onsdag 30 januari 2013

Stefan Löfven är en luciferian som springer Illuminatis ärenden!

Stefan Löfven är precis som alla andra rödingar. 
Kyrkovalet 2013. Detta inlägg är ett förklarande svar till Bengt Olof Dikes debattartikel som publicerades på SVT Debatt nyligen.

Självklart finns det ingen plats för varken Gud, Jesus, Kristendom eller Andlighet i socialdemokraternas manifest inför årets kyrkoval. Allt annat vore egentligen märkligt! Svenska Kyrkan har sedan 1900-talet blivit en förlängd arm för sossarna som med järnhand styrts av SAP. Detta vet både du och jag Dike. De enda som inte verkar förstå detta är de stora massorna, som egentligen har ingen aning om hur verkligheten ser ut. Det är därför du långsamt men säkert ser hur Kyrkan börjar glida allt mer mot en politiskt korrekt hållning.

Nu för tiden har vi präster som godkänner sodomi och alla andra perversiteter som går emot Guds Ord! Jag tror knappast att dessa präster ens läst de piratbiblar som du finner i Kyrkan nu för tiden. Dike, jag rekommenderar dig starkt att söka dig till KJV eller Geneve Bibeln för att finna den rena sanningen.

Det som förvånar mig i din debattartikel är egentligen hur förvånad du verkar vara. Socialdemokraterna är den humanistiska sekularismens hjältar. Det vill säga, att de är den renaste formen av luciferianism, om man nu ska omvandla en luciferiansk plattform till politiska termer. Om Lucifer fanns på plats när det var val, skulle han utan tvekan rösta på sossarna.

Dina vänner i Alliansen är egentligen maktlösa. De klarar inte av att sätta stopp för sossemaffians maskineri. De var ju tvugna att själva bli politiskt korrekta, kristofobiska, socialister för att med knappa marginal hålla sig vid makten. Där ser du hur sossarna förstört Sverige! Varför vi har rekord i massinvandring, massaborter, varför brottsligheten blir brutalare och skatterna än idag är bland de högsta. Landet är i fullständig förfall, men svenska folket är redan köpta. Det är det som luciferianismen gör mot ett folk! Det som en gång i tiden var ett kristet folk, har numera blivit hjärntvättade in i progressiviteten, modernismen och den luciferianska ideologin.

Om du tycker att Löfven är illa nu, vänta bara. Blir han Statsminister så kommer vi att få se hur ett land skall förgöras med järnhand!

5 kommentarer:

 1. Det är ännu värre min gode vän.

  Svenska kyrkan har ju även släppt in kvinnliga präster (vilket också är förbjudet i Bibeln, t.ex. den här grymma artikeln förintar alla argument som de som förspråkar detta väldigt väl:

  Den har givetvis även den som alla bra artiklar "försvunnit" från internet:
  http://web.archive.org/web/20120519122420/http://peacebyjesus.witnesstoday.org/WOMENPASTORS.html

  Archive.org är grym.

  Om Gud i Bibeln säger kvinnor får inte vara pastorer och man motsäger sig detta, hur kan man då fortfarande ens vilja kalla sig Kristen?
  Det finns inget att debattera överhuvudtaget, det är helt klart och tydligt att kvinnor inte får bli pastorer.

  Vidare så har vi Svenska kyrkans idoldyrkan, dyrkan av den döda "Jesus" för allas information så lever Jesus och han hänger inte på något kors längre, medans lutheraner gärna vill se Jesus hängandes död på korset, things that make you go hmmm...

  Finns mycket mer man kan ta, t.ex. Svenska kyrkans förföljelser av de Kristna och fler kätterska läror (dvs. irrläror som går stick i stäv med Bibeln, t.ex. Baptismal regeneration),
  Barndop är en annan kättersk lära, det enda dop som lärs ut i Bibeln är troendedop, ett spädbarn har inte kapacitet att varken vara för eller emot, en kättersk lära som är sprungen ur det faktum att de trodde att barnet hamnade i helvetet för att det inte hunnit ta parti för eller emot.

  Men Bibeln är ju kristallklar på punkten:
  Matthew 19:14 But Jesus said, Suffer little children, and forbid them not, to come unto me: for of such is the kingdom of heaven.

  Bibeln talar även om the age of accountability vilket inom judisk tradition brukar vara runt 13 eller 14 år, innan dess så har ett barn ingen accountability.

  Finns mycket skit som dessa gjort, vidare så gömmer man ju även kriminella invandrare som fått avslag på sin asylansökan, har man fått avslag så har inte Svenska kyrkan någon rätt att stoppa detta enligt Bibeln utan att själva begå en kriminell handling, så Svenska kyrkan i sig är en kriminell organisation.

  Vidare så är man notoriska Israelhatare, vilket är konstigt med tanke på hur Bibeln talar om Israel, dock så brås man på personen som startade Lutheranismen, Martin Luther som med tiden blev en notorisk judehatare, han var även Adolf Hitlers favoritpräst.

  Finns som sagt mycket mer, men där har alla lite att fundera på, jag ska skriva lite längre senare på min sida om Lutheranismen och verkligen bena ut allting och visa hur man går stick i stäv mot Bibeln, att gå stick i stäv mot Bibeln är ju att vara en antikrist.

  SvaraRadera
 2. Se här, Annie poserar stolt med Bohemian Grove Ugglan, som hon skickade till Stefan Löfwen, som tack för att Löwen just förått sina medlemmar i metall och infört ungdomslöner i hemlighet.
  http://bloggar.aftonbladet.se/politikerkollen/2010/11/c-hyllar-metalls-ungdomsloner/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det som facken gjorde räckte uppenbarligen inte. Och det kommer inte att räcka med det de lär komma fram till senare i höst.

   Den (Pallas Athena) Ugglan verkar inte ha hjälpt särskillt mycket.

   Radera
 3. Om ugglan hjälpte eller inte; både Annie och Stefan blev partiledare efter ritualen.

  SvaraRadera
 4. jag tror Stefan kommer inte bli stat minister, han är bara en företrädare för någon annan som stå väntar och vill ta makten, om dom vinner förstås.

  SvaraRadera