söndag 11 mars 2012

CNN, Al-Jazeera, BBC, 24France och "Danny Boy"; alla avslöjade lögnare på bar gärning!

Presstitution. Jag har vid ett antal tillfällen skrivit om hur internationell media medvetet ljugit för oss om läget i Lybien och nu gör samma sak när det gäller Syrien. Nu är det så uppenbart att ingen kommer att kunna "lägga locket på" längre! Följande video visar hur "Danny" (som jag tidigare skrivit om) tillsammans med ett al-Jazeera team förbereder en tillverkad och helt fejk live sänt reportage för CNN om vad som sker i Syrien för att åter igen be om att FN ska komma in och bomba sönder sitt kära Syrien.På andra sidan har vi så klart CIA-agenten Anderson Cooper. Att de har gått så här långt med sin propaganda för att störta Assad visar att de tänker verkligen gå in någon gång snart. Kanske även den här månaden. Men det är inte bara "Danny" som arbetat stenhårt som propagandist åt eliten. Al-Jazeera gör sitt för att sunni islamisterna ska kunna störta Assad. I följande klipp ser vi Khaled Abu Saleh gör sitt bästa som korre för att ljuga om vad som sker i Syrien med al-Jazeeras Abou Alyaman på andra sidan.Det är alltså från dessa agenter som MSM får sina reportage ifrån. Inte nog med det visar följande video hur islamistiska terrorister slår till mot en oljeraffinaderier i Homs den 8 februari. Detta användes dock av kamerateamet för att visa hur Assad-regeringen går till attack mot sin egen befolkning, trotts att det var terroristerna själva som utförde dådet!Under tiden har vi västerländska korrespondenter på plats för att skönmåla vad terroristerna sysslar med och få dem att framstå som frihetskämpar. Här ser ni 24France skönmåla islamisterna.BBC har redan konfronterats av syriska folket och är klart misstänksamma över vad de västerländska journalisterna egentligen sysslar med.Rapporter har även kommit om att franska DGSE-agenter har fångats på plats i Syrien efter det att oppositionsstyrkorna tvingats backa i vissa områden i Homs som kontrollerades av rebellerna.Under tiden gör Obamaregimen vad han kan för att inleda en attack mot Syrien. Liknande förberedelser kommer vi att få se i Europa, och ja även här i Sverige. Förmodligen med bombvänsterns välsignelse.

4 kommentarer:

 1. Återigen ett val mellan pest eller kolera.

  Har Huset Saud bestället ett kalifat eller är det Erdogan som beställt ett kalifat?

  SvaraRadera
 2. Två länkar till lite artiklar som kanske kan få dig att se den mycket större bilden:
  http://www.crossroad.to/articles2/forcing-change/index-teichrib.htm
  http://www.crossroad.to/text/articles.html

  SvaraRadera
 3. Henry Kissinger sa nästan precis för ett år sedan att det vi ser idag (den sk arabiska våren) är bara början till något mycket större.

  SvaraRadera
 4. Lever den gamla djävulen ännu (Kissinger alltså)? Trodde han dog för flera år sedan så maskäten som han är.

  Men han har rätt att det här är bara början på mycket större och värre saker. Om Assad faller så kommer han framstå som en pudel mot vad som komma skall.

  SvaraRadera