onsdag 20 maj 2015

Bonnier stödjer gräddfilen för ISIS.

ISIS får gräddfil i Stockholm.
Det är en mycket underlig nyhet som nyligen togs upp av Infowars om Sverige. Tokig som nyheten är, så har den inte uppmärksammats på det förväntade sättet hos media. För nu är det nämligen bestämt. Socialnämnden i Stockholms Stadshus har bestämt att ISIS-krigare ska få förtur till bostad, jobb och sjukvård. Det är en del av Socialdemokraternas strategi mot terrorism. (OBS! ej ett skämt).

Men nyheten har inte fått särskild stor spridning. Åtminstone inte så stor som man skulle kunna förvänta sig. Hos Bonnier har nyheten sjunkit som en sten och försvunnit helt från framsidorna, trots att nyheten bara blev bekräftad igår. Och att nyheten i sig är så pass sensationell att det även skapat rubriker internationellt.

Aftonbladet höll i en kort debatt i frågan. En ganska märklig sådan, som ni kan se HÄR. Sedan har Svenska Dagbladet plockat upp frågan från redaktionens sida. I skrivande stund har Maria Ludvigssons artikel, publicerad igår, fått över 1330 kommentarer (+ många borttagna).

Men det är lite märkligt kan man tycka, att Bonnier håller en så låg profil i en så sensationell nyhet. Intressant i sammanhanget är vilka som tog beslutet i socialnämnden i Stockholm. Detta är alltså ett förslag från S-V-MP-FI. Feministiskt Initiativ har bara en ledamot som är med i socialnämnden.

Ni som följt den här bloggen kan väl bara gissa vad hon heter.

3 kommentarer:

 1. Sossarna har ju stöttat olika muslimska terrorgrupperingar sen 1948?
  Det mest intressanta är ju att så kallade judar som vissa som läser den här bloggen är fruktansvärt rädda för stöttar Daesh, det är ju helt galet.

  Dock så kan det kanske vara så att de är av Dans stam och Dans stam är ju bortkopplad från Israel för evigt. De dyker inte upp i Uppenbarelseboken och kallas för en orm.

  Kan förklara mycket om varför vissa "judar" är som de är, dvs. förrädiska gentemot JHVH och samarbetar med djävulens styrkor i detta fall muslimerna då de själva är djävulens styrkor.

  För övrigt är det väl Ewa Larsson som är den som vägrar göra slut på tiggarproblematiken, man skulle kunna tro att hon är smyg-SD men i verkligeheten är det nog så att hon diggar ondska då hon stöttar ondska mest hela tiden. Åldringsrånande zigenare och muslimska terrorister som mördar och våldtar kvinnor, män, barn och djur. Ewa Larsson är en ond och sinnessjuk sugga.

  För övrigt är det bara jag eller verkar det vara så att socialister är väldigt fula? Är det så att deras fulhet kommer sig av att de är så onda som de är (deras fula hjärtan har på något sätt fått deras utseenden att anta fulhet) eller har de blivit så här onda på grund av att de är fula? Dvs. de är sura på Gud för att de inte fick bli en skönhetsmiss?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ewa Larsson passar verkligen in i den klassiska bilden av en "batix-häxa".

   Och, ja det är beklagligt att behöva säga det. Men det ser verkligen ut så.

   Min poäng är att värre än själva förslaget, är medias stora tystnad. Den här nyheten borde vara på löpsedeln. Men vi ser ingenting. Ingen debatt om detta i aktuellt.

   Beslutet må gälla Stockholm, men konsekvenserna gäller hela Sverige.

   Radera