lördag 25 augusti 2012

The FED förbereder QE3!

Nu varnar Peter Schiff för att QE3 (kvantitativa lättnader) kan komma redan till hösten, innan valet! Vad innebär detta? The FED, alltså USA:s centralbank, kommer att dra igång sedelpressarna på ett grovt obehagligt sätt, vilket på kort sikt kommer att ge Obama möjligheter att investera i ekonomin, men som på längre sikt kommer att skapa inflation och även en devalvering av den amerikanska dollarn. Risken finns även att USA:s dollar hamnar i hyperinflation om The FED fortsätter med sina keynesianska lösningar.Köp Guld hos:

Guldcentralen.

Köp Silver hos:

LibertySilver.

4 kommentarer:

 1. Något som kommer vara mer värt än guld är böcker (i papper) som lär ut olika färdigheter som man har nytta av vid en kollaps.

  SvaraRadera
 2. Salt är en annan sak som kommer öka i värde ordentligt.

  Fler tips:
  120 Powerful Pieces Of Advice For Preppers
  http://endoftheamericandream.com/archives/120-powerful-pieces-of-advice-for-preppers
  Preparing for Economic Collapse
  http://www.shtfplan.com/emergency-preparedness/preparing-for-economic-collapse_05172011

  SvaraRadera
 3. Guld och Silver är det enda av värde som du kommer att kunna använda som valuta om det kommer en kollaps. I just det här fallet pratar jag inte om en kollaps men en devalvering av valutan.

  Guld & Silver är det enda sättet att försvara pengavärdet. Kom ihåg, det är inte Guld och Silver som går upp! Det är papparspengar som går ner!

  Andra saker som salt, mat och andra förnödenheter kommer också att gå upp. Men du kommer inte att kunna använda det som valuta på samma sätt som Guld & Silver.

  SvaraRadera
 4. Visst men jag talar om en total kollaps vilket kommer, bara titta på Rev.6 och framåt.

  Vi snackar "Post Apocalyptic" typ av värld.

  SvaraRadera