måndag 18 mars 2013

Därför tog jesuit-Påven namnet Franciskus I.

Sankt Franciskus av Borja. 
Jorge Mario Bergoglio fick som Påve namnet Franciskus I. Detta är så klart ingen slump. Han är trots allt jesuit, och jag kommer att förklara varför alldeles strax.

Först vill jag bara svara på frågor jag fått via mejl gällande St. Malachys profetsior. Enligt en artikel i WND så stämmer uppgifterna om Jorge Mario Bergoglio mycket bra överens med Malachys profetsior. Enligt Tom Horn och Cris Putnam, så är argentinaren Bergoglio "Petrus Romanus" (alltså Peter Romaren, sista Påven) från Malachys profetsior. Dels att Bergoglio har romerska (italienska) rötter och att han nämns (enligt dem) efter italienaren Francisco di Pietro (alltså efter Peter). Därmed blir Bergoglio enligt dem Peter Romaren och sista Påven. (Lite långsökt).

Jag är inte lika övertygad om detta. Många sa förut att Benediktus skulle bli den sista Påven. Men de hade uppenbarligen fel. Må jag påminna er om att den sista Påven kommer endast att komma när den Nya Världsordningen är redo, det är då Vatikanen kommer att "tappa masken" och visa öppet sitt hedniska grund och det är här som folk kommer alla att se tydligt att de dyrkar Babylon, då alla religioner blir till en världsreligion. Det är först då jesuiterna kommer att förinta de konservativa fasaderna i den romerska kyrkan inifrån. Men detta kan endast ske, när alla andra pusselbiterna är på plats, både ekonomiskt, socialt, politiskt, teknologiskt, kulturellt och vetenskapligt. Det är enligt mig fortfarande ett antal decenier kvar tills vi är framme där. Den nya Påven är äldre och har dålig hälsa. Han lär inte vara mer än 10 år om ens det. Han lär bli relativt kortvarig. Möjligheten i framtiden är också att en Svart Påve blir Påven. (Och för nya läsare så menar jag inte en negroid, det lär komma ganska snart, utan jag talar om jesuit-generalen).

Men det mest relevanta och kanske mest intressanta med den nya Påven är den verkliga anledningen till varför den första jesuit-Påven heter Franciskus. Den första jesuit-Påvens påvenamn, är i själva verket en hyllning till Jesuiterordens grundare Sankt Franciskus Borja. Franciskus Borja tillhörde de mäktiga "blodlinjerna" via just Borja-släkten. Hans gren tillhörde Spanien och han var en av Aragons (Aragoniens) Tempelriddare i Spanien.

Efter Vatikanens klappjakt på Tempelriddarna som kullminerade i Jaques De Molays avrättning i Frankrike, så flydde de undan och gömde sig i Skottland och bildade så småningom den Skotska Riten. Vilket skulle bli början till det vi idag kallar för frimureri. De var i grunden gnosticister som hade lärt sig sina luciferianska riter, läror och övningar då de befann sig i Outrimer och mötte med de muslimska assasinnerna. Det är härifrån Tempelriddarna fick all sin ockultiska kunskap.

Tempelriddarna i Aragonien fick dock en fristad, och förföljdes inte av Påven. Det skulle bli den här grenen av Tempelriddarna som så smånigom skulle bilda dagens Jesuiterorden.

Anhängarna av den felaktiga teorin som anklagar judarna för allt tycker om att påpeka att Adam Weishaupt var jude och att Ignatius av Loyola var också en jude. Dessa ses ofta som grundare för den Bavariska Illuminati respektive Jesuiterorden. Sanningen är att de båda bara var judiska frontfigurer åt "blodlinjerna". Den verkliga grundaren av den Bavariska Illuminati var Knight of Malta (SMOM), Alessandro Cagliostro (ytterliggare en Tempelriddare alltså); Och den verkliga grundaren av Jesuiterorden var Sankt Franciskus av Borja.

Tempelriddarna grundade dagens banksystem och de ordnade även de moderna säkerhetstjänster. De bildade hemliga sällskapsorden. Anledningen till att jesuiterna blev så mäktiga anses vara att de var bland de första mäktiga orden som fick tag på Sun Tzus Krigskonsten då Marco Polo återvände från Kina.

Genom att kontrollera Vatikanen som de gjort sedan 1700-talet så kontrollerar de alla Tempelriddare, som i sin tur kontrollerar alla frimurare som i sin tur kontrollerar alla hofjuden (sionister/judiska mystiker).


1 kommentar: