tisdag 7 augusti 2012

Putin får smaka på subversiv kommunistisk attack.

"Pussy Riot". 
Rent spekulativt. Men mycket tyder på att "Pussy Riot", som idag rör upp känslorna i Ryssland, är samma (eller liknande) sortens subversiva attacker väst fick uppleva från Sovjet Unionen mot västerländsk kultur.

"Pussy Riot" blev nu kända internationellt för detta och för att ha utfört liknande symboliska attacker mot rysk kultur och kanske i synnerhet mot Putin. En revolution med fasaden inifrån, fastän det är en attack utifrån. Detta är nog mer än bara dålig PR för Ryssland.

Dessa spekulationer blir bara tydligare när Tavistock Institutes lilla frontfigur, Madonna, ger sitt stöd till denna degenererade landsförrädande del av Ryssland. En manipulerad ungdomsarmé kan lätt förändra ett samhälle till det sämre. Det fick vi uppleva 1968, inte minst här i Sverige. Vill man veta mer om detta, så är det viktigt att känna till Tavistock Institute. Så för er som aldrig hört talas om institutet lämnar jag en kort introduktionsvideo, så även ni kan få fortsätta i er egen forskning.


1 kommentar:

  1. Här ett mongo som syr igen munnen på sig själv:
    http://www.dn.se/kultur-noje/musik/syr-ihop-munnen-for-pussy-riot

    "Han bar en skylt där han jämförde Pussy Riots aktion med den bibliska berättelsen om hur Jesus driver månglarna ur templet, rapporterar SVT:s "Kulturnyheterna"."

    Vad han inte verkar fatta är att Pussy Riot är månglarna i templet tillsammans med sina finansiärer.

    SvaraRadera