lördag 24 mars 2012

SD är överlägsna på nätet.

Googla: Riksdagen
Googlade Riksdagen nyligen och såg att SD:s Riksdagsblogg kom tvåa efter Riksdagens officiella hemsidan. 

Mins att jag pratade med en operatör i Riksdagen som svarar på frågor, detta var hösten 2010. Han berättade för mig att de hade märkt antalet besök på Riksdagens hemsida ökade kraftigt efter SD:s inträde. 

Det är klart att både SD-sympatisörer och SD-hatare dras direkt till att söka info om SD, i synnerhet vad de sysslar med i Riksdagen. 

Sen har vi tidigare hört om hur starka SD är på nätet, med största FaceBook-grupper, bloggar som får betydligt mer uppmärksamhet än bloggar som är förknippade med andra partier och så klart den berömda, så kallade "nätmobben" som nu censureras av etablissemanget så gott det går. 

Men att SD:s Riksdagsblogg ligger tvåa efter Riksdagens officiella hemsida säger en hel del om vilka muskler SD har på nätet. Det blir en nyckel för SD att utnyttja sin stora potential på nätet inför kommande val. Framför allt kommer det att vara effektivt i den hetsiga informationskriget inför valet 2014. Det gäller att vara på hugget. De etablerade medierna lär försöka slänga allt de har på SD då. Ungefär som de försökt länge nu, men det lär bli mycket mer intensivt inför själva valet. Så det gäller att vara beredd. 

2 kommentarer:

  1. Sen så har även fler upptäckt att man kan söka på alla sjuka motioner som enskilda politiker lägger och har lagt, perfekt att lyfta fram när man vill visa att någon är en sjuk extremist, bara titta på en sån som Yvonne Ruwaida eller en Mehmet Kaplan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glömde även nämna att SD är även överlägset störst på YouTube. Men det kanske är underförstått.

      Radera