torsdag 8 mars 2012

Estelle, ytterliggare en medlem i Den Svarta Adligheten.

Blodlinjerna fortsätter.
Daniel som tillhör den adliga familjen Bååt har tillsammans med Kronprinsessan producerat en dotter. Som kommer att få bära det franska namnet Estelle. Estelle Bernadotte. Ett fullbordat franskt namn blir det alltså.

Jag har tidigare redovisat att vår nuvarande Konungafamilj tillhör Saxe-Coburg-Gotha huset och tillhör därmed "Den Svarta Adligheten" eller "Illuminati Blodlinjerna" som ni kanske hört talas om. Detta innebär att Estelle är i stort sätt släkt med den globala eliten.

Detta är inte konstigt när man ställer det hela in i sitt sammanhang. Horus Öga, det vill säga Lucifers Öga, var på plats för att välsigna giftermålet mellan Victoria och Daniel. Ytterliggare ett exempel på hur kraftigt infiltrerad den Svenska Kyrkan varit sedan Rosenkreuzarna varit på plats. Idag är Svenska Kyrkan mer eller mindre en hednisk institution som stödjer perversiteter och går emot Guds Ord varje chans den får!



Anledningen till att "Illuminati Blodlinjerna" kallas för "Den Svarta Adligheten" är på grund av deras "svarta ögonfärg" då de kom ursprungligen kom från Italien, och då de så småningom tog över de blåögda regenter som hade sin härkomst hos vikingarna i Skandinavien som genom krig, giftermål, sjukdom och snabbare förökning. Detta förklarar Eustace Mullins i följande intervju.



Ni som läser den här bloggen kommer att få läsa mer om Den Svarta Adligheten och varför samtliga monarker, även utomeuropeiska sådanna(!) vänder sig mot det Brittiska Kungahuset när det gäller att hylla Konungahus. Det är även när man förstår detta som man inser varför The City of London är i stort sätt självständig från övriga delar av landet och betraktas även som ett andligt centrum för den globala eliten kallat "New Jerusalem".

61 kommentarer:

  1. Min vän Lutheranismen har alltid varit en hednisk rörelse.

    Läs på om Lutheranismen:
    http://jesus-is-savior.com/False%20Religions/false_religions.htm#lutherans

    Martin Luther var ju en REFORMERAD Romersk Katolik och Romersk Katolicism vet du troligtvis är Babylonisk Mysteriereligion i Fåraklädsel.

    Vad Martin Luther ville var ju att REFORMERA, dvs. att förändra den Katolska kyrkan.

    Vad Bibeln säger oss är att jäst (som är en symbol för synd i Bibeln) jäser hela degklumpen:

    1 Corinthians 5:6 Your glorying is not good. Know ye not that a little leaven leaveneth the whole lump?

    Galatians 5:9 A little leaven leaveneth the whole lump.

    vidare så kan man ju inte reformera om hedendomen och få den att bli Kristen, för det krävs att man föds igen, precis som Jesus förklarar för Nicodemus i John 3.

    John 3:7 Marvel not that I said unto thee, Ye must be born again.

    läs hela kapitlet i din King James.

    Men det är inte speciellt svårt att se varför Lutheranismen är som den är, den har aldrig varit Kristen, det har säkerligen funnits Kristna människor organisationen genom åren, folk som varit dåligt pålästa när det kommer till Bibeln och jämföra den med vad Lutheranismen lär ut (för vanöigt folk var ju förhindrade att läsa Bibeln, man var ju alltid tvungen att få allt presenterat via prästen som filter, istället för via den Helige Anden som det enda filtret).

    Tittar du på hela Reformation så hörs det ju även i namnet att målet var att REFORMERA den Katolska Skökan, en riktig Kristen förstår ju att du inte kan reformera något som är korrupt, det enda du har gjort är att reformera det korrupt till något som ser annorlunda ut men som fortfarande är lika korrupt som innan, dvs. addera mer fåraklädsel, det Reformerade kyrkorna är ju mindre tydliga i sin hedniskhet för de har klätt sig bättre, men det är som du kan läsa dig till extremt kätterska, och du ser ju själv nu när fårklädseln rycks undan att du har en ulv under fåraklädseln.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Intressant.

      Jag har dock tidigare fått höra lögner om Luther. Visst kan man argumentera att REFORMATIONEN som idé är omöjlig att göra om skökan i Rom till något Bibliskt.

      Till exempel så har lögner om honom spridits gällande vad han sagt eller inte sagt och om att han skulle vara en rosenkreuzare. Allt detta visade sig vara osanning.

      Det finns vissa drag bland protestanter som märks inte kan vara av godo. Och där har vi så klart de element av rosenkreuzare som skulle ta över den protestantiska rörelsen och föra den tillbaka in i gnosticismen.

      Jag tror dock att Wycliff, Luther, Huss, Erasmus och många fler läste själva Guds Ord och inspirerades av sanningen som gjorde dem fria. Ifall deras utgångspunkt av reform var felaktig kan jag förstå. Samtidigt kunde de peka rakt ut det som står i Bibeln om Skökan.

      Det ledde till ett större väckelse jämfört med hur det var under medeltiden för Waldenses och Albigenses.

      Radera
  2. Så du har här fel i att det rör sig om en infiltration, det har hela tiden rört sig om en del av det sataniska.

