fredag 10 oktober 2014

Vår kriminella socialistiska regim vill nu höja skatterna på pensionärerna.

Finansministern Magdalena Andersson (S) svänger kraftigt nu efter valet. Nu vill hon plötsligt höja skatterna på pensionärerna.
Under valrörelsen talade Sossarna sig varma om att skatten på pensionärerna var orättvisa. (trots att det var Sossarna själva som införde den här märkliga beskattningen). De lovade heligt och dyrt att sänka pensionärernas skatter för att sudda bort skillnaderna på beskattning mellan löntagare och pensionärer.

Valet blev avklarad och Stefan Löfvens Sossar kunde deklarera sig till segrare. Nu när de väl kommit till makten sviker de sina löften gällande pensionärsskatten. Efter förhandlingar med Vänsterpartiet, har nu regeringen kommit fram till att de ska istället höja skatterna för pensionärerna.

Anledningen är pengabrist, förklarar Finansministern Magdalena Andersson (S):

"Givet det mycket allvarliga läget vi har i statsfinanserna och stora behov av att genomföra reformer så har vi gjort bedömningen att man kan göra en mindre justering just på den särskilda löneskatten för äldre"

Jaja, Sossarna visar återigen vart skåpet skall stå. Inte ens en månad kunde de vänta innan de hugger till mot svenska folket och vrider kniven i ryggen på Sveriges alla pensionärer.

VA, FT

1 kommentar:

  1. Så kan det gå när man traditionsröstar och slentrianröstar, ibland får man smaka på basebollträt.

    Grattis Pensionärer som röstat S, ni fick precis vad ni röstade på, skattehöjningar.
    Kaffe och halva ägg kan ni nog redan glömma för skattehöjningen är endast för bruna människor från tredje världen, ju gapigare och elakare ju mer pengar får de.

    Men det är ju så när man sätter räven (Löfven) att vakta hönshuset (skattebetalarna)...

    SvaraRadera