tisdag 18 mars 2014

20 passagerare i mystiskt försvunnen malaysisk plan arbetade med nydanande högteknologiska vapen åt USA.

Malaysia Arlines MH370 flyg fortfarande spårlöst försvunnen. 
Mystiken tätnar kring det malaysiska planet som fortfarande är spårlöst försvunnen. Då allt fler länder nu spanar efter planet. Både MSM och större delen av de så kallade alternativa medierna ha dock endast koncentrerat sig åt en av piloterna som varit regimkritisk mot den malaysiska staten, och så klart de 4 terroristerna som med stulna pass, var på väg till Sverige.

Allt detta för att piska upp teorin om en eventuell terrorattack, eller att planet på något sätt hade blivit kapad av några terrorister med stulna pass, eller att en av piloterna skulle varit någon typ av infiltratör. Dessa är så klart andra sidospår i en annars väldigt intressant händelse.

Men det finns en förklaring, som trots sin minst sagt märkliga twist, ändå kan förklara det hela. Och det gäller några andra passagerare, på samma plan, som man inte talat väldigt mycket om i MSM, och märkligt nog endast i begränsade mängder bland alternativa medier.

Det gäller 20 passagerare, som arbetade åt Freescale Semicondoctor. Ett företag baserad i Austin Texas, i USA, som arbetade med framställning av högteknoligiska ultramoderna vapen. Företaget har så klart band till DoD (Försvarsdepartementet) i USA. Det handlar enligt uppgift om "elektronisk krigsföring", inklusive "kapaciteten att kunna göra så att plan försvinner och dyker upp", både för radar och det nakna ögat. Av Freescales 20 medarbetare, så var 12 från Malaysia och 8 från Kina.

"Twenty of the passengers aboard the flight work with Freescale Semicondoctor, a company, based in Austin, Texas. The company said that 12 of the employees are from Malaysia and eight are from China."

USA:s Försvarsdepartement lär inte ställas till svars. Men en del frågar sig nu om inte detta var ett experiment. Kanske planet även hade material i bagageutrymmet, som skulle vidare. Många frågor, och fler lär komma.

 "Has it been "disappeared" with electronic weaponry used in electronic warfare that at least twenty passangers employer is contracted by the Department of Defence to make, as this reporter posits? 
While four passengers who boarded a missing Malaysian jet are under special investigation for stolen and other passport-related issues, twenty passengers were involved in cutting edge electronic technology used for defence purposes, including electronic warfare, such as weapons that can "cloak" or make planes invisible, appearing to vanish." 
Denna teknologi är egentligen inget nytt. DoD och CIA har haft den här teknologin officiellt åtminstone sedan 1995, (inofficiellt sedan mycket tidigare så klart). Och mycket tyder på att den användes under 9/11-attackerna. (Se September ledtrådar). Nu måste de ha vidareutvecklat denna teknologi till något mycket mer avancerat.

Kanske har något gått fel, eller så utför de någon form av psykologisk operation. Men intressant har det blivit i alla fall. Glöm inte heller att globalisterna planerar en framtida UFO-landning, enligt deras Green Star Project. Så vi kommer nog även att se teorier om att utomjordingar ska ha kapat planen allt mer i media. Det är ytterliggare ett sidospår som de kan ta, utöver den med terrorism.

CNN, Examiner, Wiki Freescale Semicondoctor.

6 kommentarer:

 1. OT:
  En till bankir som hoppat...

  Dock verkar Celente ha fel om att det är 20, enligt NY Post så är det 8...
  Banker leaps to his death in finance world’s 8th suicide this year
  http://nypost.com/2014/03/17/investment-banker-leaps-to-his-death/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror på hur man räknar. Vissa räknar endast högtuppsatta, vissa räknar samtliga som arbetar inom banken.

   Hursom, så är oproportionerligt många.

   Radera
  2. Jo helt klart väldigt många.
   Antar att NYPost bara räknar högdjuren.

   Radera
 2. Det konstigaste med hela grejen är att de låter folk som arbetar med deras högteknologi ens lämna USA. Det är ju helt galet, sen vidare med det här är ju att det är något annat företag, tror det var Lockheed Martin som vann kontraktet men som sedan outsorceade det till dessa asiater, WTH? Bara en sån sak.

  Eller att de ens låter utlänningar arbeta med såna här saker, också helt galet.
  Hade jag aldrig gått med på som köpare av tjänsten, det är ju som klippt och skuret för industrispionage att ha främmande makts medarbetare fritillgång till dina militära hemligheter.

  Det är därför jag tror att politisk korrekthet ruttnar folks hjärnor, de klarar inte längre av att tänka logiskt när de blir politiskt korrekta, då uppstår såna här tokigheter som att anställa utlänningar.

  SvaraRadera
 3. Menade outsourceade till detta företag som har dessa asiater.

  SvaraRadera