    När du koncenterar dig mer på Bibeln och jämför med den kontra det jordiska så kommer du lättare att se igenom detta, det är när du litar mer till de här källorna som ibland är lika mycket lögnare som NWO, som driver sina egna agendor (ofta är dessa konspiratoriker själva new age, islam eller olika typer av socialister och alla de grupperingarna är ju själva konkurrerande delar av NWO, man har snarlika globala mål, helt enkelt Satan kungarike som slåss intert, bara titta på Wikileaks och Assange som är så blodrött som det kan bli som nu slåss mot de andra blodröda inom Svensk Massmedia. Interna stridigheter.

    Jesus talar ju om detta när fariséerna försökte fälla honom för blasfemi när han kastade djävlar osv. i Matthew 12:22-37

    De blev hårt ägda, de har fortfarande inte kommit över hur hårt ägda de blev av Gud flera gånger om. Blir full i skratt varje gång för de påminner mig om dagens Illuminater, NWO fjantar och resten av alla de förlorade, det är samma idioti som härskar bland de, de har lite temporär makt nu för att förevigt brinna i elden, vi snackar a bum deal extraordinaire.

    Glöm aldrig:
    Matthew 16:26 For what is a man profited, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? or what shall a man give in exchange for his soul?

    1 John 5:19 And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickedness.

    2 Corinthians 4:3 But if our gospel be hid, it is hid to them that are lost:
    2 Corinthians 4:4 In whom the god of this world hath blinded the minds of them which believe not, lest the light of the glorious gospel of Christ, who is the image of God, should shine unto them.

    (den här världens gud är Satan, han manifesterar i många former, bland annat Katolska kyrkans gud, Lutheranska kyrkans gud, islams gud, new ages alla gudar, buddhismens gudar eller icke gudar, hinduismens gudar osv. osv.)

    SvaraRadera
  3. Det är ju som video du slänger upp från SaladinDerKurden, han representerar ju NWO i dess islam form.

    Kika in den här videon om du inte redan gjort det:
    The Mystery of Mecca
    http://vimeo.com/22902966

    Fem gånger om dagen tillber han den idolen.
    Vidare hade han vetat det så har Storkyrkan ett flertal av dessa "Eye of Providence", symbolik som är strikt förbjuden i Bibeln.

    Vi har ett klassiskt fall av kettle meet pot och det som jag skrev ovan att vi ser intern strider inom NWO, eller Satanic NWO som det borde kallas då det hela är sataniskt och alla de religioner och fler är NWO, detta är Jesus vs. Satan, de som inte är på Jesus av Bibelns sida står på Satans sida, det är inte svårare än så, jag menar Saladin Kurden kommer ju brinna i samma helvete som dessa illuminater som han "avslöjar". Tragiskt för den killen men kan man inte se att man idoldyrkar så ser man inget annat heller.

    Vidare tror jag du kan finna den här intressant:
    http://vimeo.com/23479597

    om Bin Laden.

    SvaraRadera
  4. Jag heter Mr Ander Rafa, jag är 49 år gammal och grundades i Kanada. Jag vill informera allmänheten om hur jag hjälpte Illuminatis nya världsordning för Obama-templet att återfå min affärshållning efter att ha blivit avskedad i ungefär ett år och sex månader. Jag har varit i smärta och olägenheter sedan jag avskedades från det företag som jag jobbar med, kallade Canada Deposit Insurance Corporation i Ottawa (huvudkontor) i Kanada som agentur verkställande. Jag har varit hopplös, ekonomiskt nere genom det året. Men en dag när jag surfar på Internet kom jag över Mr. Dennis Brian som vittnar om hur Patrick Illuminati-agent, som hjälper honom att gå med i Illuminati, kan du vara känd, rik och framgångsrik i livet genom att vara medlem av Great Illuminati Brödraskapet omedelbart kontaktade honom och jag förklarade allt för honom och han rekommenderade mig och han hjälpte mig genom att initiera mig till Great Illuminati Brotherhood och han gav mig alla riktlinjer och berättade för mig deras plats för dyrkan. Med hjälp av Patrick kunde jag gå till templet och där jag gick med, nu är jag så glad att bli medlem i Illuminati, jag är rik och rik nu. Tack Mr Patrick För ditt stöd. Illuminati är ett utmärkt och kraftfullt sätt att bli populär i livet. Jag vet så många människor kan vara på min körfält och letar efter hjälp kontakta Patrick Patrick idag via e-post: agentpatrick5@gmail.com ELLER Whatsapp honom Via +2348055329159

    SvaraRadera
  5. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  6. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  7. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  8. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  9. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  10. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  11. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  12. Häng med den stora broderhatten idag och leva ett bättre och lyckligt liv. VARSÅGOD
    Till den stora tempel av rikar och fame. Är du en affärsman, man,
    politisk, musikalisk, student och du vill vara rik, kraftfull och vara
    känd i livet? Du kan uppnå dina drömmar genom att vara medlem av Great
    Hood illuminati bror. Med detta kan alla dina drömmar och hjärta önskningar vara
    Fullständigt uppfyller, om du verkligen vill vara medlem av den stora Illuminati
    bror huva, kontakta Lord Illuminati nu, Anm .: Nyanställda medlemmar
    har rätt till $ 12.000.000 dollar, en guldring som skyddar
    och gud av fiender, och en fri visum till Amerikas förenta stater.
    Vänligen dela vi inte blod. Förlora inte denna chans. Datum
    Rekrytering av nya älskade medlemmar, ring och bli rik! Nu av LORDMASHA
    hos ILLUMINATIONELOVE kundtjänst: Motto; Vi är här för att minska
    världens fattigdom och få dina drömmar att bli sanna. Vi väntar
    Ditt svar, du kan lägga till oss på WhatsApp Mobile och bli rik inom en
    månad. skicka oss ett mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp oss: +1 (662) -362-7440

