onsdag 7 mars 2012

Anti-PK journalist mördad under Obamas RÖDA TERROR!

Andrew Breitbart
RIP Andrew Breitbart. Ytterst få i Sverige vet vem Andrew Breitbart var. För de som inte vet kan man säga att han var en hjälte bland konservativa i USA. Och slog igenom stort genom avslöjanden som ledde till att fackjättarna i ACORN fick ett stop på sin finansiering.

Han sysslade med mycket djuot undersökande journalistik. Hade nära sammarbete med det konservativa Drudge Report bland andra. Han kunde utnyttja internet på ett mer inovativt sätt än dom i gammelmedia. Något som irriterade den amerikanska vänstern. Han hjälpte även många andra konservativa amerikaner börja en kometkarriär på nätet. Något som i sig var unikt och vänstern hade svårt att hänga med.

Jag har tidigare skrivit om den pågående mediakrig som vänstern driver mot all alternativ media. Andrew Breitbart hade de dock ingen kontroll över. De hade helt enkelt inget på honom, och även om de hade det så skulle han inte låta sig tystas. Medans Murdoch och andra tvingas tystas i sin kritik av Obama tänkte Breitbart gå hela vägen och helt ruinera globalisternas favorit för valet 2012, nämligen Obama.

På årets C-PAC för bara några veckor sedan höll han ett tal där han avslöjade att han hade information som skulle helt förgöra Obamas valkampanj.En "smooth" kriminell Obama.
Senare sa han till och med "vänta tills de ser vad som sker den första mars". Med andra ord planerade han att publicera den filmen som skulle avslöja Obamas kopplingar till de vänsterextrema "Weather Underground Organisation" (WUO), alltså, dagen efter det att han dog. Nu är det uppenbart att det här är ett exempel av Obamas NDAA där han med hans röda terror numera kan mörda amerikanska medborgare. I synnerhet någon som hotar Obamas maktställning.

Efter mordet har vi fått reda att de sista han gjorde var att diskutera politik på en bar innan han drog hemmåt. Det var tänkt att han skulle hem och sova för att sedan vakna och avslöja Obama för gott. Men som vi vet blev det aldrig av. Breitbart kom aldrig hem....

Nu avslöjar de som arbetade under Breitbart att videon inte ska publiceras för ens några veckor i framtiden. Att man skjuter upp publicerandet gör dock bara att fler frågor kring Breitbarts mord dyker upp.

Breitbart gick verkligen agressivt till attack mot de politiskt korrekta i USA. Utan rädsla! Något som gjorde honom stor och ledde till hans framgång på nätet. Att många som inte var så politiskt korrekta attackerads av media kallades för rasister och censurerades var något som Breitbart uppmärksammade och avslöjade. Man jämförde de politiskt inkorrekta med terrorister som Tim McViegh. Och paralellerna är slående med hur det ser ut här i Sverige och hur de som inte är politiskt korrekta också kallas rasister, censureras och jämförs med terrorister som BreivikBreitbart tog även upp hycklerin med epitetet "rasist".Breitbart var inte heller rädd att peka ut många judar som hycklande då de stödde det politiskt korrekta. Här i en intervju med Peter Schiff i maj 2011.Här följer en serie av konservativa radiopratare/YouTubare och vad de hade att säga om Andrew Breitbart.Det finns även information om Obamas nära sammarbete med de rasistiska Svarta Pantrarna så sent som 2007, så som följande video avslöjar.Michael Savage spekulerar kring vad som egentligen hände den 43 årige journalisten.AJ bjuder in Andrew W. Griffin som haft kontakt med Breitbart innan han dog.Hur mordet skulle ha gått till vet vi inte riktigt. Men följande video ger ett intressant spekulation.Hur som helst RIP Andrew Breitbart. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar