fredag 17 oktober 2014

Valet som ingen pratar om, men som kan förändra allt.Den 30 november i år hålls kanske vår livstids viktigaste val. Valet sker i Schweiz, och är ett initiativ driven ur den schweiziska direktdemokratin där det nationalistiska partiet SVP (Schweiziska Folkpartiet) har nu tvingat parlamentet till att utlysa en folkomröstning som inte uppskattas av etablissemanget i Schweiz. 

Valet handlar om ifall Schweiz ska återgå till guldmyntfoten eller inte. Kraven man ställer vid ett JA är tre: 

* All Schweizisk guld som hålls utanför landet skall repatrieras med omedelbar verkan. 
* Den Schweiziska centralbanken (SNB) måste ha sina tillgångar i minst 20% fysiskt guld. 
* Ett totalförbud för SNB:n att sälja sitt guld. 

Till skillnad från i fallet Tyskland, så kommer inte landets elit att kunna backa. De kommer att tvingas följa folkets vilja i frågan. Det innebär att schweizarnas guld i Fort Knox måste hem! USA kommer att alltså tvingas visa upp guldet, som de inte har. Guldet har varit borta sedan åtminstone 70-talet. 

Detta kommer, av allt att döma, att innebära slutet för Dollarn. 

Nyligen knöt SNB:n sin schweiziska franc till Euron. Detta har inneburit att schweizarna har drabbats av ECB:s keynesianska penningpolitik, som har kraftigt försvagat det schweiziska folkets köpkraft. Om Schweiz nu återgår till guldmyntfoten, så kommer SNB:n även att tvingas till att släppa knuten till Euron. 

Schweizarnas franc kommer i det fallet att öka kraftigt i värde. Vilket kommer att innebära stora problem för både Dollarn och Euron, då de inte kommer att kunna manipulera marknaden mellan varandra längre. 

Problemet är att SNB:n är emot en återgång till guldmyntfoten. Även de kommersiella bankerna är emot. Massmedierna är också emot det. Och trots att valet kan bli den viktigaste i vår tid, så har medierna sett till att lägga locket på kring debatten. Även den politiska klassen är emot. Samtliga partierna är emot, förutom det nationalistiska partiet SVP som vill återgå till guldmyntfoten. 

Nedan ser vi när SVP-politikern, Lukas Reimann, adresserar parlamentet med förslaget till folkomröstning gällande en schweizisk återgång till guldmyntfoten. Lukas Reimann var också med och demonstrerade mot Bilderberg när de var på besök i hans hemland, Schweiz, år 2011.

Mer information om valet, den 30 november, hittar ni HÄR.


10 kommentarer:

 1. Detta var verkligen "guldinformation" :-)
  Nu skall vi se vad bankirmaffian i panik gör för att med alla medel stoppa detta?

  SvaraRadera
 2. Här är mer smått och gott:
  Youtube; Octogon; Swiss Finance Business

  SvaraRadera
 3. Ja, intressant blir det i alla fall.

  Jag vet inte om de ska försöka sig på någon form av valfusk, eller om de ska köra stenhårt på skrämsel propaganda, eller dylikt.

  Det här kan mycket väl bli nålen som till sist spräcker Dollarn. Washington Korporationen är nog inte riktigt beredda på detta. Men i internationell media talar man så klart inget om detta. Valet i Skottland pratade alla medier om. Men inte det här valet. Den är ju så "ointressant". Trots att resultatet faktiskt kan påverka oss alla.

  SvaraRadera
 4. "Israel has a history of baiting Russian women and young girls with lucrative job offers. Once they arrive in Tel Aviv, they discover exactly what the job is they will be doing, and that it will not be a paid position.
  " If you are single and looking for sex thrills,Tel Aviv is the second best place to go! So says Jewish writer Erica Morris. Though she does not tell you this, here you will find more strip clubs and brothels than you can imagine, complete with underage girls kidnapped in Eastern Europe who will be prepared to give you a blow job for only a few shekels.

  So why not put your moral scruples aside and forget for a moment the dead and maimed in Palestine? Head for the Promised Land where you will find the hottest hotties you are ever likely to see anywhere on earth, including the most goloptious same-sex partners for those who are drawn to “the love that dare not speak its name”.
  http://www.darkmoon.me/2014/sexiest-cities-earth/

  SvaraRadera
 5. Jag tycker ej att guld är en bra värdegrund för ett lands valuta - däremot är en låg arbetslöshet det - som jag ser det. Om det på min blogg här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guld är riktiga pengar till skillnad från papper, eller som kineserna först kallade det "flygande pengar". Endast guld kan förhindra eliter från att manipulerar valutan. Vare sig man gillar det eller ej.

   Radera
  2. detta handlar inte om en bra eller dålig valuta värdegrund utan om att spräcka bankernas och riskkapitalisternas luftslott av kapital som inte finns i realiteten men som de håvar in i icke-produktiva vinster (banker och riskkapitalister producerar de facto inget i realiteten mer än påhittade summor knutet till inget). Det systemet är i vilket fall dömt att haverera förr eller senare och det arbetande folket får som sedvanligt ta den värsta smällen när systemet kraschar. Hellre förr än senare, det kan bara bli värre, går inte rädda och göra om= låt bankerna och dollarn ta den första smällen innan det blir ännu värre med denna "låtsas" valuta. Banker bör och kan inte i all fortsättning vara fristående från produktionen, gemene man, samhället och staten. Island sket i att rädda "bankerna" efter en folkomröstning och räddade landets ekonomi efter det. Det går att ta sig ur men inte att fortsätta som det är nu.

   Radera
  3. Jag föredrar att kalla dem risksocialister. Iom att det är kollektivets pengar som de utnyttjar.

   Radera
 6. Kommer USA att frivilligt missta Dollarn som reservvaluta? Är inte risken stpr att att USA kommer att försvara dollarn militärt med storkrig (ev t o m med nukleärt) som följd? Och då är det väl Kina som blir främsta måltavla? Usch vad skrämmande!

  SvaraRadera