onsdag 5 mars 2014

Bonniersmaffian finansierar Feministiskt Initiativ (FI).

Gudrun Schyman (FI) får stålar från Bonniersmaffian. 
Subversiva Feministiskt Initiativ (FI), ledd av den gamla kommunistiska revolutionären Gudrun Schyman, har öppnat för frivilliga donationer från sina finansiärer inför den kommande valrörelsen. Partiet redovisar alla som donerat över 20 000 kr offentligt på deras hemsida.

För utom kändisarna Özz Nujen och Benny Andersson, så utmärker sig Bonniersklanens: Kristina Gustavsson Bonnier. Från Bonniersmaffian får FI dubbelt så mycket pengar än från de enskilda kändisarna.

Så nu borde det ändå stå svart på vitt varför den svenska eliten så villigt vill finansiera subversiva feminister ledda av en galen gammal kommunist. Och feminister bör verkligen sluta betrakta sig själva som någon slags opposition, när de väl är en betydande del av etablissemanget.

DO, FI.

3 kommentarer:

 1. Fascinerande att kurden Özz Nujen som tillhör gruppen balkongkastare a.k.a. kurder skänker pengar till dessa, har han dåligt samvete över vad kurderna håller på med mot sina kvinnor och tror att han kan betala bort dessa synder genom att skänka pengar till Kiss-Gudrun?

  Sen den där Abba dåren han förlorade ju sin själ någongång i Abbahysterien, hans "broder" Björn är ju ännu tokigare som rabiat humanist, verkar som om popframgångar inte direkt är bra för folks liv efter, blondinen är ju numera ett psykiskt vrak som sitter och gömmer sig i någon villa på Ekerö. Rödtotten är väl ingift in någon av de sataniska blodlinjerna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tänkt på det. Men faktum är att många MENA-invandrare faktiskt blir vänster.

   Jag vet att många andra- och tredje-generationens som bor segregerat blir än mer radikala och islamistiska. Men det finns också många som ändå blir väldigt extremt liberala. Och dom blir allt fler.

   Jag tror att det kan bli en trend. Programmeringen i Sverige är ganska intensiv. Så det förvånar mig inte om även många invandrare sugs in i det värdeliberala träsket.

   Radera
  2. Iofs du har ju en stor del av kurderna här som är PKK, dvs. kommunister, Özz Nujen den dåren är nog en sådan PKK kurd.

   Radera