    SvaraRadera
  13. Vad skulle du göra med $ 500,000 ?? Illuminati är en elitorganisation som har bästa män och kvinnor över hela världen, som politiker, affärsmän / kvinnor, konstnärer och toppmodeller. Du kan också bli medlem och göra dina drömmar verkliga och det är därför som är här för att leda dig till ljuset. Om du är intresserad, kom tillbaka till mig via

    Instagram: illuminati_headquarters247
    E-post: Homeofriches123@gmail.com
    Whatsapp: +380734053143

    SvaraRadera
  14. JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD?!!!
    contact us on +2348035692248 or illumnatib53@gmail.com
    Are you a business man, or woman,are you a pastor
    or an artist,, do you want to be famous or you want
    to be rich or powerful, it is better you become a
    member of Illuminati and make your dream come
    true . this is the chance for you now to become a
    member of the temple KINGDOM and get what you
    seek from us.if you are ready to become a member
    of Illuminati and realize your dream then-: whatsapp
    us or email
    illumnatib53@gmail.com
    fill in the following as well-:
    NAME....................
    NEXT OF KIN...................
    ADDRESS.................
    MARITAL STATUS.............
    COUNTRY.........
    STATE..................
    OCCUPATION................
    MOBILE LINE............
    A NEW MEMBER WILL GIVEN THE SUM OF
    120MILLION DOLLARS, A CAR AND A HOUSE IN ANY
    PART OF THE WORLD. NOTE: WE ARE NOT FORCING
    ANYBODY FOR THIS. IF YOU ARE NOT INTERESTED
    PLEASE DON'T APPLY



    SvaraRadera
  15. Hälsningar från den stora ordningen av upplysningen till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatens broderskap, där du kan återfå dina förlorade drömmar, och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av (femhundra och femtio tusen dollar) 550 000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också till ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara känd.

    FÖRDELAR GIVAS TILL NYA MEDLEMMAR SOM KOMMER MED ILLUMINERA.
    1. En kontant belöning på USD 550.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

    SvaraRadera
  16. Hälsningar från den stora ordningen av upplysningen till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatens broderskap, där du kan återfå dina förlorade drömmar, och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 550.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också till ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    FÖRDELAR GIVAS TILL NYA MEDLEMMAR SOM KOMMER MED ILLUMINERA.
    1. En kontant belöning på USD 550.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

    SvaraRadera
  17. Gå med i illuminati idag och
    bli rik och berömd. Är du ute efter visdom och kunskap. Är du en
    företag MJan / kvinna, pastor,
    politiker, musiker, doktor, fotbollsspelare, etc. Är du en kommande artist och
    du vill
    att vara rik, kraftfull och känd i världen? Gå med i Illuminati New
    World Order och låt dig drömmar komma igenom, bli medlem idag och
    få summan av 100.000 $ som första lön .. Inkorgen oss på vår email
    illuminatiworldwide101@gmail.com .. om intresserad eller
    meddela stormästaren direkt på WhatsApp: +1 315 996 0771

    SvaraRadera
  18. Gå med i illuminati idag och
    bli rik och berömd. Är du ute efter visdom och kunskap. Är du en
    företag MJan / kvinna, pastor,
    politiker, musiker, doktor, fotbollsspelare, etc. Är du en kommande artist och
    du vill
    att vara rik, kraftfull och känd i världen? Gå med i Illuminati New
    World Order och låt dig drömmar komma igenom, bli medlem idag och
    få summan av 100.000 $ som första lön .. Inkorgen oss på vår email
    illuminatiworldwide101@gmail.com .. om intresserad eller
    meddela stormästaren direkt på WhatsApp: +1 315 996 0771.

    SvaraRadera
  19. Gå med i illuminati idag och
    bli rik och berömd. Är du ute efter visdom och kunskap. Är du en
    företag MJan / kvinna, pastor,
    politiker, musiker, doktor, fotbollsspelare, etc. Är du en kommande artist och
    du vill
    att vara rik, kraftfull och känd i världen? Gå med i Illuminati New
    World Order och låt dig drömmar komma igenom, bli medlem idag och
    få summan av 100.000 $ som första lön .. Inkorgen oss på vår email
    illuminatiworldwide101@gmail.com .. om intresserad eller
    meddela stormästaren direkt på WhatsApp: +1 315 996 0771..

