onsdag 8 februari 2012

Hur man behandlar en insider.

propagandanisse
Det är väldigt mycket tjat nu med drag hjälp av CIA-agenturen Anonymous tillsammans med diverse vänsterbloggare och MSM kring vad som sker med Assange-cirkusen. Även högerbloggare verkar gå på denna CIA-bluff.

Vi vet ytterst lite om vad som hände och det som vi fått rapporterat kan vi inte heller framhålla som sanning. Men det finns en skillnad i hur vissa behandlas jämfört med vissa andra. Vi måste först förstå hur Wikileaks introducerades till oss av Pentagon genom den nuvarande vetenskaps Tzaren i Obama administrationen Cass Sunstein. Detta gjorde han 2007 hos Washington Post. Han förklarade även hur CIA, Pentagon, den amerikanska militärindustriellakomplexet (tja vad man nu vill kalla det) skulle föra sitt framtida informationskrig. Wikileaks är med andra ord deras operatör. Kan man Assanges bakgrund förstår man varför Wikileaks har starka band till eliten och varför även CIA-agenturen Anonymous gör vad de kan för att dra uppmärksamhet kring Assange.

Konst av David Dees.
Men låt oss jämföra honom med till exempel David Dess. En konstnär som gör konst som verkligen kan kallas som kontrovesiellt för eliten och som pekar på massvis med problem med till exempel vaccinindustrin, eugenic, öppna gränser, EU och NAU -regionalism, klimatbluffen, centralbankernas massinflation och låga räntor, massmedias hjärntvätt av allmänheten, ja, lista blir väldigt lång om man ska gå igenom allt. Men faktum är att David Dees befann sig i Sverige för inte så länge sen. Sedan han hade börjat med sin kontroversiella konst har han i stort sätt levt på flykt, vilket ledda till att han flyttade till Europa. Först i Sverige kunde han leva i lugn och ro för ett antal år. Ända fram till 2010, då han fick uppleva hot och varningar.

Efter att ha levt sju år i Sverige fick han höra från vänner att det kanske var bäst för sin säkerhet att han lämnade landet för hans säkerhet. Tydligen så hade SÄPO varit på besök hos honom medans han var ute. Han märkte det då de lämnade saker ändrade. Förmodligen medvetet för att låta honom veta att någon hade varit där. De lämnade till och med dörren öppen, trots att han viste att han hade stängt och låst den. En massa sådana märkliga fall där han fick höra märkliga ljud osv. Misstankar finns att även MOSSAD skulle ha varit på plats.

Om ni vill läsas mer om varför David Dees lämnade Sverige kan ni läsa det här. Poängen med det här inlägget är att jämföra med fallet Assange och hur fake det hela är med tanke på hans starka band till eliten. Och egentligen hur okontroversiell figuren egentligen är. Ändå får denna figur spaltmeter bland massmedia på internationell nivå. Något att ha i åtanke. Assange är själv en insider. Det var inte Dees.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar