söndag 2 mars 2014

NSF (idag SvP) ville också ha en Ny Världsordning.


NSF kommer att bli en stor del av "den nya världsordningen" förklarar man på NSF-möte år 1999. 
Fallet Ukraina har avslöjat en hel del här i Sverige. Det handlar om den så kallade "nationella-rörelsen", fastän jag vill gärna avstå från att kalla dessa för "nationella". Ty enligt den nya trendiga så kallade "ultra-nationalismen", så är det som sker i Ukraina en "folkrevolution" där folket tar tillbaka sitt land. Fast egentligen ger dessa så kallade "nationalister" bort sitt land till NATO och EU.

Svenska journalister är på plats och agerar agenter åt NATO. Och det gör även de så kallade "nationalister" som också åkt ner för att stödja sina revolutionära bröder i Svoboda. Det säger ju en hel del, när svenska journalister och så kallade "nationalister" är så rörande överens.

Svoboda är starkast kring de västra delarna av landet, där en del katoliker bor. Och mest impopulära i öst där många etniska ryska och ortodoxiska finns. Inte för att förringa de ortodoxiska ukrainare som stödjer Svoboda, men den starka katolska närvaron i partiet kan förklara partiets inställning i så väl NATO-frågan och EU-frågan. Nu har alltså svenska "nationella" (inklusive erkända katoliker bland dem) också visat sitt stöd för Svoboda.

Det har nu faktiskt gått så långt att SvP:are börjat rekrytera folk för att skicka dem till Ukraina, dels för att knyta kontakter, hjälpa sina ukrainska bröder under en revolution, men jag vill också tillägga: kanske lära sig en hel del om hur man ska göra under en "revolution".

SvP (Svenskarnas Parti) var ursprungligen NSF (Nationalsocialistisk Front). Det är i stort sätt samma gäng, fast dom har bytt namn, och kallar sig inte längre för nationalsocialister. Men de tar så klart inte heller avstånd från nationalsocialismen. NSF löstes upp efter splittringar efter valet 2006. Då bildades FF (FolkFronten) som var mer av en opinionsbildande organisation. Och därifrån skulle SvP så småningom bildas lagom inför valåret 2010. Så i stort sätt samma gäng, men dock inte lika tydliga med sin ideologi.

Under ett NSF-möte år 1999 talade man om att NSF skulle vara en stor del av den "Nya Världsordningen" (se bilden överst). Detta bör ses som problematiskt då SvP även bjudit in Roberto Fiore som är en MI6-informatör. Och nu stödjer de alltså Svoboda, var ledare Oleh Tyahnybok, varit på flera minst sagt intensiva möten med John McCain i Kiev. Samme John McCain som varit på intensiva möten med islamister i Syrien bland annat. Den här galne McCain, är för "extremhögern" det som Soros är för extremvänstern.

John McCain håller brandtal inför ukrainska Svoboda-anhängare. 
John McCain på intensiva möten med Svoboda-ledaren Oleh Tyahnybok. 


Varför söker sig SvP så okritiskt och förbehållslöst till sådana uppenbara dubiösa grupper? Varför gör de sig till nyttiga idioter åt NWO-eliten? Dessa är frågor som den nationella rörelsen bör ställa sig.

Jag menar på att riktiga nationalister borde förkasta Oleh Tyahnybok. Han borde behandlas som någon som fått spetälska. Riktiga nationalister borde kräva att Svoboda byter ut hela ledningen, och går till totalopposition mot både de ryssvänliga liberalerna och de EU-vänliga socialisterna. Genom att ha hjälpt till i denna statskupp mot Viktor Janukovich, så har de hjälp till bankmaffian och NATO att genomföra en statskupp mot deras eget land. Större landsförräderi kan inte existera! Det som skett i Ukraina är inte "folkets revolution" som de så kallade "nationella" vill påskina. Det som skett i Ukraina är snarare bankmaffiornas revolution!

Det är även intressant att SvP:are som länge anklagat SD för att vara "kontrollerad opposition", nu visar sig vara de själva som ÄR den kontrollerade oppositionen!

2 kommentarer:

 1. Jag är inte det minsta förvånad.
  Judehatet förenar, är ganska stor humor att dessa luffare tror att NWO är något judiskt, men så är det ju inte, NWO är antijudiskt eller mer korrekt antiGud, men eftersom Israels folk är Guds egendomsfolk så är de en måltavla för Gudshatarna.

  Bara titta på de sajter som dessa härjar på, de är nästan alla ateister och är de inte ateister så är de någon form av hedning eller ockultist/satanist.

  Folk tror ju att Soros är jude, men han är ju en sådan som avsvurit sitt judiska arv, något han gjorde redan som barn när han rånade judiska lik i Ungern (som var början på hans förmögenheten) och sålde ut sina egna.
  https://www.youtube.com/watch?v=bXiqc_Owko8

  Noterade även att Nordisk Ungdom varit där:
  http://www.friatider.se/sparkas-fran-forsvaret-efter-tal-i-kiev

  SvaraRadera
  Svar
  1. Söderman typen som är SvP:aren som lett denna initiativ tillsammans med katoliken De Geer och den förmodade SÄPO-agenten Skillt, har visat sig vara en följare av svensk-Israelism. Alltså en svensk version av den mer etablerade Brittisk-Israelismen.

   Riktiga tokskallar pratar vi nu om. Och så smärtsamt uppenbart att de är kontrollerad opposition tillsammans med kollektivisten Dan.

   Har följt diskussionen på FlashBack, och många SvP-anhängare kritiserar partiledningen hårt. Hehe, de kallar SvP för Sion vises Parti, hahaha! Lite roligt tyckte jag. Kritiken ska ju passa in i deras ursprungliga teori.

   En intressant splittring sker nu inom SvP, men också en helt otrolig tankevurpa av de som insisterar att försvara SvP. De hävdar att det är dom som är "neutrala", samtidigt som de så tydligt väljer sida. Och när de hamnar på samma sida som Bilderberg, EU och NATO, så insisterar de att de ändå inte valt sida. Helt otroligt hur de resonerar.

   https://www.flashback.org/t2324419

   Radera