fredag 21 mars 2014

MH370 piloterna hade simulator för landning i Diego Garcia inprogrammerat!En nyhet som vägrar komma upp till de större MSM:er internationellt (med ytterst få undantag) är den att det malaysiska flyget skulle ha landat i Diego Garcia. En engelsk millitärbas på en ö, söder om Maldiverna. I så fall skulle det stämma bra överens med de oberoende vitnesmål från de olika öarna i Maldiverna som bekräftade ett ovanligt lågt flyganda flygplan över Maldiverna.

Gransknings teamet som undersöker vart planet skulle ha tagit vägen, upptäckte ett simulator program för landningar i Kapten Zaharie Ahmad Shahs hem. Diego Garcia var bland de topp fem insimulerade landningar på planet enligt den lokala tidningen Berita Harian.

Sedan 2VK har engelsmännen haft en militärbas på ön Diego Garcia. Under kalla kriget inledde England ett militärt samarbete med USA på ön. Så även om ön officiellt ägs av England, så har USA också sina militära anläggningar och trupper på plats.

Om MH370 landat i Diego Garcia, så är sannolikheten den att den redan finns någon annanstans, och att USA redan omhändertagit så väl passagerare som plan för omplacering.

BeforeItsNews, Wiki Diego Garcia.

1 kommentar: