntar på att kapa åt sig den växande anti-NWO-rörelsen i USA och EU för att återinföra fascism. Det kanske sätter SD-SDU-striden i ett intressant perspektiv.

   Gemensamt för dessa alternativa rörelser är deras tendens att vilja lägga skulden på judarna, och deras ovilja att peka ut den Katolska Kyrkan som den verkliga boven.

   Radera