    SvaraRadera
  20. Gå med i illuminati idag och
    bli rik och berömd. Är du ute efter visdom och kunskap. Är du en
    företag MJan / kvinna, pastor,
    politiker, musiker, doktor, fotbollsspelare, etc. Är du en kommande artist och
    du vill
    att vara rik, kraftfull och känd i världen? Gå med i Illuminati New
    World Order och låt dig drömmar komma igenom, bli medlem idag och
    få summan av 100.000 $ som första lön .. Inkorgen oss på vår email
    illuminatiworldwide101@gmail.com .. om intresserad eller
    meddela stormästaren direkt på WhatsApp: +1 315 996 0771

    SvaraRadera
  21. DEN STORA BROTHERHOODEN.
    Vill du vara medlem i Illuminati som ett broderskap som kommer att göra dig rik och berömd i världen och ha makt att styra människor på höjd i världen. Är du en affärsman eller kvinna, konstnär, politisk, musiker, Student, fotbollsspelare etc. vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati brödraskapskulten idag och få omedelbar mängd. En miljon dollar ($ 1 000 000) på en vecka och en gratis home.any där du väljer att bo i denna värld och får också 1 000 000 US-dollar per månad som lön
    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. Ett kontantbelopp på USD 20.000.000 USD
    2. En ny slank dröm CAR värderad till USD $ 300,000 USD
    3.A Dream House köps i landet efter eget val
    4. En månad semester (fullt betald) till din dröm turist destination.
    5. Ett år Golfmedlemskapspaket
    6.A V.I.P-behandling i alla flygplatser i världen
    7.A total livsstil förändring
    8.Access till Bohemian Grove
    9.Monterad betalning av $ 1.000.000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem
    10.On månad bokad möte med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen.
    Om du är intresserad av att gå med i Storbrödraskapets illuminati, kontakta oss på whatsapp +16316048088.

    SvaraRadera
  22. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

    SvaraRadera
  23. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

    SvaraRadera
  24. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

    SvaraRadera
  25. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

    SvaraRadera
  26. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

    SvaraRadera
  27. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

    SvaraRadera
  28. FÖRFARANDET FÖR SAMMANSÄTTNING AV DEN STORA TEMPELEN AV ILLUMINATI PENGAR OCH KRAFT, KOM MED WLLAPITINTI WhatsApp vår agent +2348107419450 eller via post eller postkort
    (Illuminatibrotherhood5555@gmail.com)

    Är du en man eller en affärskvinna, en politiker, en musiker, en student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet? Gå med i Illuminati
    Broderskapen tillbringar idag och får direkt den rika summan av. 1 miljon dollar i veckan och ett gratis hus. någon plats där du väljer att bo i denna värld och även få 350.000 dollar i månaden som lön ...

    Förmåner som erbjuds till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 120.000 USD.
    2. En ny slank dröm bil för $ 150.000
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    Ett reserverat möte med de bästa 5 i världen.
    Ledare och Topp 5 kändisar i världen. Om du är intresserad, ring
    agenten nu +2348107419450 eller vad med honom i
    +2348107419450) eller du kan även skicka oss ett mail med detta,
    (illuminatibrotherhood5555@gmail.com) för en omedelbar onlineinitiering

    SvaraRadera
  29. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

    SvaraRadera
  30. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

    SvaraRadera
  31. Hej, Vill du gå med i illuminati och vara rik, berömd och kraftfull? för resten av livet ? Fördelar ges till ny medlem som går med i illuminati Brotherhood !!!
    $ 50,000,000USD till ditt bankkonto ......
    $ 600,000USD veckolön .........
    Ett bilvärde på $ 400.000USD .......
    Award kontrakt värt $ 200.000.000USD .......
    Ett hus i vilket land du själv väljer. Och en gratis visum till ditt drömland. Totala livsstilsförändringar ?? Om du är intresserad, WhatsApp oss: +2348147226753, ELLER E-posta oss på: greatilluminati0666@gmail.com, så vi kan börja anslutningsprocessen !!!

    SvaraRadera
  32. Gå med i illuminati idag och
    bli rik och berömd. Är du ute efter visdom och kunskap. Är du en
    affärsman / kvinna, pastor,
    politiker, musiker, doktor, fotbollsspelare, etc. Är du en kommande artist och
    du vill
    att vara rik, kraftfull och känd i världen? Gå med i Illuminati New
    World Order och låt dig drömmar komma igenom, bli medlem idag och
    få summan av 100.000 $ som första lön .. Inkorgen oss på vår email
    illuminatiworldwide101@gmail.com .. om intresserad eller
    meddela stormästaren direkt på WhatsApp: +1 315 996 0771

    SvaraRadera
  33. Gå med i illuminati idag och
    bli rik och berömd. Är du ute efter visdom och kunskap. Är du en
    affärsman / kvinna, pastor,
    politiker, musiker, doktor, fotbollsspelare, etc. Är du en kommande artist och
    du vill
    att vara rik, kraftfull och känd i världen? Gå med i Illuminati New
    World Order och låt dig drömmar komma igenom, bli medlem idag och
    få summan av 100.000 $ som första lön .. Inkorgen oss på vår email
    illuminatiworldwide101@gmail.com .. om intresserad eller
    meddela stormästaren direkt på WhatsApp: +1 315 996 0771

    SvaraRadera
  34. Gå med i illuminati idag och
    bli rik och berömd. Är du ute efter visdom och kunskap. Är du en
    affärsman / kvinna, pastor,
    politiker, musiker, doktor, fotbollsspelare, etc. Är du en kommande artist och
    du vill
    att vara rik, kraftfull och känd i världen? Gå med i Illuminati New
    World Order och låt dig drömmar komma igenom, bli medlem idag och
    få summan av 100.000 $ som första lön .. Inkorgen oss på vår email
    illuminatiworldwide101@gmail.com .. om intresserad eller
    meddela stormästaren direkt på WhatsApp: +1 315 996 0771

    SvaraRadera
  35. Välkommen till alla inlägg av illuminati-kulten där allt ditt önskemål om hjärtat beviljas och makt över alla saker i världen, det är väl känt faktum att illuminatorkyrkan består av flera miljarder och har makt, väder, rikedom och vara en känd person i värld. Gå med i illuminati-kulten online idag och få omedelbar summa på 300 miljoner dollar med ett fritt hem vart du än väljer att bo i världen och få 100.000.000 dollar varje månad som lön ... Om du är intresserad, vänligen fyll i följande information till det här mejlet nedanför (power666brotherhood@gmail.com Fördelar till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI. En kontantbelopp på USD $ 300,000,000 USD En ny elegant dröm CAR värderad till USD $ 120,000 USD Ett drömhus köpt i ditt eget val En månadsholiday (fullt betald ) till ditt drömresmål. Ett års golfmedlemskapspaket En VIP-behandling på alla flygplatser i världen Total livsstilbyte Tillgång till Bohemian Grove Månadsbetalning på $ 70,000,000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem En månad bokad Tidpunkt med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen. Berätta lite om dig själv ... Inget smutsigt spel, inga offer och inget ont, en kult av fred, stort mål Illuminati email us pow er666brotherhood@gmail.com

    SvaraRadera
  36. Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS och alla livsverk, ni är välkomna över hela världen i respektive ras, religion och etnicitet VÄLKOMMAR dig till HALL of FAME och WEALTH.
    Skriv oss gärna på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

    Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATER.

    SvaraRadera
  37. HELLO-tittare är här för att dela mitt vittnesbörd om hur jag äntligen går med i Illuminati-huven och blev RICH, FAMOUS AND POWERFUL, jag försökte allt mitt bästa för att bli medlem i huven men jag blev bedrägligt flera gånger innan jag äntligen stötte på en vittnesbörd på nätet så jag kontaktade agenten, jag var så rädd att han kommer att be mig om mycket pengar innan jag kan gå med i huven men till min största överraskning ber han mig bara betala en initieringsavgift på 300USD som jag gjorde och idag så glad att säga till världen som är rik och har kunnat bygga många affärer med allt detta som har summan 124 miljoner dollar på mitt personliga konto och är också känd över hela världen med den verksamhet som jag har fått av Illuminati och har också makt att göra det jag vill ...... Jag vet att så många människor kan vara på min körfält och letar efter hjälp här är deras officiella e-post illuminatibrotherhood205@gmail.com Vad- app +2348029067161 SE upp för svindlare, och du måste vara över 18 års ålder.

    SvaraRadera
  38. Hej, jag är Natasha från USA, det här är mitt vittnesbörd om hur jag äntligen kommer att gå med i den upplysta i hela världen efter att jag har blivit
      försöker gå in i över 2 år nu, men bedragare har tagit mina pengar flera gånger. Jag försökte gå med
    upplyste dem så länge, men bedragare fortsätter att ta mina pengar tills förra veckan här när jag nämner stormästaren online
      vilket hjälpte mig att gå med i online-brödraskapet och omedelbart få summan av 10 miljoner på mitt bankkonto
      Efter min initieringsritual online och jag kommer att tjäna 6 miljoner i slutet av varje månad är jag så glad! Om du är
      intresserad av Gå med i världen lysa upp idag, kontakta stormästaren idag istället för att acceptera bedragare
      att ta alla dina pengar i namnet på att hjälpa dig att gå med, ring eller whatssap grandmaster att gå med, via whatssap
      +2349055856914 för din omedelbara initiering eller e-post doctorjames534@gmail.com ...

    SvaraRadera
  39. Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS och alla livsverk, ni är välkomna över hela världen i respektive ras, religion och etnicitet VÄLKOMMAR dig till HALL of FAME och WEALTH.
    Skriv oss gärna på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

    Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATER.

    SvaraRadera
  40. Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS och alla livsverk, ni är välkomna över hela världen i respektive ras, religion och etnicitet VÄLKOMMAR dig till HALL of FAME och WEALTH.
    Skriv oss gärna på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

    Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATERNA.666

    SvaraRadera
  41. Tillhör Illuminati idag och söker ljuset. Pengar, makt, berömmelse och rikedom bli din titel i hela din generation och se hur dina drömmar besannas. Om du är intresserad av att gå med i Worldwide Illuminati order Headquarters i (USA), maila oss idag. Epost: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Eller Whats-app oss.. + 19292811087

    För din online-initiering.
    Oavsett var du befinner dig. Inget avstånd kan påverka arbetet i vår Baphomet.

    Observera.. Vi accepterar inte WhatsApp samtal.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    SvaraRadera
  42. Dearest Esteems,

    We are Offering best Global Financial Service rendered to the general public with maximum satisfaction,maximum risk free. Do not miss this opportunity. Join the most trusted financial institution and secure a legitimate financial empowerment to add meaning to your life/business.

    Contact Dr. James Eric Firm via
    Email: fastloanoffer34@gmail.com
    Whatsapp +918929509036
    Best Regards,
    Dr. James Eric.
    Executive Investment
    Consultant./Mediator/Facilitator

    SvaraRadera
  43. Hälsningar från ILLUMINATIs STORA ORDER till USA och världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i ILLUMINATI ORDERS broderskap där du kan återvinna dina förlorade drömmar och där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, miljarder, miljarder, forskare, SUPERSTARS och alla livsverk, du är välkommen till världen beroende på din ras, religion och nationalitet, VÄLKOMMEN till dig Hall of Fame och Wealth.

    Skriv gärna till oss i vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

    Hej TEMPEL ILLUMINATER FÖRENTA STATERNA.666

    SvaraRadera
  44. Hälsningar från den stora ordningen för upplysning för Förenta staterna och för hela världen, är detta en öppen möjlighet att gå med i gemenskap av de upplysta där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blod offer. Och vi betalar också summan av $550 000 för att få alla nya medlemmar när de går med i brödraskapet och även till ett hem för deras val och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att vara berömd.

    FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNINGEN.
    1. belöna kontanter på $550 000.
    2. en ny snygg drömbil värderad till USD $150 000 USD
    3. ett drömhem köpt i det land du väljer.
    En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår från +15184145254

    SvaraRadera
  45. LEV DITT LÖNSLIVSLEDNING GÅ MED I DEN STORA BRODERHOODEN ILLUMINATI I DAG.
    E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
    Whatsapp: (+639204895910)

    Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
    brödraskap dyrka idag och få omedelbar rik summa av. 1 miljon dollar på en vecka och ett gratis hem. Var du än väljer att bo i den här världen och få 500 000 US-dollar per månad som lön ...

    FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 1000 000 USD
    2. En ny elegant drömbil värderad till 500 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer

    Vårt tempel ligger i USA, Förenade Arabemiraten och Africa You
    måste vara 18 år eller äldre för att kontakta vår agent
    E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
    Whatsapp: (+639204895910)

    SvaraRadera
  46. LEV DITT LÖNSLIVSLEDNING GÅ MED I DEN STORA BRODERHOODEN ILLUMINATI I DAG.
    E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
    Whatsapp: (+639204895910)

    Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
    brödraskap dyrka idag och få omedelbar rik summa av. 1 miljon dollar på en vecka och ett gratis hem. Var du än väljer att bo i den här världen och få 500 000 US-dollar per månad som lön ...

    FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 1000 000 USD
    2. En ny elegant drömbil värderad till 500 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer

    Vårt tempel ligger i USA, Förenade Arabemiraten och Africa You
    måste vara 18 år eller äldre för att kontakta vår agent
    E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
    Whatsapp: (+639204895910)

    SvaraRadera
  47. Hälsningar från den stora ordningen för upplysning för Förenta staterna och för hela världen, är detta en öppen möjlighet att gå med i gemenskap av de upplysta där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blod offer. Och vi betalar också summan av $550 000 för att få alla nya medlemmar när de går med i brödraskapet och även till ett hem för deras val och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att vara berömd.

    FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNINGEN.
    1. belöna kontanter på $550 000.
    2. en ny snygg drömbil värderad till USD $150 000 USD
    3. ett drömhem köpt i det land du väljer.
    En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår från + 15184145254

    SvaraRadera
  48. Hälsningar från den stora ordningen för upplysning för Förenta staterna och för hela världen, är detta en öppen möjlighet att gå med i gemenskap av de upplysta där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blod offer. Och vi betalar också summan av $550 000 för att få alla nya medlemmar när de går med i brödraskapet och även till ett hem för deras val och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att vara berömd.

    FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNINGEN.
    1. belöna kontanter på $550 000.
    2. en ny snygg drömbil värderad till USD $150 000 USD
    3. ett drömhem köpt i det land du väljer.
    En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår från +15184145254

    SvaraRadera
  49. Hello, Do you want to join the illuminati and be rich ,famous and powerful? for the rest of your life ? Benefits given to new member who join the illuminati Brotherhood!!!
    into your bank account $50,000,000USD ......
    Weekly salary $600,000USD .........
    A car value at $400.000USD.......
    Award contract worth $20,000,000USD.......
    A House in any country of your own choice. And a free visa to your dream country.Total lifestyle changes?? if you are interested, WhatsApp us: +2348147226753 ,OR Email us on: illuminatitemle666@gmail.com , so we can begin the joining process!!!

    SvaraRadera
  50. This is my testimony about the good work of Dr Fasoya who help me, I'm Alberto Grace from Spain And am sorry for putting this on net but i will have to, by this world top spell caster that brought back my husband who left me out for past 3 years, i eventually met this man on a blog site posting by one of is client for help, My husband gave out all the signs that he was having an affair but I chose to live in denial and ignore them. He treated me poorly and stopped showing me the love and affection that got me in love with him in the first place

    i explained everything to him and he told me about a spell caster that he had heard about and he gave me an email address to write to the spell caster to tell him my problems In just 2 days, my husband was back to me, I just want to say thank you to this truthful and sincere spell caster, sir all you told me have come to pass and thank you sir, Please i want to tell everyone who is looking for any solution to their problem, i advice you to kindly consult this spell caster, he is real,he is powerful and whatever the spell caster tell is what will happen, because all what the spell caster told me came to pass You can kindly contact him on: his email address is (fayosasolusionhome@gmail.com) or directly on whatsapp +2348151918774

