onsdag 26 mars 2014

SvP:s kopplingar till NATO:s Operation Gladio.

Operation Gladio. 
Ukraina. Det som hänt i Ukraina har fått mig att inse att vissa saker är faktiskt värre än vad jag tidigare trodde. Händelserna i Ukraina har svarat på många tidigare obesvarade frågor. Men samtidigt har fler frågor dykt upp.

Jag kommer inte att gå igenom vad Operation Gladio är för något i detalj. Men följande video gjord av James Corbett, från The Corbett Report, sammanfattar det hela ganska bra. Officiellt startades Gladio av NATO, men sanningen är att det började egentligen innan NATO, och att NATO senare skulle ta över verksamheten som skulle så småningom bli till statligt finansierad terrorism. 

NATO sökte sig aktivt till extrema rörelser för att via dem kunna manipulera den etablerade politiken, via de extremistiska politiska och paramilitära rörelser i Västeuropa. Oftast infiltrerade de dem, men många gånger skapade de dessa extrema rörelser själva. Ursäkten för NATO att utöva Operation Gladio var att bekämpa Sovjet, dess eventuella agenter väster om järnridån och även att förbereda en Stay Behind projekt, för att kunna operera ett militärt revolt ifall Sovjet skulle invadera Västeuropa. 
Operation Gladio blev först avslöjad då den italienske premiärministern, Giulio Andreotti, som erkände operationens hemliga verksamhet inför parlamentet hösten 1990. Det blev en stor skandal som skakade hela Europa. Men idag verkar alla ha glömt bort det.

Gladio blev ett verktyg som NATO kunde utnyttja för att manipulera den etablerade politiken i Skandinavien, Benelux, Brittiska Öarna, Alpländerna, Italien, Frankrike och Tyskland. Men Gladio var även aktiv i Turkiet, Cypern och Portugal. Gladio hade blivit till en subversiv organ inom NATO som alltså utförde terrorattacker mellan 1960-talet till 1980-talet. Det mest kända fallet av Gladio i Sverige är Sveaborg. En nationalSocialistisk grupp som rekryterades av CIA-agenten William Colby, på 1950-talet. Den svenska Gladios existens kände Statsminister Tage Erlander mycket väl till. Alltså tillät Socialdemokraterna CIA beväpna nazister på svensk mark. 

Jag kan säga att jag kan "den svenska nationella rörelsen" som baksidan av min hand. Och jag har likt dess kritiker även noggrant studerat denna rörelsens historia. Och jag vill vara tydlig med att skilja denna rörelse i två olika kategorier med två helt olika politiska kulturer. Den första kategorin består av riktiga nationalister och patrioter som är en samling med medborgare som verkligen är oroliga för vilken framtid de kommer att lämna till sin barn och barnbarn. Och den andra kategorin som består av individer som är mer intresserad av rashygen och rasbiologi, än något annat. Och som vi kan se har de inga problem med att samarbeta med de mest dubiösa typer för att nå ett visst mål, ändamålet helgar medlen. 

I den första kategorin kan vi räkna in Sverigedemokraterna, Sverigepartiet, Framstegspartiet, Nationaldemokraterna och Bevara Sverige Svenskt. I den andra kategorin kan vi räkna in Svenskarnas Parti, Folkfronten, NationalSocialistisk Front, Svenska Motståndsrörelsen och Vitt Ariskt Motstånd. Det enda gemensamma som alla dessa grupper/partier har är att de kallar sig nationalister. Men de definierar alla nationalismen helt olika. Sedan har det så klart funnits folk som gått emellan, så som många gått emellan alla olika sorters partier och politiska rörelser från vänster till höger, uppåt och nedåt, och tillbaka. Det jag pratar om är vad de specifika partierna eller rörelserna vill och står för, inte vad specifika individer där må ha haft för vilja, eller vad de stått för. 

NATO:s Operation Gladio, må ha avslöjats 1990. Men det finns inget som säger att verksamheten tog slut bara för att den blev deklassifierad. Tvärtom så kan vi se att de moderna underrättelsetjänsterna i väst arbetar fortfarande än idag med denna operation. När Sovjet föll, kunde NATO flytta in sin operation in i Östeuropa, Kaukasus och Centralasien. Före detta Sovjet-stater blev de nya områden där Gladio kunde operera. Och som vi ser är Ukraina inget undantag. 

