torsdag 2 augusti 2012

Jonas Sjöstedt + IMF = Sant!Inte nog med att den så kallade borgerliga regeringen slösar bort massvis med skattebetalarnas pengar istället för att genomföra välbehövliga skattesänkningar för ekonomin, nu kom IMF med skarp kritik mot vår nuvarande regering och menade att Sverige var för dåliga på att slösa bort medborgarnas pengar. Eftersom IMF-maffian gärna vill se slösande konsumtion istället för sparande, förväntade de sig att man skulle utnyttja de låga räntorna för att slösa ordentligt.

Kanske medborgarna slösar bort sina pengar på grund av de extremt låga räntorna. Det finns många studier som kommit ut den senaste tiden som tyder på att de flesta medborgare har inte särskillt mycket sparkapital. Här är det snarare staten som sitter på pengarna. Och eftersom slöseriet uteblir så är inte IMF särskillt nöjda med Sverige och menar att regeringen Reinfeldt bidrar till obalanserna i världsekonomin. IMF vill gärna se en expansiv ekonomisk politik från Sverige. Precis som Jonas Sjöstedt.

Om folk inte visste det här redan, så blev det tydligt efter dagens debatt i SR:s Studio Ett. Jag har tidigare skrivit om Jonas Sjöstedts bakgrund med tydliga kopplingar till FN genom frugan. Jonas Sjöstedt har varit tydlig med att stödja Club of Romes klimatalarmistiska lögn och allra värst av allt stödjer han NATO:s al-Qaida vår i arabvärlden.

Det tragiska i det hela var att Sjöstedts motdebbatör, kristdemokraten Anders Sellström, lovade ordentligt med slöseri till hösten. Så vi kan vänta oss rejälare satsningar på massinvandringsindustrikomplexet och en massa annat som vi egentligen inte behöver, men som varken IMF eller Sjöstedt har särskillt mycket emot.

Jag vill vara tydlig med att säga att det är inget sammanträffande att Sjöstedt tenderar att hålla med IMF, NATO, FN och andra globalistiska organisationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar