lördag 24 december 2011

LARM! Laboratorier i USA och Holland har skapat ny, muterad och extremt smittsam H5N1-influensa!

Vetenskapsmän i Madison, Wisconsin, USA och i Rotterdam, Holland, har båda skapat en ny form av den dödliga H5N1. Denna dödliga form av H5N1 är extremt smittsam särskillt mellan människor. Nu pratar vetenskapsmän om att det här är teknologi som inte får nå "terrorister". Och Hillary Clinton varnar samtidigt för en biologisk terrorattack. Detta trotts att den amerikanska staten betalade just dessa vetenskapsmän för att undersöka hur en influensa skulle kunna mutera för att bli ett större hot mot folket! Amerikanska staten har försökt göra allt för att censurera denna kontroversiella experiment. Kritiker menar att det är för sent att behärska den nya muterade influensan.

När CNN-reportern frågar om wetenskapsmannen ångrar arbetet, så svarar han att det var nödvändigt att veta ifall det denna typ av influensa kunde skapas då många inte trodde på det, och att det skulle då alltid finnas en fara i att terrorister får tag i teknologin för att skapa influensan. (Det mina damer och herrar är vad jag kallar ett bedrägligt uttalande).

En del frågar sig ifall det här kanske hänger ihop med FN:s avbefolkningsprogram, då man pumpat ut propaganda till massorna om att vi skulle vara överbefolkade och att genom att sprida sjukdommar kanske man skulle kunna reducera världensbefolkning.
2 kommentarer:

 1. Det är den sida av Ron Paul som man skall titta mera noggrant på;
  http://tarpley.net/2012/01/05/ron-pauls-1-trillion-of-austerity-cuts-would-ravage-us/

  SvaraRadera
 2. Jag känner till Webster Tarpleys inställning i frågan. Han är kungen av geo-politik och säkerhetstjänster.

  Men han är en före detta LaRouchare. Och är helt fel ute när det gäller ekonomiska frågor. Han är till exempel för EU:s tobinskatt som Bryssel vill tvinga på oss alla.

  Tarpley har mycket bra och intressant info. Men när det gäller ekonomi är han helt ute och cyklar. Han hyllar även Illuministen FDR och Rothschild agenten Hamilton.

  Värst av allt går han på Jeff Rense program. Rense är en jesuitisk koadjutör. Hans webbsida försvarar den Hedniska Vatikanen och erkänner inte den sanna 1611 översättningen av Bibeln.

  SvaraRadera