Amerikanska Blackwater tränar ukrainska nazister (Operation Gladio). 
Den svenskättade forskaren och författaren William F. Engdahl skrev nyligen en artikel där han avslöjar att de krypskyttar som skjutit mot så väl polis som civila demonstranter i Majdan i Kiev, Ukraina, var nationalSocialistiska paramilitära grupper som tillhörde just Operation Gladio! 

Bland de extrema miljöer i Ukraina som öppet samarbetade med den amerikanske Neo-Con galningen, John McCain, finns Svoboda, som har varit partiet med kontakter bland de mer våldsbejakande rörelser. Många med ledande figurer som öppet samarbetat med islamister. Återigen snackar vi om grupper som gärna samarbetar med dubiösa grupperingar för att uppnå ett visst mål, ändamålet helgar medlen. 

Cirkeln blir dock först sluten, då Svenskarnas Parti (SvP) öppet stödjer IMF/NATO/EU-kuppen i Ukraina. Det första SvP gör är att visa upp en bild med Putin och några judiska rabbiner, som för att visa upp för sina antisemitiska anhängare att Putin är med "juden". De skickar iväg svenska volontärer till Ukraina för att ställa upp på "revolutionens sida". Svenskarna som åker ner deltar i militära övningar och aktioner tillsammans med diverse andra våldsbejakande rörelser med band till Svoboda. Även om SvP:s anhängare har svårt att smälta eller erkänna det, så har SvP hjälpt IMF/NATO/EU erövra ett land. 

Men kanske värst av allt. För första gången sedan 50-talet har svenska nationalSocialister deltagit i militära aktioner under Operation Gladio. Frågan är om SvP någon gång kommer att bjuda in sina vänner från Ukraina för att utföra en liknande revolution åt NATO i Sverige. 

Folk i medier och i olika forum ska ständigt fråga ifall SvP är en nazistisk rörelse eller ej. Den här frågan är FULLKOMLIGT irrelevant!! Det som däremot ÄR relevant är ifall denna rörelse är en kontrollerad opposition! Jag skulle faktiskt sitta lugnt ifall SvP bara var ett gäng "skinnskallar". Men risken är nu att de agerar som en front åt NATO. (Läs gärna FlashBack-tråden om SvP:s aktiviteter i Ukraina). 

Jag hade mina farhågor sedan SvP bjudit in MI6-informatören Roberto Fiore. Intressant nog, så var Fiore även misstänkt för att ha deltagit i Gladios bombningar i Bolognia på 80-talet. Förvisso dömdes aldrig Fiore, men vi bör komma ihåg att på den tiden hade alla NATO-medlemmar skrivit på att de inte fick döma deras agenter. 

Jag tycker det är intressant att SÄPO inte är ett dugg intresserad av de återvändande svenska nazister, från Ukraina. Men intressant i sammanhanget är den svenska adelns intresse för Ukraina. Carl Bildt har varit mycket aktiv och intresserad av Ukraina. Och som alla vet så är han en svensk adelsman. Den klassiska "rysskräcken" har varit återkommande i Bildts retorik. Och nu har han kanske personligen fixat svenska nazister i Ukraina åt den globala eliten. 

Historiskt sätt är Ukraina en märklig konstruktion. Ryssar, vitryssar och ukrainare har alltid setts som samma folk. De tre språk som de tre folken talar ses av många språkforskare som olika dialekter av samma Storryska språk. Men de har alla sina rötter i Kievriket. Först efter ständiga invasioner från Polen fick vitryssar en separat identitet, även om de fortfarande behöll sin ortodoxiska tro och skiljde sig från de katolska polackerna. Men det var först efter jesuiternas avtal vid Brest på 1500-talet som katolicismen kom in i det som idag är Ukraina. 

Ukrainare skulle av historiska skäl identifiera sig allt mer med sina tyskspråkiga katolska härskare från Österrike (Habsburg) sedan 1700-talet, i Västra Ukraina. Därmed skulle det även bli mer naturligt för Stephan Bandera och andra ukrainare i västra delen av landet att välja tyskarnas sida under 2VK. Det är i stort sätt samma sak, bara att NATO tagit över den katolska delen i konflikten mellan öst och väst. 

Men för att återknyta, vill jag bara påpeka att vi bör vara oroliga för framtida Gladio-aktiviteter i Sverige. Och självklar kommer etablissemanget att försöka kleta detta på mer legitima rörelser (som SD) som är ett verkligt hot mot dem. Så har vi sett med Breivik, som har visat sig vara en del av Gladio.

