lördag 31 mars 2012

Kapplöpningen om Afrika 2.0; Kony 2012, eller Operation: "släng ut kineserna från Afrika".

Månadens kanske största sensationsnyhet som även engagerade "fåren" i världen, måste ha varit videon Kony 2012. Ja, tyvärr så känner jag massor av människor som har gått på denna bedrägeri. Och det är främst därför jag känner att den är värt ett blogginlägg. Vänner jag känt sedan gymnasieålder köper deras "kitt" med alla artiklar för att sprida "Kony 2012"-budskapet. Jag vet inte riktigt hur många människor delade med sig videon, men den bröt tydligen någon slags rekord för en halvtimmes lång dokumentär/propaganda. Just nu har drygt 86 miljoner sett videon på YouTube. Jag tänkte nu avsluta månaden med att ta upp de viktiga "krafter" bakom varför denna video är intressant. På FaceBook var det många som delade den med sig. Jag trodde först det handlade om ytterliggare ett FN-film om fattiga barn i Afrika. Och jag har redan hört det där och sett vilka "spinn" man gör på rapporteringen av det som sker i fjärran länder. Så i och med att intresset inte var allt för hög avstod jag från att se den.

Fram tills MSM började ta upp videon. Det var lite märkligt tyckte jag. Den hade tydligen slagit rekord och "rört" många människor. Och den fick både positiv och negativ kritik. Trots detta var det tydligt att många som inte kan något om bakgrunden till storyn, geo-politik, eller förmodligen inte ens vet vart i Afrika landet Uganda ligger, var redan övertygade. Filmskaparna hade i stort sätt redan lyckats med sitt uppdrag. Detta trots att den underjordiska infokriget gjort en hel del för att "lindra skadan".

Så jag bestämde mig för att kolla på filmen då. Och för er som inte har sett den, så rekomenderar jag den i alla fall, främst för att den blottar ganska tydligt hur modern propaganda fungerar på nätet. Inget som vanliga får tydligen märker av. Men en infokrigare borde ganska lätt fatta att det handlar om propaganda.

Videon handlar om hur en collage kille under en resa till Afrika träffar en afrikansk pojke som precis flytt Konys barnsoldat armé i norra Uganda. Under tioår skulle denna collage kille vid namn, Jason Russell, kämpa för att hjälpa sin afrikanske vän. Jason Russell är ledaren för gruppen Invisible Children Inc. Och det är denna grupp som då skapat denna klassiska sentimentala propaganda bit.

Dokumentärens mål är att i första hand visa upp krigsförbrytaren Joseph Kony inför hela världen. Att göra honom lika känd som Hitler eller Usama bin Laden. Ja han är det nya hotet som de "goda krafterna" ska ge sig på. Så på den punkten har filmskaparna lyckats, med lite hjälp från media som också tog upp videon.

Filmen har även ett krav. Att man ska ut till Afrika och jaga ner Kony. Man vill med andra ord ha en militär insatts för att sätta stopp på Kony. Här är det dock viktigt att förstå två väsentliga punkter när man ska kritisera filmen, något som jag tror många kritiker har missat.

Först att filmen riktar sig till unga som växer upp med internet. Man pratar om hur unga generationer i till exempel arabvärlden använder sig av Twitter, FaceBook och YouTube för att kräva demokrati och att de äldre tydligen är oroliga då de känner att de håller på att tappa kontroll och att de inte riktigt hänger med. Så redan från början får den unge tittaren reda på att filmskaparna är på "deras sida" mot "den äldre" styrande generationen. (Lite klassisk kulturmarxistisk familjefientlig propaganda med andra ord).

Och för det andra Invisible Children vill inte starta ett krig. De säger att de vill avsluta ett krig. de säger till och med "who are you not to end this war?" Vi som är någorlunda insatta fattar att denna projekt är att starta ett krig. Men vi bör förstå att från ett generation-X perspektiv så ska de göra precis tvärtom.

För mig så föll de hela fullständigt redan då jag fick se Luis Moreno Ocampo från ICC ungefär 12 minuter in i filmen då han ska förklara hur ond Kony är. Då var det ingen snack om att det här hade ne särskilld agenda bakom. Filmen introducerade även en lista på andra som ICC jagar efter förutom Kony, och då handlarde bland annat om andra krigsherrar kring regionen Uganda, Kongo, Södra Sudan med fler länder i den Afrikanska regionen.

Så den där ogudaktige syndaren Ocampo vill skicka trupper för att jaga några krigsherrar, (somliga, vi vet inte ens om de lever), medans han själv inte visade ett dugg intresse av att sätta dit Bush den yngre då många ville det.

AFRICOM på plats.
I samband med att vilja göra Kony känd har Invisible Children Inc. påbörjat en kampanj för att pressa fram IT-, TV-, Film- och musikstjärnor att delta i Kony 2012 kampanjen. Även inflytelserika politiker skulle pressas. Och alla dessa superstjärnor som har miljontals följare på Twitter och fans på FaceBook förnekade inte en chans att få "vara goda" i deras annars falska vardag.

Och så har vi politikerna så klart. Men det som får det hela att krasha sönder i tusen bitar är att politikerna var redan i förväg på gång. Ty redan under Bushadministrationen, år 2008, aktiverades uppdrag AFRICOM. Det Obama gjorde senare var att förstärka amerikansk militär närvaro i Afrika 2011, som man även får se i filmen. Men påtryckningarna har blivit än större nu efter filmens genomslag.

Upp-och-ner vänd pyramid.
Observera även att de använder sig av pyramid-symbolen för att visa hur vår värld fungerar. Alltså att det finns en elit på toppen som styr över resten. Sen så vänder de på pyramiden, och använder det som kampanjens officiella symbol. Alltså man kan tolka det som att de nu ska vända på allt och själva "ta över".

Dessutom bör man lägga märke på att man har ett förfallodatum, den 31 december 2012. Vilket också passar in i en massa andra saker. Inte så långt ifrån Mayakalenderns 21 december 2012. Intressant att de väljer ett förfallodag. Men med tanke på att de visar upp en lång lista på krigsförbrytare, lär gå efter nästa 2013 och så nästa osv.

Nå väl, handlar detta om att jaga ner krigsförbrytare? Självklart inte. Det här handlar om kineser. Åter till Brzezinski-planen: Omringa Ryssland. Det här är Obamas främsta uppdrag. Sedan 8-8-8-kriget i Georgien har EU hårdnat mot Ryssland, och destabiliseringen av arabvärlden (även med hjälp av Turkiet och Saud-klanen) pågår för fullt. Nästa steg är att få bort kineserna från Afrika, innan man rör sig vidare mot Subkontinenten där man till slut kommer att tvinga Kina att vända sig mot Ryssland för sina resurser. Söndra och härska är något Brzezinski kan!

Efter kalla kriget svalnade intresset för Washington, vad gällde Afrika. Det fanns ingen strategisk motivation för att söka sig dit. Efter milennieskiftet kom Bush och hans neo-cons till makten och då blev mellanöstern och kampen mot terrorismen USA:s drivkraft till expantion. Medans Bush och hans neo-cons var fullt upptagna med grottjakten, satte chi-coms igång sin egen expantion, i Afrika. 2006 nådde Kinesiska handelsvolymen med Afrika 55 miljarder dollar och har bara ökat sen dess.

Östafrikanska gravsänkesystem.
Och det är här Östafrikanska gravsänkesystemet spelar en avgörande geo-politisk roll i framtiden. Kina har succesivt ökat handeln med Afrika. På senare tider har man faktiskt upptäckt enorma tillgångar av naturgas och oljefyndigheter i regionen! Något som direkt maler sönder allt snack om "Peak Oil". Som ekonomen Peter Odell sa: "We are not running out of oil, we are running into oil!" Ty nya stora fyndigheter dyker upp med jämna mellanrum i Mexiko, Brasilien, Indonesien, Ryssland osv. Det är dock av högsta intresse för oljekartellerna att bibehålla "Peak Oil"-myten för att kunna pressa upp priserna.