    SvaraRadera
  51. Mitt vittnesbörd om hur jag blev Illuminati-medlem. Jag vill meddela de människor som vill gå med i den stora illuminaten, om hur jag fick hjälp av en stor illuminatmedlem. Han heter Felix. Hjälper mig att återfå mitt liv från dödsstadiet. efter att ha blivit avskedad i cirka 5 år och sex månader. Efter att ha blivit bedrägeri av så många medlemmar i Illuminati. Jag har varit hopplös, ekonomiskt nere genom de åren. Men en dag, när jag bläddrade på Internet, kom jag över posten som medlem av Great Illuminate, herr Felix, och sa att du kan vara berömd, rik och framgångsrik i livet genom att ha varit medlem i den stora Illuminati, omedelbart kontaktade jag och Jag förklarade allt för honom och han rekommenderade mig och hjälpte och jag betalade för medlemsregistreringsformuläret som kommer att användas för att initiera mig, och jag initierades till den stora Illuminati nya världsordningen. efter och också gav de mig alla riktlinjer och berättade för mig att alla nya medlemmar belönas med summan på 1 000 000 dollar i kontanter efter inledningen. Med hjälp av Felix. Jag initierades fullt ut som en komplett Illuminati-medlem. Om du har misslyckats med svindlare tidigare, eller om det är första gången du letar efter vem som ska hjälpa dig att bli medlem, är mitt råd för dig att prova Felix. Han är din bästa chans att bli vad du någonsin önskar för ditt framtida liv. Kontakta honom E-post: felixmorganilluminati@gmail.com eller WhatsApp +2348056051569.

    SvaraRadera
  52. Hälsningar från ILLUMINATIENS STORA ORDNING till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i Illuminati där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan av 650 000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i brorskapet och även ett hus efter eget val och plats med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli kända.

    FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 650 000 USD.
    2. En ny snygg drömbil värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du valt.
    En månad med möten med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, kontakta den föregående e-postadressen: greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati-brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien etc.


    Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATER

    SvaraRadera
  53. ยินดีต้อนรับสู่ภราดรภาพที่ยิ่งใหญ่
    คุณต้องการเป็นสมาชิกของอิลลูมินาติในฐานะภราดรภาพที่จะทำให้คุณร่ำรวยและมีชื่อเสียงในโลกและจะมีอำนาจในการควบคุมคนที่อยู่ด้านบนสุดของโลก คุณเป็นนักธุรกิจหรือหญิง, ศิลปิน, นักการเมือง, นักดนตรี, นักเรียน, คุณต้องการที่จะรวย, มีชื่อเสียง, มีประสิทธิภาพในชีวิต, เข้าร่วมลัทธิของพี่น้องอิลลูมินาติในวันนี้และได้รับผลรวมทันที $ 2 ล้านต่อสัปดาห์และบ้านฟรี ทุกที่ที่คุณเลือกที่จะอยู่ในโลกนี้และรับ $ 20,000,000 ต่อเดือนด้วยเงินเดือน% 2026
    ประโยชน์ที่มอบให้กับสมาชิกใหม่ที่เข้าร่วม ILUMINATI
    1. รางวัลเงินสด $ 800,000 USD
    2. Elegant Dream CAR ใหม่มูลค่า 500,000 ดอลลาร์สหรัฐ
    3. ดรีมเฮ้าส์ซื้อในประเทศที่คุณเลือก
    4. หนึ่งเดือนของวันหยุดพักผ่อน (ชำระเต็มจำนวน) ไปยังจุดหมายการท่องเที่ยวในฝันของคุณ
    5. หนึ่งปีของสมาคมกอล์ฟแพคเกจ
    6.V.I.P การรักษาที่สนามบินทุกแห่งในโลก 7. การเปลี่ยนแปลงวิถีชีวิตโดยรวม 8. การเข้าถึงโบฮีเมียโกรฟ
    9. ชำระรายเดือน 99,000,000 เหรียญสหรัฐเข้าบัญชีธนาคารของคุณทุกเดือนในฐานะสมาชิก
    10. เดือนทำเครื่องหมายนัดกับผู้นำระดับโลก 5 อันดับแรกและ 5 อันดับแรกของโลก
    หากคุณสนใจที่จะร่วมงานกับเราในสัญลักษณ์ของมือของซาตานในกลุ่มภราดรภาพอิลลูมินาติที่ยอดเยี่ยมโปรดติดต่อเราทางอีเมล illuminatiworld521@gmail.com


    SvaraRadera
  54. Välkommen till den stora ILLUMINATI BROTHERHOOD. ORGANISATION ….. Vill du vara medlem i Illuminati som brödraskapsorganisation så kommer du att bli rik och berömd i världen och ha makt att styra människor på topp i världen. Är du en affärsman eller kvinna , artist, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati brödraskapskulten idag och få omedelbar rik summa av. 2 miljoner dollar i veckan och ett gratis hem. någon där du väljer att bo i den här världen och också få 20.000.000 dollar per månad som lön% 2026 Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI. 1. En kontantavgift på USD 800 000 USD 2. En ny elegant dröm CAR värderad till USD 500 000 USD 3.A Dream House köpt i landet självständigt 4. En månad semester (fullt betalt) till din dröm turist destination. 5.Ett år Golfmedlemskapspaket 6.A VIP-behandling på alla flygplatser i världen 7.Alla livsstilbyte 8.Access till Bohemian Grove 9.Monterad betalning av $ 8,000,000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem 10.One månad bokat avtal med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen. Om du är intresserad av att gå med i storbrorskapet illuminati sataniska handsymbolen …, kan du kontakta oss för mer information om whatsApp. + 2349056393547 or email illuminatiworl521@gmail.com

