fredag 28 mars 2014

Patrioten Nigel Farage (UKIP) möter landsförrädaren Nick Clegg (LibDems).

6 kommentarer:

 1. Haha vilken sopa Clegg är, rena rama Sjupartisten.

  Gillar att Farage dissar honom för att vara en politiker som aldrig haft ett riktigt arbete.

  SvaraRadera
 2. Stor humor att Clegg kallar Brasilien en världsmakt, bara titta på en vidrig stad som Rio med 1000 favelor där Polisen med ultravåld lyckats pacificera 35 av dessa favelor inför Fotbolls VM i Juni. Man har en enorm epidemi av crack rökare, nationen är totalt promiskuös (som ett dagens Romarrike där befolkningen inte klarar av att hålla genitalierna i byxorna), 80% av befolkningen är spiritister och tillber demoner osv. Skulle man sätta sig och verkligen titta på Brasilien så skulle man se vilket jäkla ras den nationen är, det är så patetiskt.

  De där jävla soporna klarar inte ens av att döda den enorma fattigdom som de har, dels för att de är giriga svin men även för att befolkningen är dum i huvudet och det trots att de har såna enorma naturtillgångar att de skulle kunna döda denna fattigdom hundra gånger om.

  Bara för att ett land har naturtillgångar innebär inte att nationen är något att ha, som att påstå att Afrika är ekonomisk supermakt, de har enorma naturtillgångar men trots det så är det en kontinent som är utfattig då befolkningen är det som är problemet i Afrika.

  Brasilien är ännu ett sånt här korthus som globalister lyfter upp. Kina är ett annat sånt här korthus, man måste ha så många slavar att det hela bygger på en sketen illusion av makt. Tredje världen korthus som leker Första världen, problemet är att befolkningen är hedningar, hedningar bygger inte civilisationer, hedningar bygger korthus. Den största poängen är att dessa nationer inte har något med Gud att göra.

  SvaraRadera
 3. En annan idiotisk grej Clegg håller på med är att han klappar sig på ryggen när han skryter om att han INTE avrättat mördare och pedofiler.

  Hade han varit en riktig man så hade han skämts för att de inte avrättat mördare och pedofiler, att låta mördare och pedofiler leva är en riktigt grav synd, att låta dessa leva är att ge Gud fingret. Fast Clegg är väl säkert en sketen ateist.

  SvaraRadera
 4. När vi ändå talar om UK.

  Kika in det här:
  Aborted babies incinerated to heat UK hospitals
  The remains of more than 15,000 babies were incinerated as 'clinical waste' by hospitals in Britain with some used in 'waste to energy' plants
  http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/10717566/Aborted-babies-incinerated-to-heat-UK-hospitals.html

  That's some sick shit, det är Nick Cleggs England.

  SvaraRadera
 5. Kan inte så mycket om Brasilien men får ungefär upp den bilden du beskriver när jag tänker på det landet. En massa nakna och halvnakna, utspökade karnevalhopar som skakar och gapar. Fick också berättat om hur en på jobbet som var i Rio blev rånad mitt på öppen gata av en stor mörkhyad man med
  machete..
  Sen tänker jag på den där enorma statyn som inte är min Jesus, som liksom tronar över hela eländet där nere. BOPE styrkor som krigar mitt i folks vardagsliv och allt.. Finns säkert ljusglimtar där med men de skulle behöva öppna en rejäl burk King James bible därborta!

  SvaraRadera
 6. Folk bör verkligen kolla på den här debatten.

  Höjdpunkten är när Farage tydligt tar avstånd från FN:s definition av "mänskliga rättigheter" (som egentligen är Admiralty Law). Han förespråkar en återgång till Common Law och Magna Carta.

  SvaraRadera