torsdag 8 mars 2012

Estelle, ytterliggare en medlem i Den Svarta Adligheten.

Blodlinjerna fortsätter.
Daniel som tillhör den adliga familjen Bååt har tillsammans med Kronprinsessan producerat en dotter. Som kommer att få bära det franska namnet Estelle. Estelle Bernadotte. Ett fullbordat franskt namn blir det alltså.

Jag har tidigare redovisat att vår nuvarande Konungafamilj tillhör Saxe-Coburg-Gotha huset och tillhör därmed "Den Svarta Adligheten" eller "Illuminati Blodlinjerna" som ni kanske hört talas om. Detta innebär att Estelle är i stort sätt släkt med den globala eliten.

Detta är inte konstigt när man ställer det hela in i sitt sammanhang. Horus Öga, det vill säga Lucifers Öga, var på plats för att välsigna giftermålet mellan Victoria och Daniel. Ytterliggare ett exempel på hur kraftigt infiltrerad den Svenska Kyrkan varit sedan Rosenkreuzarna varit på plats. Idag är Svenska Kyrkan mer eller mindre en hednisk institution som stödjer perversiteter och går emot Guds Ord varje chans den får!Anledningen till att "Illuminati Blodlinjerna" kallas för "Den Svarta Adligheten" är på grund av deras "svarta ögonfärg" då de kom ursprungligen kom från Italien, och då de så småningom tog över de blåögda regenter som hade sin härkomst hos vikingarna i Skandinavien som genom krig, giftermål, sjukdom och snabbare förökning. Detta förklarar Eustace Mullins i följande intervju.Ni som läser den här bloggen kommer att få läsa mer om Den Svarta Adligheten och varför samtliga monarker, även utomeuropeiska sådanna(!) vänder sig mot det Brittiska Kungahuset när det gäller att hylla Konungahus. Det är även när man förstår detta som man inser varför The City of London är i stort sätt självständig från övriga delar av landet och betraktas även som ett andligt centrum för den globala eliten kallat "New Jerusalem".

4 kommentarer:

 1. Min vän Lutheranismen har alltid varit en hednisk rörelse.

  Läs på om Lutheranismen:
  http://jesus-is-savior.com/False%20Religions/false_religions.htm#lutherans

  Martin Luther var ju en REFORMERAD Romersk Katolik och Romersk Katolicism vet du troligtvis är Babylonisk Mysteriereligion i Fåraklädsel.

  Vad Martin Luther ville var ju att REFORMERA, dvs. att förändra den Katolska kyrkan.

  Vad Bibeln säger oss är att jäst (som är en symbol för synd i Bibeln) jäser hela degklumpen:

  1 Corinthians 5:6 Your glorying is not good. Know ye not that a little leaven leaveneth the whole lump?

  Galatians 5:9 A little leaven leaveneth the whole lump.

  vidare så kan man ju inte reformera om hedendomen och få den att bli Kristen, för det krävs att man föds igen, precis som Jesus förklarar för Nicodemus i John 3.

  John 3:7 Marvel not that I said unto thee, Ye must be born again.

  läs hela kapitlet i din King James.

  Men det är inte speciellt svårt att se varför Lutheranismen är som den är, den har aldrig varit Kristen, det har säkerligen funnits Kristna människor organisationen genom åren, folk som varit dåligt pålästa när det kommer till Bibeln och jämföra den med vad Lutheranismen lär ut (för vanöigt folk var ju förhindrade att läsa Bibeln, man var ju alltid tvungen att få allt presenterat via prästen som filter, istället för via den Helige Anden som det enda filtret).

  Tittar du på hela Reformation så hörs det ju även i namnet att målet var att REFORMERA den Katolska Skökan, en riktig Kristen förstår ju att du inte kan reformera något som är korrupt, det enda du har gjort är att reformera det korrupt till något som ser annorlunda ut men som fortfarande är lika korrupt som innan, dvs. addera mer fåraklädsel, det Reformerade kyrkorna är ju mindre tydliga i sin hedniskhet för de har klätt sig bättre, men det är som du kan läsa dig till extremt kätterska, och du ser ju själv nu när fårklädseln rycks undan att du har en ulv under fåraklädseln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant.

