måndag 20 oktober 2014

GlaxoSmithKline (GSK) nästlar sig in i den nya regeringen.

Agneta Karlsson (G(S)K).
Tänkte bara göra ett kortare inlägg här. Läste på Dr. Annika Dahlqvists blogg, att vår Sjukvårdsminister Gabriel Wikström (S), har fått en Statssekreterare. Och det är inte vilken sekreterare som helst. Det är nämligen Agneta Karlsson från GlaxoSmithKline (GSK).

I regeringens hemsida står hon inskriven som socialdemokrat. Så jag undrar hur djupa kopplingarna mellan GSK och Sossarna egentligen är.

Men Agneta har ju tidigare varit statssekreterare för Sossarna, då under Ingvar Carlssons tid vid makten. Och nu är hon tillbaka.

Mest intressant är så klart hur det blir med det kommande Ebola-vaccinet. Det är nämligen GSK som fått i uppdrag av WHO att vaska fram vaccinet. Och jag går igenom hur opålitlig det här företaget är i en tidigare artikel om just Ebola och det kommande vaccinet.

Vi får se hur Statssekreteraren och Statsrådet agerar när GSK:s Ebola-vaccin blir klar. Kommer de att tvinga Landstingen att köpa vaccinet, och även tvinga folket att ta vaccinet? Återstår att se. En sak är dock säkert. Det kommer inte att bli något drev ifrån svensk MSM. Den saken är säker. Vaccinindustrin segrar i det tysta.

8 kommentarer:

 1. Hon lär väl pocka för vaccinering av folket

  SvaraRadera
  Svar
  1. Något säger mig att hon själv kommer att undvika vaccinet.

   Radera
  2. Ja hon är nog väl införstådd i vad det handlar om.

   Tydligen så är det klart snart och ska testas i Afrika i Januari:
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2801472/ebola-vaccine-breakthrough-just-weeks-away-says-available-mass-use-africa-january.html

   och är det "lyckat" så kommer det nog krav på att alla barnen ska vaccineras, sen är det bara invänta bieffekterna...

   Radera
  3. Hörde på radion att man ska satsa på att försöka vaccinera samtliga pensionärer.

   Radera
  4. Ja då slipper de betala ut några pensioner...

   Radera
 2. Verkar råda delade meningar om när det är klart:
  EBOLA OUTBREAK 2014 UPDATE: GlaxoSmithKline Says EBOLA Vaccine Is Too Late For Current Epidemic
  http://www.jobsnhire.com/articles/12302/20141018/ebola-outbreak-2014-update-glaxosmithkline-vaccine-late-current-epidemic.htm

  "GSK's EBOLA vaccine research head Dr. Ripley Ballou, said full data on its safety and efficacy would not be ready until late 2015 while full-scale production for general use won't happen until well into 2016."

  SvaraRadera
 3. Om man läser William Engdahls bok "Hotet mot livet"så får man en bra inblick i hur de "dunkla makterna" alltsedan 1920-talet enträget har strävat efter att decimera jordens befolkning.
  Strax tas nytt beslut via EU ang. ett jättelikt s.k. frihandelsavtal, där kycklingar doppas i klorlösning för att döda bakterier, samt där våra skyddstullar rivs, för att ge plats åt billigt nötkött från USA, där djurens hjärtfrekvens speadas upp via Beta-agonister, tillika med matsmältning och fettansättning i slutskedet.
  Allt för att "Makten" via dessa djurfabriker ska tjäna optimalt med pengar, på oss, på människors bekostnad.

  SvaraRadera