    SvaraRadera


  55. HELLO-seer er her for å dele mitt vitnesbyrd om hvordan jeg endelig ble med i Illuminati-hetten og ble RIK, KJENT OG KRAFTIG, jeg prøvde alt jeg kunne for å bli medlem av hetten, men jeg var svindel flere ganger, før jeg endelig kom over en vitnesbyrd på nettet så jeg kontaktet agenten, jeg var så redd for at han vil be meg om mye penger før jeg kan bli med i panseret, men til min største overraskelse ber han meg bare om å kjøpe varene jeg gjorde, og i dag er jeg så glad for å si til verden som er rik og har vært i stand til å bygge mange forretninger med alt dette, har summen av $ 20 millioner dollar på min personlige konto og er også kjent over hele verden med virksomheten gitt av Illuminati og har også makt til å gjøre det det jeg vil ...... Jeg vet at så mange mennesker kan være på banen min også på jakt etter hjelp her er deres offisielle watsapp +2348128463598 eller e-post: greatilluminatibrotherhood198@gmail.com

    SvaraRadera
  56. Misslyckas Sluta inte se ljuset. Vi är medvetna om att det finns många människor här på sociala medier som låtsas vara agenter för Illuminati. Var försiktig, inte alla du ser är riktiga. Denna organisation är för FRED, RIKTIGHET, POWER och FAME. Organisationen kräver inte mänskliga eller blodoffer. Om du är intresserad, skicka ett WhatsApp-meddelande till oss på +18724009451 mejla oss på templelight666@gmail.com

    SvaraRadera
  57. Hej alla, mitt namn är herr alex micheal och jag kommer från USA, jag är medlem i den nya världsordningen (Illuminati), jag är inte här för att vittna om hur jag gick med i brödraskapet utan att uppriktigt be om ursäkt till dem som är offer av dessa falska agenter i olika delar av världen som använder vår identitet för bedrägerier.
    Detta är vad de gör, de kommer att kontakta våra agenter runt om i världen som låtsas vara en sökande, efter att ha gett dem procedurerna, villkoren för hur man kan vara medlem i broderskapet de kommer att blockera våra agenter och använda samma förfaranden för bedrägeri du publicerar saker på internet som inte finns i broderskap. En annan punkt att notera är att att inleda till broderskap inte innebär mänskliga blodoffer och att någon som säger att han / hon är stormästaren eller ger dig en kontakt som du måste chatta med stormästaren är en falsk stormästare. Om du inte kan chatta med sökande kan du bara träffa stormästaren när du blir inbjuden till huvudkontoret tre månader efter att du började i broderskapet för din utdelningsceremoni med de tolv cheferna för din ed. Om du har blivit offer, eller om du inte vill ha mer detaljerad information om hur du kan bli medlem i illuminati-broderskapet i ditt land, via whatsApp +14705435889 eller mejla greatilluminat4@gmail.com. Det här är den lilla hjälp jag kan ge, HAIL THE LIGHT.

    SvaraRadera
  58. Greetings Do you wish to be a member of the Illuminati brotherhood today and become rich receiving $500,000 usd weekly and famous in life, and also be protected and powerful if so quickly reply yes so I can connect you
    to the grandmaster who is gotta give you the steps and procedures now. So you can help your family and stay rich forever if interested reply yes so we can proceed. Contact David Mark +2348140101327 or WhatsApp him +2348140101327...

    SvaraRadera
  59. Hur man går med i Illuminati666 brödraskapet!!! Kontakta DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Är du i Tyskland, USA, Europa eller var som helst i världen vill du bli rik, berömd och ha makt.. FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI. 1. En kontant belöning värd $100 000 00 USD efter initiering. 2. En ny elegant drömbil värderad till USD 100 000 USD 3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer 4. En månads semester (fullbetald) till ditt drömresmål. 5. Ett års golfmedlemspaket. 6. V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen 7. En total livsstilsförändring 8. Månadsbetalning på $300,00 9. En månad bokad. möte med de fem bästa världsledarna och de fem bästa kändisarna i världen. Kontakta DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) om du vill vara med.

    SvaraRadera
  60. Hur man går med i Illuminati666 brödraskapet!!! Kontakta DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Är du i Tyskland, USA, Europa eller var som helst i världen vill du bli rik, berömd och ha makt.. FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI. 1. En kontant belöning värd $100 000 00 USD efter initiering. 2. En ny elegant drömbil värderad till USD 100 000 USD 3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer 4. En månads semester (fullbetald) till ditt drömresmål. 5. Ett års golfmedlemspaket 6. En V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen 7. En total livsstilsförändring 8. Tillgång till Bohemian Grove. 9.Månadsbetalning på $300 000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem 10.En månad bokad.möte med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen kontakta DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) om du vill ansluta sig.

    SvaraRadera