   Jag har dock tidigare fått höra lögner om Luther. Visst kan man argumentera att REFORMATIONEN som idé är omöjlig att göra om skökan i Rom till något Bibliskt.

   Till exempel så har lögner om honom spridits gällande vad han sagt eller inte sagt och om att han skulle vara en rosenkreuzare. Allt detta visade sig vara osanning.

   Det finns vissa drag bland protestanter som märks inte kan vara av godo. Och där har vi så klart de element av rosenkreuzare som skulle ta över den protestantiska rörelsen och föra den tillbaka in i gnosticismen.

   Jag tror dock att Wycliff, Luther, Huss, Erasmus och många fler läste själva Guds Ord och inspirerades av sanningen som gjorde dem fria. Ifall deras utgångspunkt av reform var felaktig kan jag förstå. Samtidigt kunde de peka rakt ut det som står i Bibeln om Skökan.

   Det ledde till ett större väckelse jämfört med hur det var under medeltiden för Waldenses och Albigenses.

   Radera
 2. Så du har här fel i att det rör sig om en infiltration, det har hela tiden rört sig om en del av det sataniska.

  När du koncenterar dig mer på Bibeln och jämför med den kontra det jordiska så kommer du lättare att se igenom detta, det är när du litar mer till de här källorna som ibland är lika mycket lögnare som NWO, som driver sina egna agendor (ofta är dessa konspiratoriker själva new age, islam eller olika typer av socialister och alla de grupperingarna är ju själva konkurrerande delar av NWO, man har snarlika globala mål, helt enkelt Satan kungarike som slåss intert, bara titta på Wikileaks och Assange som är så blodrött som det kan bli som nu slåss mot de andra blodröda inom Svensk Massmedia. Interna stridigheter.

  Jesus talar ju om detta när fariséerna försökte fälla honom för blasfemi när han kastade djävlar osv. i Matthew 12:22-37

  De blev hårt ägda, de har fortfarande inte kommit över hur hårt ägda de blev av Gud flera gånger om. Blir full i skratt varje gång för de påminner mig om dagens Illuminater, NWO fjantar och resten av alla de förlorade, det är samma idioti som härskar bland de, de har lite temporär makt nu för att förevigt brinna i elden, vi snackar a bum deal extraordinaire.

  Glöm aldrig:
  Matthew 16:26 For what is a man profited, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? or what shall a man give in exchange for his soul?

  1 John 5:19 And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickedness.

  2 Corinthians 4:3 But if our gospel be hid, it is hid to them that are lost:
  2 Corinthians 4:4 In whom the god of this world hath blinded the minds of them which believe not, lest the light of the glorious gospel of Christ, who is the image of God, should shine unto them.

  (den här världens gud är Satan, han manifesterar i många former, bland annat Katolska kyrkans gud, Lutheranska kyrkans gud, islams gud, new ages alla gudar, buddhismens gudar eller icke gudar, hinduismens gudar osv. osv.)

  SvaraRadera
 3. Det är ju som video du slänger upp från SaladinDerKurden, han representerar ju NWO i dess islam form.

  Kika in den här videon om du inte redan gjort det:
  The Mystery of Mecca
  http://vimeo.com/22902966

  Fem gånger om dagen tillber han den idolen.
  Vidare hade han vetat det så har Storkyrkan ett flertal av dessa "Eye of Providence", symbolik som är strikt förbjuden i Bibeln.

  Vi har ett klassiskt fall av kettle meet pot och det som jag skrev ovan att vi ser intern strider inom NWO, eller Satanic NWO som det borde kallas då det hela är sataniskt och alla de religioner och fler är NWO, detta är Jesus vs. Satan, de som inte är på Jesus av Bibelns sida står på Satans sida, det är inte svårare än så, jag menar Saladin Kurden kommer ju brinna i samma helvete som dessa illuminater som han "avslöjar". Tragiskt för den killen men kan man inte se att man idoldyrkar så ser man inget annat heller.

  Vidare tror jag du kan finna den här intressant:
  http://vimeo.com/23479597

  om Bin Laden.

  SvaraRadera