torsdag 10 januari 2013

Centerpartiet kan gå stärkta ur "krisen".

C-ledaren Annie Lööf. 
Så väl massmedia som alternativ media har gått ut i en gemensam attack mot Centerpartiet, dock av helt olika anledningar. De flesta som har följt den här bloggen vet att Det Opåverkade Sinnet stödjer SD. Men detta betyder inte att SD är perfekta, eller att 7-klövern inte kan göra något rätt.

Det finns mycket ignorans kring det som sker inom Centerpartiet just nu, både från MSM så väl som från alternativa medier. Jag tänkte ta tillfället i akt att förklara vad det är som pågår inom C och varför de attackeras så intensivt från sidor med helt olika politiska agendor. Mycket av det här har dessvärre med ren och skär ignorans att göra.

Först bör vi förstå vilka falanger det är som strider. För att förstå detta måste vi gå bakåt i partiets historia en sväng. Centerpartiet hette en gång i tiden Bondeförbundet. Det var ett bondeparti, ett klassiskt konservativ högerparti för vanliga Svenssons ute på landet som inte ville betala höga skatter och regleras av staten. De röstades fram av vanliga svenskar från landsbyggden som i själva verket var som ett motpol till marxisterna inom SKP (eller VPK). En av dem var min egen farfars far, en typisk högerman som skälde ut grannar som försökte få honom att rösta på kommunisterna.

Vad var det som hände sen? Jo, 68-rörelsen kom, och skapade sin kulturrevolution, men inte bara inom de progressiva partierna (dagens V, S och FP), utan även inom dagens Centerparti. I spetsen för detta fanns en man som hette Olof Johansson. Han drev partiet så smånigom till vänstern. Ända fram till dagens socialliberala C. Konservativa kallade honom för "Åsa-Nisse-marxist". CUF, och så småningom hela Centern smittades av denna förändring till den grad att även Thorbjörn Fälldin påverkades.

När vänstervindarna blåste som hårdast på 70-talet, bildades Timbro som en motreaktion till det politiskt ensidiga och vänsterinriktade dagordningen. Timbro, kan man säga var dåtidens Avpixlat fast för marknadsliberaler, istället för invandringskritiker.

Vi spolar fram till nutid. Idag sker en inre kamp inom Centern mellan Åsa-Nisse-marxister och Timbrofalangen. Idag skrev Olof Johansson (uppenbarligen orolig) över att Centerpartiet hade infiltrerats av Timbro, och att partiet har ett "Timbroproblem". Det är sant. Men det är inte nödvändigtvis negativt för C. Däremot är det så klart negativt för Åsa-Nisse-marxisterna som i stort sätt säger ja till allt som Reinfeldt har att säga.

Plattskatt, skulle inte bara vara rättvisst för Sverige, men också bra för ekonomin. De som inte gillar plattskatt är de som tycker det är okej att ta från de som är mer produktiva för att ge till de som är mindre produktiva. Detta är inte bara omoraliskt, det är också korkat, då det faktiskt är de rikaste som betalar mest till staten. Skulle de inte göra det, skulle de kunna spara eller invester, något som skulle kunna få ekonomin att växa.

Månggifte. I den här punkten tycker jag dels att medier så väl etablerade som alternativa varit mycket orättvisa. Frågan handlar inte om att vara för månggifte, utan snarare emot att staten ska lägga sig i denna process. Som jag nämnde tidigare är centerliberalernas största problem hur inkonsekventa de är. Om inte staten ska lägga sig i vem man ska gifta sig med, så borde man rimligen kunna återinföra religionsfriheten i det här landet, och tillåta präster att neka homosexuella att få vigas i deras kyrka. Det vore det mest liberala, i synnerhet om man inte vill att staten ska lägga sig i.

Fri invandring. Om Centerpartiet inte längre är ett socialliberalt parti, som vill behålla välfärdsstaten, kommer inte en endaste analfabetisk somalier att söka sig till det kalla Norden. Så är det! C kan sätta stopp för massinvandringen på ett väldigt effektivt sätt, genom att helt ta bort samtliga bidrag och försäkringar för alla. Och då menar jag alla! Jag kommer att göra många liberala besvikna när jag säger detta, men faktumet är att dessa 31 miljoner "nybyggare" från Somalia inte kommer hit om ni stänger av den stora magneten.

