tisdag 26 maj 2015

Kommunstyrelsen i Rotherham och polisen vill förbjuda demonstrationer mot barnvåldtäkt.

Engelska patrioter leder protest mot barnvåldtäkter i Rotherham.
Rotherham är numera känd i hela England och världen som staden där kommunstyrelsen, polisen och kriminella invandrade gäng från muslimska länder tilläts aktivt gruppvåldta upp emot 1 400 vita engelska flickor, i vissa fall så unga som 12 år gamla.

Pedofilhärvans avslöjande skapade starka reaktioner med konservativa grupper som mobiliserade i staden, så som EDL, som demonstrerade mot barnvåldtäkt. Något som fick starka reaktioner från islamiska grupper och vänsterextrema grupper understödda av fackföreningsrörelsen i staden.

Trots denna dunderskandal gick den sittande Labour starkt framåt i valet i Rotherham. Socialisterna lyckades samla på sig egen majoritet med 52,5%. UKIP hamnade som stark tvåa med sina dryga 30%. Förklaringen till Labours framgång i Rotherham verkar vara deras ensidiga vurm för och försvar av den muslimska befolkningen i staden. Det gick så långt att det vänsterextrema Respektparty som leddes lokalt av den islamistiska konvertiten, Yvonne Ridley, inte ens lyckades trumfa Labour i kampen om muslimernas röster i staden.

Labours framgångar i staden har nu lett till att kommunstyrelsen nu kräver ett förbud på demonstrationer mot barnvåldtäkt. De får även stöd från polisen i Yorkshire-regionen som anser att kostnaderna för demonstrationerna mot barnvåldtäkt är för stora. De påpekar att protesterna mot barnvåldtäkt drivs av "högerextrema" grupper som i sin tur får vänstergrupper att agera i en motdemonstration som oftast leder till våldsamheter som i sin tur kräver stora resurser från polisen och myndigheter.

Labours kommunstyrelse i Rotherham och polisen vill alltså göra det till en fråga om kostnad när de skickar sitt kravbrev till Theresa May, Englands Inrikesminister. Men uppenbart är även att varken Labour eller polisen vill bli påminda om deras delaktighet i ett av vår tids största pedofilhärvor. Dessutom har Labour satsat stort på att försvara islamisterna i staden, samtidigt som polisen inte vill ingripa mot den islamiska befolkningen i staden då det värsta dom vet är att bli kallade "rasister".

Breitbart.

1 kommentar:

  1. Så både Polisen i Rotherham och Labour är pedofiler. Bra att veta.

    En stad som till hälften är fylld med pedofiler, man undrar varför ingen att bombat hålan till grunden. Finns inget att rädda i den staden, ett modernt Sodom.

    SvaraRadera