Den illegitima premiärministern av Ukraina säljer ut sitt land till jesuittränade Van Rompuy. 

17 kommentarer:

 1. Tack för bra förklaring. Har själv reagerat på den senaste tidens våld från nationella då Svp.

  Var det inte dom som renoverade en lekpark för något år sedan? Och polisen kliade sig i huvudet och undrade hur de skulle agera. Det är protest i min anda och många med mig. Vad hände sen? Ny ledare? Ny agenda? Nya pengar? Många funderingar, förstår om du inte kan svara på allt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Våld från nationella har varit mycket ovanligt under min tid som nationalist.

   Jag fattade inte riktigt vad SvP hållit på med. Men nu kanske detta kan förklara en del. De uppmuntrar sina sympatisörer att delta i paramilitära aktioner i ett främmande land. Det är mycket illavarslande!

   Självklart har alla oavsett politisk åskådning rätt att befinna sig vart de vill. Men att SvP:are gick runt i Möllan och klistrade, samtidigt som en stor vänsterdemo varit. Det låter märkligt. Individer med en verklig ambition till att förändra och bilda opinion skulle aldrig befinna sig en sådan situationen.

   Men en av dem hade tydligen precis kommit hem från Ukraina. Polisen har fortfarande inte släppt dem. Så helt oskyldiga är de inte.

   Sen att SMR helt plötsligt går till attack. Ja, jag har tidigare skrivit om att de gått in i en "fälla". Men de verkar helt vara med på att de gått till attack som en "revansch" för alla de gånger de blivit attackerade. Oerhört korkat!

   Sannolikheten ligger närmare till att de i någon form är en form av kontrollerad opposition, än att de är så korkade att de gör sånna här dumheter.

   Radera
  2. Dessa två uttalanden tycker jag motsäger varandra. Du påstår här alltså att alla etniskt Svenska nationalister som vill ha en framtid för sina barn, som ND, SvP, DR osv. är intresserad av rashygien, men sionistiska SD som förnekar att det etniskt Svenska folket ens existerar och vill assimilera över en halv miljon arabiska muslimer med det Svenska folket, samt alla andra invandrare är "riktiga nationalister."

   "Jag kan säga att jag kan "den svenska nationella rörelsen" som baksidan av min hand. "

   "riktiga nationalister och patrioter som är en samling med medborgare som verkligen är oroliga för vilken framtid de kommer att lämna till sin barn och barnbarn. Och den andra kategorin som består av individer som är mer intresserad av rashygen och rasbiologi,"

   Radera
  3. Om du läser artikeln så märker du att jag skiljer tydligt mellan ND och SvP, som jag menar är två helt vid skilda rörelser.

   Radera
 2. CIA som verkar vara drivande i hela härvan har ju en stor del riktig nazister i sina led så då det inte så där jättekonstigt om de värvar sig nazianstrukna partier som SvP, Svodoba osv.

  En del ser ju NWO som en sorts Fourth Reich:
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/master_file/fourthreich.htm
  http://educate-yourself.org/mc/mcsvaliinterviewpt8.shtml
  http://batr.org/gulag/011512.html

  tittar man även på lirare som Alex Jones och hans polare så är det ganska uppenbart att det är många nazister i det gänget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag förstått det. Så försökte SD söka sig till likasinnade i Israel, då de tidigare avvisats så hårt som antisemiter.

   Ekeroth har även besökt Shas. Vilket är Israels enda riktiga nationalistiska parti, som försöker bryta loss från Roms grepp.

   Radera
 3. Vidare ska man inte glömma andra intressant nazianstrukna partier som Jobbik (Ungern) och Golden Dawn (Grekland) som vuxit sig starka.
  En till grej är ju katolska kyrkan som alltid har ett finger med.

  Det är intressant det där med Revelation 17, med Skökan som rider på Vilddjuret.
  Det finns ju en intressant skuggbild av det hela med Vatikanen som red på Nazityskland men som sedan kastade sig av skökan och hatade henne:
  http://cuttingedge.org/NEWS/n1244.cfm
  Hitler tillät Rom att rida på honom ett tag tills han kastade av sig henne.

  Här en till artikel som kan vara intressant att läsa:
  http://watchunto.blogspot.se/2012/11/the-new-world-order-fourth-reich-of.html

  den här äldre artikeln från Cutting Edge är intressant också:
  http://cuttingedge.org/ce1045.html

  då de tar upp New Age rörelsen som ju faktiskt är den spirituella grunden för nazismen och som är den spirituella grunden i NWO, eller New Age Satanism eller vad man ska kalla det.

