lördag 11 augusti 2012

Kontrollerad opposition inom Riksbanken.

Bankmaffians lilla hjälpare: Lars E O Svensson. 
Riksbankens ledamot Lars E O Svensson kritiserar Riksbankschefen Stefan Ingves för att hålla räntorna för låga. Ja, ni hörde det rätt. Inte nog med att räntorna varit rekordlåga under Stefan Ingves, denne Svensson anser att vi bör ha än lägre räntor för att låta pengarna bli än billigare och skuldfesten nå total klimax i dårhuset Sverige. Det är tydligt att här i Sverige lär man sig inte av sina misstag.

Skuldfesten är något som är helt irrelevant för keynesianer och övriga vänsterekonomer, då de gärna ser snabba resultat utan att se på konsekvenserna av deras beteende. Men var så säker att den riktiga krisen är på väg hit. Och det blir landsförrädande dårar som Stefan Ingves och Lars E O Svensson som kommer att ta oss dit, inte Anders Borg.

Svensson kritiserar Ingves relation till amerikanska centralbanken The FED. Intressant kritik, med tanke på att Svensson själv varit anställd av Bernanke i Princetonuniversitetet. Så det är inte så konstigt varför Svensson är ytterliggare en keynesiansk agent åt den globala eliten. Denne hycklaren kritiserar Stefan Ingves för något han har i sitt CV. Han är förmodligen bara sur på att han själv inte är Riksbankschef och får gå på möten med de stora pojkarna.

Hur man än vrider eller vänder på det hela, så är det extremt låga räntor och massinflation vi får från Riksbanken. Tro inte ett ord på denna bedragare till ekonom. Han är lika förrädisk som sin mästare Ben Bernanke, som idag är chefen för The FED i USA.

2 kommentarer:

 1. Det vore högst intressant att ha en diskussionsklubb om dessa livsavgörande ämnen.
  Stockholm fungerar för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bor inte i Stockholm men du kan söka dig till Sveriges gren av von Mises Institutet.

   Radera