Slopad skolpolitik. Återigen, en mycket effektiv lösning för att sätta ett stopp för fördummningsindustrin. Återinförande av hemskolsundervisning borde vara en prioritet för konservativa. Flera undersökningar har visat att barn som varit hemskolade klarar sig bättre i kunskapsprov än barn som gått på statligt finansierade skolor. Här ett exempel från 2011.

Alternativ media och bloggar attackerar C nu på grund av ignorans. Det är den enda förklaringen jag finner. I många av dom här punkter håller konservativa egentligen med de liberala. Problemet kommer när det gäller värdefrågorna. Där befinner sig konservativa och liberala i olika planeter. Liberala kan säga att de är för månggifte och fri invandring utan att känna obehag. Detta har konservativa svårt för. Men jag ber er att tänka lite mer öppet, så kanske ni inser att liberalernas värderingar inte spelar så stor roll, när deras politik i praktiken kan få till även positiva aspekter för oss konservativa. Det konservativa skulle kunna göra är att ta dessa förslag, byta ut språket och ompacketera det till något som konservativa kan känna igen sig i.

MSM ogillar dessa förslag, då de känner sig hotade av att deras stora monopolbygge ska rivas. Kulturvänstern vill ha kvar kontrollen över utbildningsväsendet. De vill ha kvar presstödet. De vill ha en stor byråkratisk stat som kan styra och ställa. Det är deras drog, och de är beroende av den. Vi kan hur som helst lungt konstatera att varken MSM eller alternativa medier har gett en nyanserad bild av det hela.

Jag tror att Centern kan gå stärkta ur den här "krisen" (som media kallar allt nu för tiden). Det finns gott om folk ute i landet som är trötta på den socialistiska staten som gång på gång begår övergrepp på sina egna medborgare. Centern har väckt en viktig fråga, den om "statens roll i samhället". Att C vågar vara lite mer rebellisk till skillnad från KD som lägger sig som en matta inför Reinfeldt kan innebära att C gör ett relativt bra val nästa år.

Med allt detta sagt, så kommer jag ändå inte att rösta på C. Dessvärre för deras del har partiet allt för mycket i bagaget. Och det är kanske det som talar emot C just nu. Vad jag kan se, så har de inte slopat de mer radikala punkterna inom miljö- och energifrågorna. De är fortfarande väldigt "gröna" och lika besatta av CO2 som MP. De lär inte bli lika stora ute på landsbyggden efter valet nästa år, som de en gång i tiden var.

12 kommentarer:

 1. En del intressanta punkter där MHV, MEN och det är ett stort MEN där jag inte alls håller med dig och det är denna punkt:
  Fri invandring.

  Jag tror inte du förstår vad denna kött-tsunami är för något, denna kött-tsunami är dels Guds straff över våra nationer för vad vi gjort mot Israel och dels för våra synder, speciellt den ateism som vi ser i samhället, där man skickar folk till helvetet för att man indoktrinerar folk från barnsben till att bli ateister, jag är själv ett av offren för ateisternas lögner och det var inte förrens först i vuxen ålder som Gud hade nåd över mig och räddade mig från mina synder men även ateisternas illdåd mot min person genom att göra mig till ateist mot min vilja genom sin indoktrination, därför jag hyser ett starkt hat gentemot ateismen som fenomen, oärliga och äckligt är det och de metoder de måste använda för att få folk med sig.

  Men tillbaka till Fri Invandring, det är så att kött-tsunamin är så befattad att de ser våra länder som himmelriket och skulle komma i miljontal med eller utan bidrag.

  Titta på USA hur både Central- och Sydamerikas fattiga tar sig till USA trots att de vet att de inte får ett enda bidrag, de tror sig kunna hitta ett jobb och försörja sig.

  Eller varför inte McDonalds människohandel där man sålde arbetstillstånd för 100000-150000 kronor som de betalade av från sin lön.

  Frininvadring kommer leda till ännu mer människohandel, redan nu i Stockholm har vi nigerianska prostituerade precis som man har i Oslo, har själv sett dessa vanka runt på stadens gator och sälja sina tjänster men prostitution är ju numera lagligt, Staten har legaliserat människohandeln, sånt kommer öka.

  Du glömmer ju bort de enorma pengar människosmugglarna tjänar på detta, vidare så blir friinvadring till Sverige en port in i hela EU.

  Fri invandring är livsfarligt men som sagt kött-tsunamin är en del av bestraffningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer mycket väl det du skriver. Och många bra poäng.

   Vad tycker du om diskussionen kring "månggifte". Jag är som kristen självklart emot det. Men rent taktiskt, om staten ska låta bli att reglera giftemål, så kan det i praktiken innebära att vi återfår vår religionsfrihet. Samtidigt kan det öppna dörren för annat obehagligt som kan uttnyttjas. I´m on the fence on this one.

   Jag skrev det här blogginlägget mest för att det inte fanns en någorlunda nyanserad bild av Timbrofalangen, även om jag inte alltid håller med dem i allt.

   Radera
  2. Fri invandring är ju en del av NWO om du tänker efter, NWO är ju Babel 2, dvs. blanda ihop allt.

   Vi såg vad Gud gjorde vid Babel 1, detta är nästa idiotiska försök, förutom att detta är del av vårt straff som nation.

   Jag återkommer till den här enkla artikeln om och om igen då den är riktigt bra:
   https://preparedcitizens.wordpress.com/2009/01/03/drawing-fire-and-ire-the-tower-of-babel-all-over-again/

   Vidare så har ju Sverige som nation glömt bort Gud och de länderna hamnar ju i helvetet, det är dit Sverige är på väg.

   Psalms 9:17 The wicked shall be turned into hell, and all the nations that forget God.

   Radera
  3. Oj glömde svara på månggifte.
   Varför ska vi ha månggifte?

   Som jag ser det är det bara en del i det marxistiska och liberala uppluckrandet av samhällsstrukturen och en passning till muslimerna. Månggifte är ju bara nästa steg på samma attack på äktenskapet som bög"giftermål" är.
   Giftermål har ju ingenting med ateister och annat att göra, det är ett rent hyckleri från deras sida att ta en Kristen sed där en Kristen Man och en Kristen Kvinna inför Gud lovar varandra trohet, vad har en otvättad ateist eller någon annan hedning med det att göra? Inte ett jota, hitta på era egna sambo och partnerskapstermer och håll er borta. Som sagt bara ännu en patetisk attack från denna värld.

   Religionsfrihet ställer jag mig också frågande till, vad är syftet? Religionsfrihet har ju aldrig gällt de Kristna iaf, vi är starkt begränsade i att sprida Evangeliet i världen även i Sverige, samtidigt som en massa otvättade hedningar ska tillåtas att sprida sina lögner här oemotsagda och när man väl kritiserar dessa så betraktas det som hatbrott, wth? Nej jag köper inte alls denna världs metoder, vi har ju 3 huvudfiender och det är ju Satan, Köttet och Världen.

   1 John 5:19 And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickedness.

   Den här världen har inga lösningar, den här världen är ett av problemen.

   Glöm inte:
   Joh 15:18 ¶ If the world hate you, ye know that it hated me before it hated you.
   Joh 15:19 If ye were of the world, the world would love his own: but because ye are not of the world, but I have chosen you out of the world, therefore the world hateth you.
   Joh 15:20 Remember the word that I said unto you, The servant is not greater than his lord. If they have persecuted me, they will also persecute you; if they have kept my saying, they will keep yours also.
   Joh 15:21 But all these things will they do unto you for my name's sake, because they know not him that sent me.

   Radera
  4. Poängen är att med "fri invandring" i den mening Timbrofalangen menar det. Så kommer visso att fortfarande att ha invandring så klart.

   Men vi kommer inte att ha någon massinvandring längre. Det är just det som är det positiva med just det förslaget och folk verkar ha så svårt att inse. Stänger man av magneten så kommer inte lika många att komma. Det blir alltså "fri invandring" på pappret, men också en kraftigt minskad invandring i praktiken.

   Vad gäller frågan om giftermål, så kommer hedningar och ateister kunna göra som de vill. Men kristna kommer inte heller inte att tvingas till att acceptera att sodomiter vigs inför Gud, så som det är idag.

   Radera
  5. Jag tror du har fel här, jag tror att du hoppas att det ska bli så, jag litar inte på någon av dessa människor längre, de har alla förverkat sina förtroenden hos mig, och om Norberg är kvar i Timbro så kan du absolut inte lita på de. Kika in på Flashback och läs lite trådar om Timbro, det är ingen vacker läsning och se vilka medlemmar det är som försvarar Timbro.

   Han verkar inte vara det enligt Wikipedia men hans råttgift har givetvis satt sina spår, nu är han istället Cato Institute:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Johan_Norberg

   Killen har ju öppet sagt att det behövs ett NWO, dock inte med de orden men som du ser så är det globalism för hela slanten, om du glider in på hans blog så ser du vad det är frågan om.
   http://www.johannorberg.net/

   Han är en av Sveriges mest vokala globalister (NWO:ister).

   Sen så har aldrig sodomiter kunnat vigas inför Gud, möjligtvis inför Satan men aldrig Gud då han inte är på plats. :D

   Jer 13:10 This evil people, which refuse to hear my words, which walk in the imagination of their heart, and walk after other gods, to serve them, and to worship them, shall even be as this girdle, which is good for nothing.

   Isa 1:15 And when ye spread forth your hands, I will hide mine eyes from you: yea, when ye make many prayers, I will not hear: your hands are full of blood.

   För övrigt stor humor när ateiser och liknande gifter sig i kyrkor.

   Sen vet du lika väl som jag att det globala riket kommer men bara för en kort stund, Jesus kommer förinta det.
   Det som är viktigt är att Sverige vänder åter till Gud och slutar hata judarna för judehatet kommer leda Sverige till samma punkt som islam, det är ju judehatet som faktiskt är den stora boven till muslimimporten, det står ju det hata Israel och du förbannas, en av världens största förbannelser är just islam och används av Gud som bestraffningsmedel, sen kommer han precis som när han använde Babylon, Assyrierna med fler folk som använts till attt disciplinera Israel, att förstöra vertyget, i detta fall islam.

   Det är historiskt så det gått till, därför man ofta ser att globalisterna är så förvirrade då Satan lovar de en sak men så händer något annat.

   Nåväl, vill du ha minskad invandring så krävs att Svenskarna blir Kristna på riktigt, en riktig Kristen släpper aldrig in folk som inte är riktiga Kristna, de kommer hjälpa de men aldrig släppa in de i sitt hus, i detta fall så är Sverige deras hus.

   2Jo 1:9 Whosoever transgresseth, and abideth not in the doctrine of Christ, hath not God. He that abideth in the doctrine of Christ, he hath both the Father and the Son.
   2Jo 1:10 If there come any unto you, and bring not this doctrine, receive him not into [your] house, neither bid him God speed:
   2Jo 1:11 For he that biddeth him God speed is partaker of his evil deeds.

   ganska självklara saker.

   Radera
  6. Jag nämnde aldrig Johan Nordberg. Jag menar att även om Timbro vill ha "fri invandring" på pappret, så kommer det inte längre att bli den massinvandring som pågår idag.

   Om en somalier inte längre får social bidrag, så kommer inte han att betala en smuglare för att ta sig hit. När magneten stängs av, så stoppar man även inflödet av främlingar.

   Det är alltså ren matematik. 2+2=4. Avskaffa social bidrag och försäkringar, så kommer det att innebära en kraftigt minskad invandring. Även om du förespråkar massinvandring, så spelar det ingen roll. Invandringen kommer att minska om man stänger av den stora magneten.

   Radera
  7. Jag vet att du inte skrev det men Johan Norberg har varit en del av Timbro och lämnat spår i organisationen, tror t.o.m. att de fortfarade tillhandahåller hans böcker.

   Här en sökning på hans namn:
   http://www.timbro.se/sok/?efter=johan+norberg&x=0&y=0

   Njae, det är fortfarande så ofantligt mycket bättre för världens fattiga att komma till Sverige med eller utan bidrag. Vet inte om jag skrev det redan men den här liberalernas syn på fri invandring är både antiBiblisk och samhällsekonomiskt livsfarlig.

