onsdag 27 mars 2013

50% av brittiska familjer har bara ett barn.

Inga syskon för lille Edward. 
En stor framgång för globalisternas malthuseanska Agenda 21, då hälften av de brittiska familjerna numera endast skaffar ett barn. Ja, vi i Europa är på väg att införa ett ettbarnspolitik likt Kina, fast utan att ens behöva lagstifta om det. (Vi svenskar ligger inte särskillt långt efter britterna heller).

Det har blivit dyrt att ha barn menar en del. Och i de flesta familjer idag så jobbar båda föräldrarna. I just dessa fall så, blir det väldigt dyrt att betala för någon att sköta barnen, därmed blir fler barn helt uteslutet för många föräldrar.

I vissa fall väljer mamman att stanna hemma. Men där straffas hon istället av skattetrycket och välfärdsstaten. Stater i Europa har via det höga skattetrycket helt enkelt gjort det olönsamt att skaffa barn.

En studie menar nu att om bara 15 år, kommer de syskonlösa barnen att bli den nya normen i England. Paret Karl och Samantha Richardson är bara ett av dessa par som endast skaffar ett barn. Det är helt enkelt för dyrt för en medelklassfamilj i England att välja att skaffa fler än ett barn.

Barn som växer upp med endast en förälder har också vuxit markant. Bland nyinflyttade invandrare från Asien är det föga förvånande lite bättre siffror. Där kan barn ha två eller tre syskon. De flesta av dessa föräldrar lever dock på bidrag. Men allt som allt, så kommer även dessa antal att sjunka med tiden.

Den malthuseanska globala eliten talar om för världen om "överbefolkning" samtidigt som sanningen enligt deras egna rapporter är att världens befolkning kommer att peaka omkring år 2040. Vi är nu alltså mindre än tre decenium innan vi når världsbefolkningens peak, sen kommer befolkningsantalen bara att fortsätta att rasa i ökande takt, samtidigt som eliten talar om för oss att "överbefolkningen" är ett stort hot mot mänskligheten.


1 kommentar:

  1. Samtidigt låter man bekosta barnafödande hos muhammadanerna.

    De praktiskt belönar dessa bidragsparasiter och uppmuntrar de att få många barn trots att barnen växer upp till helt odugliga individer.

    Är tanken att man ska radikalisera dessa så de spränger bort fler människor?

    SvaraRadera