  SvaraRadera
 4. Sen den som vanligt upp-ploppande gemensamma nämnaren mellan papister, nazister, muslimer, socialister, nwo deras gigantiska hat av den eviga juden.

  Det är lite kul att de själva använder termen den eviga juden då det är sant.

  2 Samuel 7:24 For thou hast confirmed to thyself thy people Israel to be a people unto thee for ever: and thou, LORD, art become their God.

  1 Chronicles 17:22 For thy people Israel didst thou make thine own people for ever; and thou, LORD, becamest their God.

  Jeremiah 33:24 Considerest thou not what this people have spoken, saying, The two families which the LORD hath chosen, he hath even cast them off? thus they have despised my people, that they should be no more a nation before them.
  Jeremiah 33:25 Thus saith the LORD; If my covenant be not with day and night, and if I have not appointed the ordinances of heaven and earth;
  Jeremiah 33:26 Then will I cast away the seed of Jacob, and David my servant, so that I will not take any of his seed to be rulers over the seed of Abraham, Isaac, and Jacob: for I will cause their captivity to return, and have mercy on them.

  Israel är det eviga folket.

  Det är även fascinerande att alla dessa grupper sitter och ylar om att det är Judar som styr det som sker i t.ex. den här konflikten.

  Men tittar vi på Carl Bildt t.ex. så är han en känd judehatare (bara titta på hans onyanserade kritik av Israel när de försvarar sig från muslimsk terror, samma muslimer som skit-Calle hela tiden stöttar internationellt, samma skit-Calle som var snabb att tysta ner den muslimska kopplingen på sin twitter frågan är hur många i Sverige som vet att det rörde sig om ett av islam sanktionerat terrordåd?), Barack Obama är en annan notorisk judehatare. Putin är inte direkt någon större vän av Israel osv.

  De enda judar dessa har att göra med är globalister och att vara globalist är oförenligt med att vara en jude faktiskt. Israel och även judaismen är en strikt nationalistisk religion, för att vara en del av det hela så måste man vara en judisk nationalist. Faktum är ju att de som inte är nationalister inte heller är att betrakta som en del av Israel.

  Så vad alla dessa judehatande kommentatorer överallt yrar om bottnar ju i deras totala okunskap om Israel och nationalism, man har lyssnat på ett gäng globalister och trott på deras lögner och trams. Samma sak gäller ju även Sverige, du kan ju inte vara globalist och svensk på samma gång, en globalist vill alltid utplåna folket och nationen, det är själva syftet med att vara en globalist, samma människor som säger "det gör inte mig något om alla blandas upp/blandas bort", en väldigt satanisk attityd och väldigt klassiskt för rotlösa moral relativist ateister, var högst ideal är att själv ha det bra, låt allt annat förgås "don't give a shit".

  SvaraRadera
 5. Läste lite på FlashBack om att SvP fått skit från Golden Dawn för att ha hjälpt Svoboda. Och inte ens Jobbik vill samarbeta med Svoboda.

  Jag tycker det säger en del om hur illa det ligger till med SvP och Svoboda.

  SvaraRadera
 6. Det fanns goda synnerliga skäl varför Jesus konfronterades med det judiska prästerskapet fariseerna och dess kaballistiska irrläror. Att tro detta gällde då, och inte är lika relevant nu, kan väl bara förklaras att det ökända antisemitkortet dras upp för jämnan.
  Rekommenderar www.experimentlandet.bloggo.nu som börjat skriva många bra artiklar om kaballismen, NWO från ett kristet perspektiv.

  SD upplever jag som kontrollerad opposition av israeliska intressen; hetsa mot muslimer och förtiga mkt annat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kaballism har ingenting med verklig judendom att göra. Det är judisk mysticism. Och självklart illäror. Det är lika mycket judiskt som katolicism skulle vara kristet. Att sätta likhetstecken mellan judendom och kaballism, visar på ignorans.

   Experimentlandet är uppenbart inte en kristen blogg. Och agerar nyttig idiot åt NWO-eliten, precis som alla som anklagar Israel för att ha någon som helst makt att bestämma.

   Men så går det till när man inte kan sin historia eller religion. Man blir ett lätt bytte för NWO.

