onsdag 15 februari 2012

Sammanslagning av opinionsmätningar för janrari 2012.Detta är sammanslagningen av opinionsmätningarna för januari 2012. Detta efter 7 mätningar då Sentio-mätningen saknas. De hade antagligen nyårsledigt. Sammanslagningen är fortfarande intressant i sig.

Resultat:

M 34,40%
S 24,10%
MP 12,00%
V 7,50%
SD 6,50%
FP 5,90%
C 5,20%
KD 3,40%
Övr. 1,00%

Analys:

Socialdemokraternas turbulens kulminerade under januari med Håkan Juholts avgång. Ett unikum för partiets historia. Inte ens jag som en av socialismens starkaste kritiker skulle förväntat mig detta. Men hans avgång väcker fler frågor än svar. Vem var det som gav honom denna position? Vad var hans syfte? Vi vet inte vad denna episod riktigt var, det vet inte heller deras fåraktiga (dåraktiga) väljare heller. Men det är klart att de skäms bort från partiet.

Tajmingen för Juholts avgång är däremot perfekt tajmat för FN-lakejen Sjöstedt som nu tar över VPK. Nu vet fåren vart de ska, och vallhundarna, dvs media, vet precis hur de ska fösa dem in hos den globalistiska agenten som med största säkerhet kommer att dra sin politiska utgångspunkt från FN:s grundare och övriga eugenistiska bankmaffia som så klart vill se en "humanitär insatts" i Syrien.

Wallenberg ungarna i MP har även lyckats samla på sig lite mer stöd. Samtliga av de borgerliga verkar ha tappat ett litet snäpp. De flesta av mätningarna gjordes före Odells-alliansens slutliga battalj mot Hägglundarna.

Å andra sidan lyckas SD höja sin lägsta nivå som väntat, men inga av mätningarna gav dem sitt högsta nivå. Utan nu fick de nöja sig med mätningar som håller sig närmast medianvärdet. Även om en ökning sker, så sker den väldigt långsamt hos SD.

De verkar ändå ha de mest lojala väljare jämfört med de som slänger sig efter den kandidat som media gärna hyllar. Och i år är det nog Sjöstedt som media gärna vill visa upp. Dock har vi gott om tid att avslöja hans hyckleri. Jag vet att jag lär gå runt med utdrag ur hans röstnignsresultat för att avslöja denne kimatalarmistiska, al-Qaida-stödjande, bankmaffia-insidervänliga FN-lakej. Ser faktiskt fram emot det.

Källa: status.st

1 kommentar:

  1. Vad har det för betydelse med opinionsmätningar när vi står inför en möjlig konflikt som kan svepa hela genom världen? Det var samma strax innan 2-a världskriget. Det kom för de flesta som en total överraskning. Eliten tycks hålla våra hjärnor i ett stadigt strypgrepp och samtidigt förbereder för the last man standing show. Man kan säga ett och annat om Putin men stålmannen i Kreml kan vara vår sista räddning. Han ser igenom taskspelet på vägen mot en befolkningsreduktion med flera miljarder själar.

    SvaraRadera