   Vad säger att inte Kina börjar exportera sina tjuvar till Sverige, de pröjsar en enkel till Sverige och bara öser in sina skurkar här? Eller vilka andra nationer som helst?

   Finland har ju kört denna taktik i många år gentemot Sverige, man har satt sina fyllon med en enkelbiljett på Finlandsfärjan till Sverige, jag skojar inte, den plats i världen med flesta finska fyllon efter Finland är nog Stockholm. Har själv hör finska fyllon tala om att de skickats till Sverige av Myndigheterna i Finland.

   En gigantisk skandal som folk skiter i speciellt då Finland helt enkelt bara säger "nää de har tagit sig en tripp själva till Sverige och helt enkelt fastnat där".

   Du måste även titta på USAs situation hur den ser ut.

   Andra folk som skulle komma enmasse är Ryssar och då har du inte bara vanliga fattiga ryssar du har även alla dessa centralasiatiska muslimer som lever knapert i Moskva t.ex.

   Vad vi behöver är inte fritt något, vad vi behöver är ett stärkt gränsskydd för att skydda oss mot dylika kött-tsunamis. För varje människa som bestjäls, råkar illa ut fysiskt (mord, misshandlar, våldtäkter osv.), psykiskt (t.ex. hot) och själsligt (tvingas in i islam t.ex.) så är det i mina ögon enorma brott gentemot folket OM man kunde sätta stopp för majoriteten av detta och vad hindrar oss att sätta upp högre och fler murar mot detta vansinne?

   Har du alltid haft den här släpp in kreti och pleti eller är det någon ny tanke som dykt upp hos dig?

   Som den här judehataren:
   Gina Dirawis far: ”Sverige måste få 70 miljoner fler invandrare för att bli en stark nation”
   http://www.exponerat.info/gina-dirawis-far-sverige-maste-fa-70-miljoner-fler-invandrare-for-att-bli-en-stark-nation/

   Han är dubbelt upp mot Annie Lööf :D

   Sverige blir "starkt" av 70 miljoner hedningar, där har du en till aspekt, det är ju majoritet hedningar som kommer, hednandet av samhället kommer ju INTE leda till ett bättre samhället bäste MHV, det är t.o.m. den viktigaste punkten, att släppa in dessa med sina avgudar och annan skit, det är att begå samma misstag som Solomo gjorde när han lyssnade på sina importfruar som dels tog honom från att dyrka Gud till att börja dyrka avgudar och dels till att öppna upp gränserna för främlingarna, så det är inga nya locktoner.

   Du kan läsa om kvinnorna och hur de förledde Solomo i 1Kings 11.

   Radera
  8. Jag är för att vi ska ha ett gränsskydd. Så det är inte det att jag inte håller med dig.

   Jag bara påpekar det ironiska i att TimbroCenterns förslag kommer att innebära att invandringen i praktiken kommer att minska (och det ganska rejält jämfört med idag), trots att deras önskemål är att man bibehåller och till och med utökar massinvandringen.

   Jag menar, anledningen till att dessa finska fyllon, eller massinvandringen till USA, eller den nuvarande massinvandringen till Europa kan fortgå, är på grund av dragkraften som är välfärdsstaten. Annars skulle de alla tagit sig hit innan vi skaffade den, eller bara vandra vidare till ett land som hade den.

   Radera
 2. Sen ska man komma ihåg att Bondeförbundet inte var några änglar:
  Skeletten i centerns garderober
  http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/05/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-2

  Från artikeln:
  "Dagens centerparti utmålar gärna alla som är kritiska mot den förda invandringspolitiken som "rasister" men om sitt eget bruna förflutna tiger man. Bondeförbundet var på 1930-talet det mest rasistiskt färgade partiet i riksdagen. Vid sidan av nazisterna var Bondeförbundet det enda parti som hade antisemitismen och rasismen inskrivet i sitt partiprogram! Redan 1933 hade Bondeförbundet givit legitimitet åt det myrdalska och socialdemokratiska rashygieniska projektet och i sitt partiprogram skrivit: " Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling.""

  notera Myrdalskopplingen...