   Radera
 7. Vem har påstått att det är likhetstecken mellan kaballism och alla judars tro?
  Dock, använder inte både ortodoxa judar som kaballister, Talmud?
  Varför menar kaballister, att göra världen ond, kan provocera messias att komma till jorden?
  Är inte den gemensamma nämnaren, ett judiskt inflytande, i det mesta som sker i världen?
  Israel har ingen makt? Vilken bankirfamilj syns på sedlarna? Judar har inget inflytande?
  Din sista mening är bara för dum. Men det avspeglar väl en frustration att alla inte tycker som du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Peter, du kanske är ny här. Men jag har flera gånger förklarat och kommer att fortsätta att förklara att judarna inte har den verkliga makten.

   Varför tror du att de kallas för "hofjuden"? Detta betyder "hovjudar". De är alltså undersåtar åt den Svarta Adligheten som bad dem att ta över vissa verksamheter.

   Hur tror du att till exempel Rothschild kom till den position dom är i nu?

   Har Experimentlandet avslöjat något om den katolska kyrkan? Om City of London Korporationen? Om de gamla Babylonska Skolorna? Eller försöker han bara påstå att det är Kaballism som styr över det hela, och att det handlar om en judisk agenda?

   De judiska och kryptojudiska familjerna som inte har någon verklig makt, utan är alla bundna till SMOM: Rothschilds, Rockefellers, Collins, Freeman, Reynolds, Onassis, Rosenberg, Astor, med flera. Alla front till de verkliga mäktiga klaneran som man aldrig talar om inom de fejk alternativa medierna!!!

   De riktiga mäktiga klanerna: Farnese, Borjia, Orsini, Aldobrandini, Breakspear, Medici, Pallavicini (som kontrollerar Islam). Dessa är den verkliga Svarta Adligheten med rötter i Venedig. Inga av dessa klaner avslöjas av de så kallade "alternativa" bloggar!

   Jag vet hur det är. Jag tänkte precis som er. Jag trodde också att det var en "judisk agenda". Fram tills jag verkligen började studera historien. Dessa judar är inhyrda frontmän. Se bara på Silverstine, Foxman, Rothschild och alla andra framstående hofjuden, de är alla SMOM!

   Utan City of London Korporationen skulle Rothschildsklanen aldrig kommit till makten.

   Jag föreslår att du börjar läsa på. Detta är inte min "personliga åsikt". Så det här handlar inte om att "jag inte håller med dig". Utan att jag har faktiskt tagit tiden och studerat detta. Det har uppenbarligen inte du gjort.

   Radera
 8. Jag skrev ett väldigt långt inlägg som försvann när jag klickade på Publicera.
  Tydligen måste man välja "kommentera som" först, och har man nte Google konto så är kommentaren därefter blank.
  Tråkigt!

  SvaraRadera
 9. Kopplingarna SvP och zionismen går via De Geer ( svensk högadel) , Jacobsson och kryptojuden Spansk. Alla partier finansieras från samma zionistiska bankirer. Anledningen varför de inte pratar om hur pengar skapas och av vilka utan bara håller på med sin polariseringskuliss.

  SvaraRadera
 10. Vad spelar det för roll om klanerna är osynliga eller synliga och om de heter De Medici, Farnese, Borgia, Orsini, Aldobrandini eller Rothschild, Rockefeller, Warburg, Habsburg, Sinclair eller Windsor, när de är sionister och i många fall kryptojudar (Marraner) som har gift in sig i adelssläkter med makt och infiltrerat den Romersk katolska kyrkan under århundraden för att tillsammans med Sions Äldste (Satans synagoga), Frimurarordnarna (frimureriet är i grunden ett judiskt påfund), (Illuminatiorden (grundad av juden Adam Weishaupt), Jesuitorden grundad av juden Ignatius Loyola (vars föräldrar var Marraner som aldrig övergav sin kabbalistiska tro och tron på Talmuden), kunna införa den nya världsordningen.

  De Medici var till exempel en judisk släkt från Florens och Giovanni De Medici blev påve och hette Leo X. Han verkade under Martin Luthers tid och Leo X mor hette Clarice Orsini. Om du fortsätter att luska vidare på detta sätt så upptäcker du även att medlemmar från Aldobrandinisläkten är ingifta i Rothschildsläkten och slutligen att i stort sett alla uppräknade släkter är ingifta i varandra (har relationer med varandra) samt att de i nästan samtliga fall är sionister samt hängivna kabbalister.

  SvaraRadera
 11. Så då skulle både SvP och SD vara kontrollerad opposition.

  SvaraRadera