Kina har ett stort försprång på USA i Afrika. Men de har redan fått känna på vad som sker då USA spänner på musklerna. Sudan var ett klassiskt exempel. Stabilitet är vad kineserna vill. Medans USA vill ha det motsatta för att göra det ohållbart för de kinesiska företagen. Vi fick se hur Darfur-krisen resluterade i en delning av landet Sudan. Med nya länder kommer nya regeringar, andra lojaliteter och nye regleringar för de kinesiska företagen. Inte nog med det, ty medans Kony 2012 har Rhianna och Angelina Jolie så jobbar ytterliggare en ogudaktig syndare, George Clooney, på samma sorters insatts i Södra Sudan.Samtidigt avsattes Qaddafi i Lybien, vilket ruinerade alla Kinas sattsningar. Fransmännen å sin sida gjorde sitt i Elfenbenskusten, osv osv. Och ni kan lita på att terrorsvenskarna, Schibbye och Persson, kommer också att vara ytterliggare en ursäkt för väst att destabilisera regionen.

Samtidigt fortsätter kampen inom Afrikanska Unionen (AU), där den nuvarande ordföranden Jean Ping har sin lojalitet till Frankrike och där utmanaren Nkosazana Dlamini-Zuma har sin lojalitet till BRIKS-länderna. I valet klarade Ping sig  med så pass knappa marginal att man har bestämt sig för att ha omval i juni. Det blir av stor betydelse för fortsättningen i kapplöpningen om Afrika 2.0 som numera står mellan Väst och Kina.

Tillslut vill jag bara lägga till att USAID, som är CIA:s och Pentagons förlängda arm, visar öppet att de finansierat Invisible Children Inc.

PS: Den där Jason Russell är en mycket speciell individ. Och frågan är om inte han är ett offer för ett MK-Ultra projekt. Med tanke på skandalen som drabbat människan. Verkar inte som att det hjälper särskillt mycket i alla fall. 

18 kommentarer:

 1. Kony, Merah, Oswald. Bekväma patsies för spridande av lögnen. Kony är förmodligen död. Har inte synst till de senaste 6 åren. Uganda har stora oljefyndigheter så det är ingen tvekan varför AFRICOM är där. Senaste kuppen i Mali passar också demokratifararnas agenda. Du nämnde BRIIC. Nu blir det ett stort möte i New Dehli där det skall dryftas ideer kring en gemensam valutaunion/handelssasmarbete och medel att frigörande preocess från IMF dollar baserade oket. Den viktigaste händelse och vi kanske skall se snart nån falsflagg oreration på temat. Refererar till Tarpleys senaste World Crisis Radio utsändning där han utvecklar temat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Merah är bara en av en miljard sataniska muslimer, han användes i en ritual, kika in numren så ser du, 11, 22 och 33 förekommer flitigt. Dagligen sker det såna här "offra sig för Satan" attacker, i fallet Merah så var det del av en större ritual, men som sagt dagligen så dör sataniska muslimer för sin Satan som kallar sig allah.

   Men att Merah kunde användas som patsy är för att han som alla muslimer tillhör Satan, Satan gör som han vill med sitt.
   Så detta att försöka skuldbefria en efterföljare av den sataniska religionen islam det blir lite larvigt för oss som läst den sataniska texten Koranen, det är en manual för satanism.

   Radera
 2. Högst tveksamt om 86 miljoner verkligen sett den, jag tror 86 miljoner har klickat på länken och stängt ner fönstret, vi snackar en generation med en attention span på ett par sekunder.

  Tror inte de suttit och kollat en långtråkig film i 30 minuter, tror mer att de bara skickat vidare så som de skickar vidare kedjebrev.


  En sak som är jävligt korkad med hela den här planen, varför byggde man upp Kina överhuvudtaget? Kina hade de kunnat hålla på mattan i evighet om man velat istället så matade man de med teknologi, man matade de med sina teknikhemligheter, man flyttade alla sina fabriker dit osv.

  Det är ju inte för att kineserna är så fantastiska som de blivit så "mäktiga" man har ju trots allt mata in allt i Kina, så hela det här driva ut Kina från Afrika, något stämmer inte här.
  Då Kina ÄR deras hund.

  De må vara giriga men de är inte helt dumma i huvudet, som sagt det är något som inte stämmer här överhuvudtaget då man skapat sig problem som man aldrig hade behövt om man inte själv skapat de med flit och Kina är skapat med flit, samma sak med Iran, mullahväldet är också skapat med flit. Precis som man skapat det begynnande Kalifatet i Nordafrika och Mellanöstern med flit.

  De patetiska terroristerna hade aldrig lyckats fälla ens en av diktatorerna utan Black Ops och flygbombningar, ni ser ju hur svårt de har det i Syrien.
  Terroristerna är ju bara ett gäng irreguljärt slödder, patetiskt att någon tror att de lyckades avsätta Kadaffi.

  De bjuder på en dålig show måste jag säga, mycket dåligt orkestrerad, killen bakom lär få sparken (med andra ord en enkel till helvetet), speciellt nu när det gått i stå i Syrien, och deras taskmasters ok är tungt och icke förlåtande.

  Till skillnad från the Good Shepherd:
  John 10:11 I am the good shepherd: the good shepherd giveth his life for the sheep.

  Matthew 11:30 For my yoke is easy, and my burden is light.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kina kontrolleras helt av globalisterna. Vi bör även ha i åtanke att de flesta framgångsrika kinesiska företagare är frimurare under jesuiternas inflytande. Och kommunisterna sattes så klart vid makten av bankmaffian då de hjälpte Moa slå sönder Chiang Kai-sheck.

   Så, ja eliten kontrollerar hela schackspelet. Det är det det handlar om. Jag la endast fram de sekulära geo-politiska överblicken av det hela.

   I själva verket kontrollerar båda sidorna. Ingen snack om den saken. Vi är deras små leksaker kan man lungt säga.

   Radera
  2. Jag personligen tillhör Jesus så de bör ta sig i akt vad de gör med och mot mig, extremt höga straff på att ens peta på de smorda. Mången ateist, farisée och muslim som lärt sig det den hårda vägen.

   1 Chronicles 16:22 Saying, Touch not mine anointed, and do my prophets no harm.

   Psalms 105:15 Saying, Touch not mine anointed, and do my prophets no harm.

   vill de ha riktiga problem då rör de de smorda.

   Personligen tror jag att hela det här schackspelet är Satana rike som slåss mot sig självt:

   Kommer du ihåg när fariséerna försökte påstå att Jesus kastade du djävlar via Belzebub?

   Matthew 12:22 Then was brought unto him one possessed with a devil, blind, and dumb: and he healed him, insomuch that the blind and dumb both spake and saw.
   Matthew 12:23 And all the people were amazed, and said, Is not this the son of David?
   Matthew 12:24 But when the Pharisees heard it, they said, This fellow doth not cast out devils, but by Beelzebub the prince of the devils.
   Matthew 12:25 And Jesus knew their thoughts, and said unto them, Every kingdom divided against itself is brought to desolation; and every city or house divided against itself shall not stand:
   Matthew 12:26 And if Satan cast out Satan, he is divided against himself; how shall then his kingdom stand?
   Matthew 12:27 And if I by Beelzebub cast out devils, by whom do your children cast them out? therefore they shall be your judges.
   Matthew 12:28 But if I cast out devils by the Spirit of God, then the kingdom of God is come unto you.
   Matthew 12:29 Or else how can one enter into a strong man's house, and spoil his goods, except he first bind the strong man? and then he will spoil his house.
   Matthew 12:30 He that is not with me is against me; and he that gathereth not with me scattereth abroad.

   De är troligtvis alla så giriga att de slåss om Satans table scraps, jag menar titta på allt det patetiska de bygger, det är ju patetiskt, som ett gäng Joakim von Anka hela högen. De leker men tänker fel och eftersom de alltid tänker fel så blir allt fel.

   Sen har ju vissas böner en effekt att sätta käppar i hjulen för de också. Saker och ting går ju efter Guds tidtabell, inte efter Satans, och de vet att tiden är knapp därav konstiga hastiga och dumdristiga beslut.

   Allt som står som profetior kommer utspela sig exakt, vi kan spekulera i hur det kommer gå till exakt, men som det står så kommer det gå. Vad de en gör så kommer det leda fram till att det blir som de är skrivet.

   Radera
 3. Sedan så är ju inte folk får i dagens samhälle, folk är getter.

  Stor skillnad, även om talessättet är får men den riktiga termerna på dagens syndfulla och ickerättfärdiga befolkningar är get, orm och hund.

  För du kan knappast säga att en majoritet är rättfärdiga, det är en försvinnande minoritet som är att betrakta som rättfärdiga.
  Dagens befolkningar vill inte ha något med Jesus att göra, de vill ha en Jesus skapad i sin egna avbild, eller så vill de ha en gud som är en avgud eller så vill de bara vara sin egna gud (ateister och liknande grupperingar).

  SvaraRadera
 4. Delhi Escorts are truly gorgeous in their appearance and have some of the stunning characteristics inside them to enthrall their customers. Whatever you would want from our darlings, they are each time being ready to flaunt their ideas.

  $$ vasundhara call girls
  $$ kashmiri gate call girls
  $$ kamla nagar call girls
  $$ shahdara call girls
  $$ karol bagh call girls
  $$ vasant kunj call girls
  $$ lajpat nagar call girls
  $$ munirka call girls
  $$ Russian Call Girls Dwarka

  SvaraRadera
 5. Those Russian Escort In Delhi can be reached directly via their website. You can hire those ladies for adult enjoyments as well for other purposes. You can hire those dashing ladies to enjoy your weekend at any nearby place where you can enjoy for a long time.

  $$ Housewife Escorts In Gurgaon
  $$ Housewife Escorts In Noida
  $$ Housewife Escorts In Greater Noida
  $$ Housewife Escorts In Vasant Kunj
  $$ Housewife Escorts In Vikas Puri
  $$ Housewife Escorts In Indirapuram
  $$ Housewife Escorts In Kaushambi
  $$ Housewife Escorts In Raj Nagar
  $$ Housewife Escorts In Vaishali

  SvaraRadera
 6. Their sparkling look will surely thrill you. You may return to our escort agency several times to get the entertainment. Find the pleasure from our quality escorts. You will get a cutie looking companion in your life
  Escorts In Shakti Khand ##
  Escorts In Wave City ##
  Escorts In Tronica City ##
  Escorts In Dasna ##
  Escorts In Jaipuria Enclave ##
  Escorts In Pratap Vihar ##
  Escorts In Krishna Vihar ##
  Escorts In Shalimar Garden ##
  Escorts In Ramprastha ##

  SvaraRadera
 7. Call/Whatsapp+91- 9873777170 Delhi Escorts service & Delhi Erotic girls | Colege call girls service facility available. visit my blog:-
  Dasna Escorts &&
  Faridabad Escorts &&
  Ashok Nagar Escorts &&
  Ashok Vihar Escorts &&
  Chanakyapuri Escorts &&
  Chandni Chowk Escorts &&
  Chattarpur Escorts &&
  Cr Park Escorts &&
  Civil Lines Escorts &&
  Connaught Place Escorts &&

  SvaraRadera