  Vi har alltså en judehatare som grundare av Bondeförbundet. Som sagt min vän lita in på någon av de.

  Jeremiah 17:5 Thus saith the LORD; Cursed be the man that trusteth in man, and maketh flesh his arm, and whose heart departeth from the LORD.
  Jeremiah 17:6 For he shall be like the heath in the desert, and shall not see when good cometh; but shall inhabit the parched places in the wilderness, in a salt land and not inhabited.
  Jeremiah 17:7 Blessed is the man that trusteth in the LORD, and whose hope the LORD is.
  Jeremiah 17:8 For he shall be as a tree planted by the waters, and that spreadeth out her roots by the river, and shall not see when heat cometh, but her leaf shall be green; and shall not be careful in the year of drought, neither shall cease from yielding fruit.
  Jeremiah 17:9 The heart is deceitful above all things, and desperately wicked: who can know it?

  sen ska man inte heller glömma bort att Annie Lööfs idol är Ayn Rand... du om någon borde känna till Ayn Rand och hennes kopplingar till Den Sataniska "eliten", hon var väl även flickvän till någon av rövarbaronerna? Någon av Rockerfellers?

  Att en människa följer Ayn Rand får varningsklockorna att ringa hos mig.
  http://www.noblesoul.com/orc/critics/personal.html

  Objektivism är ett riktigt stört system, första gången jag stötte på en Objektivist så trodde jag att det var någon som trollade mig :D
  Det var helt bizarrt som att hamna i någon sorts Kafkavärld.

  Här en Rand positiv site:
  http://aynrandlexicon.com/

  Notera vad tanten och lärjungarna säger om:
  Abort:
  http://aynrandlexicon.com/lexicon/abortion.html
  Ondska:
  http://aynrandlexicon.com/lexicon/evil.html

  osv. det är helt enkelt bara riktigt urspårade ateistslödder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, hon var ihop med en Rothschild tror jag. Hon hade många eugenistiska drag ja, men hon hade också bra kritik av socialismen. Hon var en agressiv ateist, alltså en sekulär humanist. Och det är så klart mycket problematiskt.

   Och ja, Centern har visst mindre smickrande bitar av i historia. Men det var samtidigt något som alla partier var med om på den tiden. Ville här mest ta upp det som skiljde C från övriga partier historiskt.

   Radera
  2. Jo men bara för att man har bra kritik av socialism innebär ju inte att det är någon människa vi ska förlita oss till.

   En bra artikel att klura på:
   FORGET THE BONES - THE MEAT WILL KILL YOU!
   http://informedchristians.com/articles/ART-bones_meat.htm

   kryllar ju av duktiga kritiker av socialismen så varför förlita sig till en galen ateist och filosof, dvs. en som älskar människans "visdom"/"kunskap". Phileo - Sophy

   vidare så är det inte heller något vidare försvar, det är ju en bit du glömt bort från Bibeln.

   Mt 7:17 Even so every good tree bringeth forth good fruit; but a corrupt tree bringeth forth evil fruit.
   Mt 7:18 A good tree cannot bring forth evil fruit, neither can a corrupt tree bring forth good fruit.
   Mt 7:19 Every tree that bringeth not forth good fruit is hewn down, and cast into the fire.

   vi har alltså Bondeförbundet vars fundament var en lögn, ett parti baserat på Evolutionismens lögn, detta fundament är ju fortfarande en del av partiet precis som detta gift genomsyrar hela samhället.

   Ephesians 5:11 And have no fellowship with the unfruitful works of darkness, but rather reprove them.

   Det är ju något som du gjort relativit konstant, att du reproved the unfruitful works of darkness.

   Politik kommer aldrig rädda vår nation, aldrig, endast Jesus kan rädda denna nation, skulle våra politiker vara born again Christians och även folket så skulle vi även se effekt av detta i politiken, nu är de till största del evolutionister och ateister, vi ser frukten av det väldigt tydligt.

   Det är däri kärnan problemet ligger, som den här gamla bilden:
   http://bayimg.com/gAockAaDc

   Vi ska hugga ner trädet vid basen, inte bara kapa av grenar, det är hela trädet som måste bort.

   Radera