onsdag 14 december 2011

Kungen hatar Åkessons nationella grundsyn.

Vår fransk-tysk ättade konung har förmodligen mer gemensamt med andra europeiska "kungliga" familjer än med svenska folket. "Vår" kung är nämligen en kombination av Bernadotte med Saxe-Coburg-Gotha husen. Och för dem som är väl kunniga inom det som kallas "Bloodlines", så vet vi att Saxe-Coburg-Gotha är släkten som är ingift med så väl bankmaffian så väl som med de darwinistiska eugenistförespråkarsläkten. Därmed är vår nuvarande Kung en del av eliten, om än en bra bit ner för pyramiden.

Han är en frimurare som dessutom delar ut jesuitiska medaljer till kommunister. Hans far så väl som hans svärfar sammarbetade väldigt nära med nazister och hans äldsta dotter, vår kronprinsessa, är en av Sveriges främsta förespråkare av massinvandring och "mångfald".

Jag vet, det låter som ett dåligt skämt. Men så ser det ut i verkligheten. Vi styrs av landsförrädare både politiskt och symboliskt. Så när ett parti som har en nationalistisk grundsyn kommer in i Riksdagen, blir denna familj inte särskillt glada. SD har inte samma bakgrund som övriga partier. De är inte ett parti som sätter internationalismen och elitens bästa först, utan svenskarna först. Och det är kanske det som denna Blodlinje familj avskyr.

Se bara hur Kronprinsparet ler glatt när de får stå med en tvättäkta kommunist som Lars Ohly, som till varje pris försvarat de kommunistiska diktaturer.


Breda leenden så klart. Men en nationalist som gärna vill värna om Sverige, dess särart och dess nationella suveränitet. Så blir det inte lika glatt hos det svenskfientliga släktet.Inte lika glada. Men det är värre än så. Kolla in vilken förakt Kungen känner för en enkel man som helt enkelt är ett problem för etablissemanget.Ja, det finns en hel del sådanna bilder. Det är ingen slump att SD behandlas så här. Kungen är lika mycket landsförrädare som sju-klöven. Det finns ingen anledning att visa en landsförrädande frimurare vår respekt. Låt oss inte låsas in i en brittisk definition av konservatism, när vi har en amerikansk definition som skulle gynna SD mycket mer.

För en svensk republik, med en sann patriot som president, tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar